Първоначално изпратено от два_таралежа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Със сигурност ще паднат,поне някои от тях,щото иначе руснаците няма да подпишат мирен договор. А в момента те са в по-добра позиция на бойното поле, колкото и бодряшки да се разправя как едва ли не рухвали.Потенциала им е в пъти по-голям от тоя на Украйна. И Тръмп го каза на Зеленски. И той е информиран от американското разузнаване, което със сигурност има повече информация от теб.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Илюзия храниш, че ще паднат санкциите. Няма да паднат, докато Русия не плати репарации. Тоест няма да паднат в следващите 100 години.Last edited by два_таралежа; 07.03.2025, 10:37.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Илюзия храниш, че ще паднат санкциите. Няма да паднат, докато Русия не плати репарации. Тоест няма да паднат в следващите 100 години.
Коментар
-
При положение, че са във война какво толкова учудващо има?То и САЩ,и СССР,и Германия към края на войната са произвеждали огромни количества оръжия и след това военната продукция рязко спада.
Когато се сключи мирен договор нещата ще са различни. Още повече ще паднат и санкциите, които са негативни за Русия Русия ще се върне на световната политическа сцена. Не го мисли Путин за глупак и да продължи войната след мирен договор.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
За n-ти път:
Русия и Беларус организират учение като това от 02.2022 този юли.
Русия строи в момента нови военни заводи, вдига бройката на армията си, увеличи дела си от БВП за оръжия и прие нова военна и атомна доктрина.
Според теб за мир ли се готви?!?
Изключи малко Тръмп-каналите, че вече се обърка кой какво прави и защо.
Когато се сключи мирен договор нещата ще са различни. Още повече ще паднат и санкциите, които са негативни за Русия Русия ще се върне на световната политическа сцена. Не го мисли Путин за глупак и да продължи войната след мирен договор.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix
Хем ти дадох линк, че тая статистика не е вярна, хем си я пишеш трети път за две страници.
7.2% от възрастните (Senior/elderly) в САЩ се определят като хомосексуални. Това далеч не е 1%, доколкото разбирам от математика.
Скролни да видиш идентификацията по възрастови групи.7.1 процента са всички над 18 години.
При хората родени преди 1946г този процент е 0.8,при бейби бумърите 2.6.При поколението Z младежите 21 процента.
Коментар
-
В случая обаче не става въпрос Путин да превземе цяла Украйна, а да се сключи мирен договор. При който ще се запази Украйна като суверенна държава и Русия няма са завземе нови територии. Освен това ще бъде спасен живота на стотици хиляди украинци които биха измрели при продължаване на войната. Щото и твоето дете да е на фронта и ти ще искаш войната да спре пък с цената на 20 процента загуба на територии, които така или иначе е невъзможно да се върнат.
Разликата е огромна.
Русия и Беларус организират учение като това от 02.2022 този юли.
Русия строи в момента нови военни заводи, вдига бройката на армията си, увеличи дела си от БВП за оръжия и прие нова военна и атомна доктрина.
Според теб за мир ли се готви?!?
Изключи малко Тръмп-каналите, че вече се обърка кой какво прави и защо.
- 4 Харесвания
Коментар
-
При теб е лесно - кажат ти "Против либерастите съм" и вече могат да ти го вкарват без проблем - няма да възроптаеш, все пак щом е срещу либерастите, няма проблем
Мен обаче тоя сценарии не ме кефи и затова съм на нож и с либерастите, и с откачалките.
Не казвам, че ми е лесно, но поне спя спокойно.
Разликата е огромна.
А ако смяташ, че Украйна може да си върне териториите с военни средства значи си нямаш понятие от реалността. Така че Тръмп прави максимално възможното ,за да постигне едни добри условия за мирен договор.Last edited by Vergil1975; 07.03.2025, 10:02.
Коментар
-
Не съм прочел да пишеш нещо срещу Мъск преди това.Сега си срещу него, щото подкрепя Тръмп. А си срещу Тръмп, щото смяташ, че облагодетелства Русия.
За мен либерастите са по-опасни от Путин. Щото Путин най-много да нападне бившите съветски републики и дотам. Но либерастите разрушават цялата Западна цивилизация. Оня ден ходжа пя в Уестминстър в присъствието на Стармър,гей пропагандата е повсеместна и така нататък.
Та въпреки, че ненавиждам руският империализъм и Путин подкрепям Тръмп дори и да установи по-близки отношения с Путин. Голямата заплаха са либерастите.
Мен обаче тоя сценарии не ме кефи и затова съм на нож и с либерастите, и с откачалките.
Не казвам, че ми е лесно, но поне спя спокойно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
свободата на изразяване не е тоталитаризъм
тоталитаризъм е само в главите на коплексарите, а те са много и са чудна хранителна среда за всякакви политически проекти.
Колкото до комплексарите те са мамини и татини синчета, които са получили всичко даром в тоя живот. И такива са най-големите поддръжници на либерастката идеология.
Коментар
-
За никаква свобода не става въпрос при либерастите. Във Великобритания и Германия за коментари в социалните мрежи вкарват хората в затвора.Ако някой напише в социалните мрежи, че хомосексуализма е извращение ,което си и точно така и ще го съдят.Има тотален контрол върху медиите, пропагандата е повсеместна и най-вече в Холивуд и университетите в Западна Европа и САЩ. Ето мнението на един от най-известните съветски дисиденти Владимир Буковски.И той ли е комплексар, който мрази"различните".И интервюто е преди 16 години,а сега нещата са в пъти по-зле.
https://e-vestnik.bg/7218/%d0%b2%d0%...1%82%d0%ba%d0/
Човекът се е борил срещу тоталитаризма,лежал е по затвори и лудници (в СССР са вкарвали дисидентите в лудници)и много добре е осъзнал,че това което се случва е тоталитаризъм и не е никаква свобода.
И мен не ме бърка дали някой мъж си го слага отзад, бърка ме повсеместната пропаганда. Не случайно 21 процента от младежите в САЩ са обратни при 1 процент за хората над 60 години. Как така нараснаха 20 пъти?Естествено, че заради пропагандата.
Целта на либерастите е разрушаване на съвременните общества чрез така наречената насилствена толерантност-даване на привилегии на различни малцинства-етнически, религиозни,сексуални и така да се разруши съвременното общество и неговите ценности като патологията се изкара норма,а нормата патология.
И ако някой човек се противопоставя на тоя тоталитаризъм,не означава, че подкрепя други видове тоталитаризъм като в Русия, Иран,Северна Корея.
тоталитаризъм е само в главите на коплексарите, а те са много и са чудна хранителна среда за всякакви политически проекти.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 4 Харесвания
Коментар
-
Vergil1975, в Сащ основен двигател на това нещо са Фед, хомосексуалните лъжат че са такива. Защото живота на заеми, които се изплащат с нови заеми Фед го провокират, всички пари трябва да са от заеми според тях. Когато балона се спука нормалните по закон трябва да ги вкарат в затвор, но хомосексуалните е прието съда да ги освобождава защото в кой затвор да ги вкарат не е ясно - в мъжки или женски. Така че Фед са двигателя на това нещо.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Думата либераст е дъвка за устата на комплексари и лузъри.
Защо? Защото вскякакви либерални неща могат да виреят единствено в среда на свобода и просперитет. Когато няма свобода и няма просперитет - няма място за либерални политки, свободно изразяване и каквото там им приписваш на злите 'либерасти'.
В Беларус няма либерасти. В Северна Корея няма либерасти.
Тези дето искат да няма либерасти всъщност искат някой да ги мачка - робска психика характерна за хора с дълбоки комплекси.
Комплексарите си мечтаят за свят, в който различните биват ликвидирани, всички са със сини рубашки и са корави мъжкари... всъщност в този въображаем свят комплексарят се слива с масата и става нормален.
Вместо да мислите как да променяте различните - мислете как да живеете добре в кожите си и да имате свободата да бъдете каквито искате.
https://e-vestnik.bg/7218/%d0%b2%d0%...1%82%d0%ba%d0/
Човекът се е борил срещу тоталитаризма,лежал е по затвори и лудници (в СССР са вкарвали дисидентите в лудници)и много добре е осъзнал,че това което се случва е тоталитаризъм и не е никаква свобода.
И мен не ме бърка дали някой мъж си го слага отзад, бърка ме повсеместната пропаганда. Не случайно 21 процента от младежите в САЩ са обратни при 1 процент за хората над 60 години. Как така нараснаха 20 пъти?Естествено, че заради пропагандата.
Целта на либерастите е разрушаване на съвременните общества чрез така наречената насилствена толерантност-даване на привилегии на различни малцинства-етнически, религиозни,сексуални и така да се разруши съвременното общество и неговите ценности като патологията се изкара норма,а нормата патология.
И ако някой човек се противопоставя на тоя тоталитаризъм,не означава, че подкрепя други видове тоталитаризъм като в Русия, Иран,Северна Корея.
За мен пример за подражание са обществата в Западна Европа и САЩ от 60-е,70-е и 80-е години на 20-и век,когато нямаше тая извратена идеология, нямаше талибани и всякакъв вид мангасари в тия държави,нямаше затоплизъм,а демокрация, общества с нормални бели хора с ценности.Last edited by Vergil1975; 07.03.2025, 09:45.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Немците са срещу Мъск, защото е психопат с много пари, много власт и 0 социални умения.
Ей ме на - аз съм ПРОТИВ Мъск и ПРОТИВ нелагалната имиграция. Какъв ли съм?
Явно, и Характер има африканецът.
Коментар
Коментар