If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колега, вместо да се заяждаш с Лорда,вземи го промени това СПИМ със СПИН Това ми е мнението за твоя проект.
И на мен г-н Доцент, амо той Пирамидата много нетактично се бута там дето стърчат едни кожени инжекции. В сравнение с клиповете на един истински иноватор, той ми плясна едни дилетантски схеми и чака да го похваля колко е велик. Вкарал си е безмислените проекти в една масонска ложа и си мисли, че без нашата благословия ще мине. Е г-н Доцент , отрезвете го този юноша бледен. Иновациите се нуждаят от Вашата благословия, как да го вдене този семпъл индивид?
Аз пак, Лорде, да те питам в прав текст и без заобикалки: нали си Разбирател - що не обелваш и дума по онова, дето на мейла ти го пратих? Като получа удовлетворителен отговор, ще помисля за ВТ.
Колега, вместо да се заяждаш с Лорда,вземи го промени това СПИМ със СПИН Това ми е мнението за твоя проект.
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Не бе.не сме....
Ама кво да го праявя Лорда..все боядисва,все наематели търси,все за вдигане на наеми говори....закъсал е човекът....и аз ,да спечели някой лев,един наем,ще му го дам да "го бара"/...Затова му казвам да е нежно,да не се изтърва със зъбите де
Абе ако те барна, верно може да си изтървеш зъбите. Виж колко си бил прозорлив и еб---------лив, лив , лив ,лив , лив
Ъъъъ, влязох да видя някакви отзиви от срещата, а то сте се изпедерастили туканка
Не бе.не сме....
Ама кво да го праявя Лорда..все боядисва,все наематели търси,все за вдигане на наеми говори....закъсал е човекът....и аз ,да спечели някой лев,един наем,ще му го дам да "го бара"/...Затова му казвам да е нежно,да не се изтърва със зъбите де
Лорде аз ХИМа го продадох.....изкарах пари,за един твой кимизарник..........и не ходя да боядисвам
Ти,да те наема ,да ме масажираш...плащам на ден нам за един твой панел...ама и нежно трябва да го правиш....и без да пускаш зъбите...бутиково демек
Много си директен. Аз примерно косвени бих ти рекъл, че хима ще стане на пух и прах до края на годината, ама покрай дирека
Лорде аз ХИМа го продадох.....изкарах пари,за един твой кимизарник..........и не ходя да боядисвам
Ти,да те наема ,да ме масажираш...плащам на ден нам за един твой панел...ама и нежно трябва да го правиш....и без да пускаш зъбите...бутиково демек
Аз пак, Лорде, да те питам в прав текст и без заобикалки: нали си Разбирател - що не обелваш и дума по онова, дето на мейла ти го пратих? Като получа удовлетворителен отговор, ще помисля за ВТ.
Имам една пендара, а ти къде и кога си се явил бе алчен? И като ме питаш за нея, приготви ли си къде 300 евра?
Пендара...какъвто и пендар да е за 300 евро го взимам от воле!
Виж ако е кръщенка - трябва доооста да е наддала.
Аз когато съм се явявал ти още първия апартамент не си си купил.
Коментар