Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеСпоко, при първа среща винаги е така - по-неуверените и несигурни в способностите си партньори не могат да се отдадат изцяло на преживяването
. Затова не помнят дълго и в детайли
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Да попитаме съседите или хората в "Била".....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Как можа да го напишеш ???Разкрит съм...
Аз вярно, че помня до три дни..., но се надявам следващата ни среща да ми осмисля нощите поне 1 месец......
, при първа среща винаги е така - по-неуверените и несигурни в способностите си партньори не могат да се отдадат изцяло на преживяването
. Затова не помнят дълго и в детайли
.
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеМдаа. Твърдят че мъжете зодия дева са по склонни да станат момиченца в даден етап от живота си. Аз съм телец със всичките предимства и недостатъци на зодията... Лаком, много по масите и забавленията. Но пък може да ми се разчита и съм много добър като характер, въпреки че от страни не давам такъв вид.
Да попитаме съседите или хората в "Била".....
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеИ ние се надяваме така за теб. Надяваме се също, че не си забравил как се прави секс
!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнениеТези деви ми се струват големи перфекционисти,особено жените-да не влезеш в кухнята им.Особени хора . Мъжете дева,някак си самохвалковци изглеждат.Аз съм забелязала ,че с мъж Дева не се разбирам категорично,но със скорпионите -много добре.Просто в годините съм натрупала такива впечатления.Абе то и асцендента е важен.Четох ,че според астрологичните науки на един занимаващ се с това ,човек се променя след 36 -тата си година като характер,защото попадал под влиянието на асцендента на зодията си.Кой знае,може би - не сме едни и същи на 20 и на 40+.
Мдаа. Твърдят че мъжете зодия дева са по склонни да станат момиченца в даден етап от живота си. Аз съм телец със всичките предимства и недостатъци на зодията... Лаком, много по масите и забавленията. Но пък може да ми се разчита и съм много добър като характер, въпреки че от страни не давам такъв вид.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеИ ние се надяваме така за теб. Надяваме се също, че не си забравил как се прави секс
!?
Как можа да го напишеш ???Разкрит съм...
Аз вярно, че помня до три дни..., но се надявам следващата ни среща да ми осмисля нощите поне 1 месец......
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДа се надяваме , че още те хапят.... Надяваме се също, че не си забравил как се прави секс
!?
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнениеАма не е вярно,мен са ме хапали и други.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BAD Разгледай мнениеСкорпион или ухапани от Скорпион!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеАбе да ти кажа жените скорпиони направо сте си тежки характери и много конфликтни и неврозни личности... Родени сте да живеете в Италия - там са такива едни темпераментни скандалджии. Обаче, има едно голямо ОБАЧЕ - няма по страстни и можещи секса жени от скорпионите. Още имам белег на долната устна от една колежка "скорпионка" дето ми отхапа парче от плътта. Голямата ми любов беше скорпион... Не спирахме да се караме, като имаш предвид че аз съм най широко скроеният и приятелски настроен човек... Просто телец и скорпион правят невероятна сексулана комбинация, но по никой начин не могат да съжителстват. Иначе втората ми жена е дева - разбираме се прекрасно и е идеалният партньор за възраст 40+...
Коментар
-
Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнениеЗарко,аз за моята средна възраст съм разбрала и мисля,че зодиите малко или много влияят на характера.Може да е някаква ниша за заработване на пари от астролози и тем подобни ,но каквото съм прочела за скорпионите ,то е такова за мен ,такова е и за други познати от тази прекрасна зодия.Малко сме отмъстителни ,ама простено да ни е...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеАбе да ти кажа жените скорпиони направо сте си тежки характери и много конфликтни и неврозни личности... Родени сте да живеете в Италия - там са такива едни темпераментни скандалджии. Обаче, има едно голямо ОБАЧЕ - няма по страстни и можещи секса жени от скорпионите. Още имам белег на долната устна от една колежка "скорпионка" дето ми отхапа парче от плътта. Голямата ми любов беше скорпион... Не спирахме да се караме, като имаш предвид че аз съм най широко скроеният и приятелски настроен човек... Просто телец и скорпион правят невероятна сексулана комбинация, но по никой начин не могат да съжителстват. Иначе втората ми жена е дева - разбираме се прекрасно и е идеалният партньор за възраст 40+...!
Нещо ми се върти в главата едно клише, че на този свят съществуват две зодии - Скорпион и всички останали.
Поздрав за Скорпионите и всички останали:
http://www.youtube.com/watch?v=kAI0ZixbKX4&feature=fvsПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар