IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Да вземат всички да се ступорисат вече, защото ако започнем да деградираме технологично ще падне голямо копане на полето с мотиката на царевичака, картофите ще се вадят с лопати. При глобална икономика като се унищожи нещо никой не знае дали то не е значимо във веригата на индустрията и в един момент ще се окажем без лафтопи и глупифони. Като унищожат производството на някои немилиардер, немилионер дори може да се окаже че той правил уникални кристали без които производството на милиардерите спира, той едва вързвал двата края и се чудел как децата си да отгледа с тези кристали но..
    D.Y.F-091066

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Invmert Разгледай мнение
      Не бих казал, че е бил принуден. Съвсем спокойно (в продължение на няколко дни) той и екипът му изнасяха ценности от президентския дворец в Киев1.

      1. Зеркало Недели
      И Дейвид Камерън ако си спомняте и той така, като се изнасяше от Даунстрийт камиони с ценности изнесе от там.
      D.Y.F-091066

      Коментар


      • Не бих казал, че е бил принуден. Съвсем спокойно (в продължение на няколко дни) той и екипът му изнасяха ценности от президентския дворец в Киев1.

        1. Зеркало Недели

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Invmert Разгледай мнение
          Виктор Янукович никога не е бил свалян от поста си на президент. Той сам избяга от него и отиде в друга държава.
          Прав си, сега на този като му изтече мандата той може да се върне в Украйна да поеме поста до избори защото е бил принуден да я напусне, но не е сменен според закона с избори.
          D.Y.F-091066

          Коментар


          • Mateev, за колко време, милисекунди едно тяло което се движи със скоростта на падащата вертикално почти балистична ракета изминава 50м.растояние, а бойната глава е най защитената част на ракетата която осколка трудно ще пробие понеже обвиката е дебела и здрава. Може ли да се свали истинска балистична ракета ?
            D.Y.F-091066

            Коментар


            • Виктор Янукович никога не е бил свалян от поста си на президент. Той сам избяга от него и отиде в друга държава.

              Коментар


              • fortiss, грешка имат, 2014 като свалиха Янукович тръгнаха да нападат руснаците, и защо трябваше да го свалят с Майдан когато мандата му изтича на другия ден а не с избори ? Първото да се хвърли вината на виртуален за Украйна етнос е за да не се обвинят всички участвали в управлението и до 2014 година, но това е тренирано 30г. , държат се безобразно и крадат управляващите им, държавата не върви и пада, а те казват - Русия е виновна, иначе щяхме да сме като Франция.
                D.Y.F-091066

                Коментар


                • Първоначално изпратено от fortiss. Разгледай мнение

                  Груба грешка на украинците, че си предадоха ядреното оръжие на мурзилките. Те ги излъгаха тогава заедно със САЩ и други големи държави, че нещо щяха да гарантират, но не стана точно така. През следващите години ще се засилят усилията на много държави да си създадат ядрено оръжие и някои ще го постигнат. Тогава нещата ще са различни, няма да може така лесно да се навлиза в чужда територия дори от голям съсед както Русия.
                  А груба грешка на руснаците е, че през вековете се налапаха с толкова много територия, която не са в състояние да защитават. Сами виждате как украинците с дронове (а в бъдеще и с ракети) спокойно си лятят над цяла Русия и поразяват каквито си поискат цели, които руснаците не са в състояние да защитят. Същото ще е и при една евентуална ядрена война - запада ще свали 99% от руските ядрени ракети, докато Русия ще свали дръжки - 99% от летящите към Русия ракети ще стигнат до целите си и ще ги изпепелят.

                  Втобще след ядрената война Русия ще е едно голямо пепелище, прекопано на 3 километра дълбочина, докато запада ще рони сълзи за тук-там поразените 1% от населените места. Човечеството ще оцелее и ще просперира, а руснаците ще се пържат в десетия кръг на ада, който в момента сами си го строят.
                  Last edited by Mateev; 05.05.2024, 13:03.

                  Коментар


                  • Груба грешка на украинците, че си предадоха ядреното оръжие на мурзилките. Те ги излъгаха тогава заедно със САЩ и други големи държави, че нещо щяха да гарантират, но не стана точно така. През следващите години ще се засилят усилията на много държави да си създадат ядрено оръжие и някои ще го постигнат. Тогава нещата ще са различни, няма да може така лесно да се навлиза в чужда територия дори от голям съсед както Русия.

                    Коментар


                    • и на Сталин заляха червена калинке ......

                      Коментар


                      • Украинци заляха с боя паметник на Бандера в Киев (kritichno.bg)

                        Коментар


                        • v_tin, те напускаха клипове с техника, имат хубав Леопард неударен и с кран пускат върху дулото му един голям топуз да го разкрасяли че изглеждал неприлично.
                          D.Y.F-091066

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                            Барби, обръщам се като към по осведомен/ понеже знаеш повече чужди езици от всички други и не се налага да се излагаш пред чужденците/- вярно ли е че английския и френския са ходили при лавров да му се молят да не изкарват натовска техника руснаците. Било грубо, неприлично, не съответствало на новите реалности, щели да загубят работни места, пазари и други такива неща говорили


                            ​​​​​​

                            Коментар


                            • v_tin, Вальо те не са толкова надъхани като пишещите в интернет, там на 90% че и повече фронта не мърда. Дойде им акъла и не искат да се жертват за началниците в Киев, а руснаците не ги натискат от Москва да се бият и да изпълняват план за убити украинци. Стоят и си получават заплатите и се питат едни други как е, дадоха ли ви парите. ВСУ са яко против появата на чужденци, не им трябват. Това може да ги принуди да се обединят с подкрепяните от Русия и няма да сварят да избягат тия дето си пъхат гагата в чуждата работа. Там не се случват нещата които пропагандата разнася.
                              D.Y.F-091066

                              Коментар


                              • Барби, обръщам се като към по осведомен/ понеже знаеш повече чужди езици от всички други и не се налага да се излагаш пред чужденците/- вярно ли е че английския и френския са ходили при лавров да му се молят да не изкарват натовска техника руснаците. Било грубо, неприлично, не съответствало на новите реалности, щели да загубят работни места, пазари и други такива неща говорили

                                Коментар

                                Working...
                                X