If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Моята родина е България щото искам да сме силна и независима държава , а явно твоята родина е Северно Мексико защото се късаш да се натискаш да сте краварски роби !!!
Няма как да не припомним на всички за мечтите на някои нашенци едновременно да са хем капиталисти, хем партизански внуци.
Не забравяй, че русофил значи българофоб.
Не на мен не ми пука за САЩ но повече не ми пука за Русия
Не ти личи ....... ти си стопроцентов нереализиран кандидат за зелена карта кат те гледам....и затова напъваш да тролиш из нета та дано от козяк те забележат най-после ....
Моята родина е България щото искам да сме силна и независима държава , а явно твоята родина е Северно Мексико защото се късаш да се натискаш да сте краварски роби !!!
Твоята родина е Русия на путкин. Защото се управлява от режима. Ти си особен индивид който обича да е роб на някой господар. АКо го нямаше путкин надали щеше така да обичаш Русия. Като се смени там режима ще се прехвърлиш към новата ти родина Китай.
Най голям кеф ми е че СССР се разпадна. Сигурно си го преживял много тежко да гледаш разпада на любимият ти СССР. Този мокър сън на путкин за създаване на нов ссср няма да се случат. Джуджето вече е старо и започва да полудява, скоро ще му друпнат шалтера
китай ЗАПЛАШИ "северна монголия" да не мърда от където е ЗА ДА НЕ провали Олимпиадата.
джуджето е на ход за ВОЕННИ ДЕЙСТВИЯ
Добре е да се помни историята.Руските партенки в темата не знаят дори историята и на Русия,защото ако я знаеха ,нямаше да напишат и 10%от безумията които генерират
А ти руски възпитаник ли си? Майка ти или баща ти е руснак или и двамата.
русия ли е твоята родина?
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар