IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    Аз пък си имам тъща в къщи. Миналата година купи една тенекия с мед и аз трябваше да я доставям. В резултат цяла година бойкотирах меда и не ядох и една лъжичка от него. Кво си мислиш че направи тъщата??? - Тази година купи друга тенекия с мед
    Времето застудя. Осигури подходящи условия на фикуса, за да е доволна тъщата
    Last edited by tnm; 26.10.2011, 20:56.
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Говори, говори, говори

Днес купих една тенекия мед от един пчеларин. Извадих в един буркан. Цял ден се въртим като кебапчийски котараци около буркана.
      Харно си сторил Една тенекия е добро количество, но недостатъчно за моето семейство. У дома мед се използва за подсладител на кафето, чая и млякото, като заместител на конфитюра за палачинки, бухти и пържени филии, за направа на меденки и прочие вкусотии. Дори за намазване на откритите рани. Естествен антибиотик
      Мечо

Коментар

• НАИВHИК
        Аз пък си имам тъща в къщи. Миналата година купи една тенекия с мед и аз трябваше да я доставям. В резултат цяла година бойкотирах меда и не ядох и една лъжичка от него. Кво си мислиш че направи тъщата??? - Тази година купи друга тенекия с ме
        Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        Зет като мед
        Уж съм сладак зет сладак като мед,
        Но над мене тя /разбирай тъщата /все виси като тесла цък http://vbox7.com/play:e66f3a1ee2
        Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
          Аз пък си имам тъща в къщи. Миналата година купи една тенекия с мед и аз трябваше да я доставям. В резултат цяла година бойкотирах меда и не ядох и една лъжичка от него. Кво си мислиш че направи тъщата??? - Тази година купи друга тенекия с мед
          Зет като мед
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

Говори, говори, говори

Днес купих една тенекия мед от един пчеларин. Извадих в един буркан. Цял ден се въртим като кебапчийски котараци около буркана.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
              тъмен шоколад и пчелен мед /в неограничени количества/
              Говори, говори, говори

tnm

Коментар

Ще стане човек от тебе. Сладкото винаги трябва да е на почит
                От сладките неща похапвам само тъмен шоколад и пчелен мед /в неограничени количества/
                Правенето на ябълков сладкиш за Димитровден е традиция в моето семейство, макар че нямаме именници
                Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от @_@ Разгледай мнение
                  Послучай празника си поиграх следобед на направя любимата си торта Виртуоз
                  Ех живот, здравей, здравей
                  tnm

Коментар

• Честит Имен Ден! Здраве, късмет и удовлетворение!

п.п.Разбирам какво има предвид Рина относно Т. Дж.-първичност, като героят на Джеймс Каан-Сони в "Кръстникът 1". Обаче аз съм от останлите 2 жени в извадката. Тц. не е мой тип.
                    Като ще говорим за мъжки сексапил- Клуни в "Американецът" и "Високо в небето" с уговорката, че все пак това е филм и в живота Клуни може да е абс. охлюв.

Коментар

• Послучай празника си поиграх следобед на направя любимата си торта Виртуоз
                      Attached Files
                      Искреността е много скъп подарък. Не го очаквайте от евтини хора!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                        Честит имен ден на именниците!
                        Днес уж виното трябваше да се е избистрило, ама у дОма не е. Ще да съм изнервила с нещо светията. В знак на разкаяние отивам да направя един ябълков сладкиш и да му отдам почит, че иначе работата не отива на добре
                        Ще стане човек от тебе. Сладкото винаги трябва да е на почит
                        tnm

Коментар

• Честит имен ден на именниците!
                          Днес уж виното трябваше да се е избистрило, ама у дОма не е. Ще да съм изнервила с нещо светията. В знак на разкаяние отивам да направя един ябълков сладкиш и да му отдам почит, че иначе работата не отива на добре
                          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                            mechobikov ,че има ли някой който да не я обича?Аз си я правя у нази целогодишно. Много върви с домашната троянска сливова и кайсиевата.

Тук няма ли иненници?Я бързо да се включат и ни почерпят виртуално .
                            Ако може да наблегнат на грамажа на салатката. Много добре изглежда в препълнени купи
                            tnm

Коментар

• Обърках ги двата щата
                              tnm

Коментар

• Едно време хората са приемали, чезимата почва на Димитровден и свършва на Петровден, а лятото почва на Петровден и свършва на Димитровден
                                Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                                Пич бъркаш Петровден с Гергьовден.Петровден е на 12 юли.Каква зима те гони.Тогава е най топло и почва жътвата
                                ,,Свети Димитър зима носи, а Свети Георги - лято" - гласи българска поговорка,цък http://www.novini.bg/news/29122-%D0%...%B5%D0%BD.html
                                Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Working...
                                X