IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Това не е много умно дето пишеш. Репарации се плащат при война и обикновено от губещите. Първо това не е война, а е военна операция и второ Русия няма да загуби с над 5580 бр. ядрени бомби. (№1 по брой)
    Затова Тръмп закрива министерство на образованието.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Със сигурност ще паднат,поне някои от тях,щото иначе руснаците няма да подпишат мирен договор. А в момента те са в по-добра позиция на бойното поле, колкото и бодряшки да се разправя как едва ли не рухвали.Потенциала им е в пъти по-голям от тоя на Украйна. И Тръмп го каза на Зеленски. И той е информиран от американското разузнаване, което със сигурност има повече информация от теб.
      Като е в по-добра позиция, защо се налага САЩ да спасяват пак русия и да притискат Украйна? Къде е логиката?

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Илюзия храниш, че ще паднат санкциите. Няма да паднат, докато Русия не плати репарации. Тоест няма да паднат в следващите 100 години.
        Това не е много умно дето пишеш. Репарации се плащат при война и обикновено от губещите. Първо това не е война, а е военна операция и второ Русия няма да загуби с над 5580 бр. ядрени бомби. (№1 по брой)
        Last edited by два_таралежа; 07.03.2025, 10:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Илюзия храниш, че ще паднат санкциите. Няма да паднат, докато Русия не плати репарации. Тоест няма да паднат в следващите 100 години.
          Със сигурност ще паднат,поне някои от тях,щото иначе руснаците няма да подпишат мирен договор. А в момента те са в по-добра позиция на бойното поле, колкото и бодряшки да се разправя как едва ли не рухвали.Потенциала им е в пъти по-голям от тоя на Украйна. И Тръмп го каза на Зеленски. И той е информиран от американското разузнаване, което със сигурност има повече информация от теб.

Коментар

При положение, че са във война какво толкова учудващо има?То и САЩ,и СССР,и Германия към края на войната са произвеждали огромни количества оръжия и след това военната продукция рязко спада.
            Когато се сключи мирен договор нещата ще са различни. Още повече ще паднат и санкциите, които са негативни за Русия Русия ще се върне на световната политическа сцена. Не го мисли Путин за глупак и да продължи войната след мирен договор.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

За n-ти път:

Русия и Беларус организират учение като това от 02.2022 този юли.
              Русия строи в момента нови военни заводи, вдига бройката на армията си, увеличи дела си от БВП за оръжия и прие нова военна и атомна доктрина.

Според теб за мир ли се готви?!?

Изключи малко Тръмп-каналите, че вече се обърка кой какво прави и защо.

При положение, че са във война какво толкова учудващо има?То и САЩ,и СССР,и Германия към края на войната са произвеждали огромни количества оръжия и след това военната продукция рязко спада.
              Когато се сключи мирен договор нещата ще са различни. Още повече ще паднат и санкциите, които са негативни за Русия Русия ще се върне на световната политическа сцена. Не го мисли Путин за глупак и да продължи войната след мирен договор.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix

Хем ти дадох линк, че тая статистика не е вярна, хем си я пишеш трети път за две страници.

7.2% от възрастните (Senior/elderly) в САЩ се определят като хомосексуални. Това далеч не е 1%, доколкото разбирам от математика.
                ​​​​​
                https://news.gallup.com/poll/389792/...-ticks-up.aspx
                Скролни да видиш идентификацията по възрастови групи.7.1 процента са всички над 18 години.
                При хората родени преди 1946г този процент е 0.8,при бейби бумърите 2.6.При поколението Z младежите 21 процента.

Коментар

В случая обаче не става въпрос Путин да превземе цяла Украйна, а да се сключи мирен договор. При който ще се запази Украйна като суверенна държава и Русия няма са завземе нови територии. Освен това ще бъде спасен живота на стотици хиляди украинци които биха измрели при продължаване на войната. Щото и твоето дете да е на фронта и ти ще искаш войната да спре пък с цената на 20 процента загуба на територии, които така или иначе е невъзможно да се върнат.
                  Разликата е огромна.
                  За n-ти път:

Русия и Беларус организират учение като това от 02.2022 този юли.
                  Русия строи в момента нови военни заводи, вдига бройката на армията си, увеличи дела си от БВП за оръжия и прие нова военна и атомна доктрина.

Според теб за мир ли се готви?!?

Изключи малко Тръмп-каналите, че вече се обърка кой какво прави и защо.

Коментар

При теб е лесно - кажат ти "Против либерастите съм" и вече могат да ти го вкарват без проблем - няма да възроптаеш, все пак щом е срещу либерастите, няма проблем

Мен обаче тоя сценарии не ме кефи и затова съм на нож и с либерастите, и с откачалките.

Не казвам, че ми е лесно, но поне спя спокойно.
                    В случая обаче не става въпрос Путин да превземе цяла Украйна, а да се сключи мирен договор. При който ще се запази Украйна като суверенна държава и Русия няма са завземе нови територии. Освен това ще бъде спасен живота на стотици хиляди украинци които биха измрели при продължаване на войната. Щото и твоето дете да е на фронта и ти ще искаш войната да спре пък с цената на 20 процента загуба на територии, които така или иначе е невъзможно да се върнат.
                    Разликата е огромна.
                    А ако смяташ, че Украйна може да си върне териториите с военни средства значи си нямаш понятие от реалността. Така че Тръмп прави максимално възможното ,за да постигне едни добри условия за мирен договор.
                    Last edited by Vergil1975; 07.03.2025, 10:02.

Коментар

Не съм прочел да пишеш нещо срещу Мъск преди това.Сега си срещу него, щото подкрепя Тръмп. А си срещу Тръмп, щото смяташ, че облагодетелства Русия.
                      За мен либерастите са по-опасни от Путин. Щото Путин най-много да нападне бившите съветски републики и дотам. Но либерастите разрушават цялата Западна цивилизация. Оня ден ходжа пя в Уестминстър в присъствието на Стармър,гей пропагандата е повсеместна и така нататък.
                      Та въпреки, че ненавиждам руският империализъм и Путин подкрепям Тръмп дори и да установи по-близки отношения с Путин. Голямата заплаха са либерастите.
                      При теб е лесно - кажат ти "Против либерастите съм" и вече могат да ти го вкарват без проблем - няма да възроптаеш, все пак щом е срещу либерастите, няма проблем

Мен обаче тоя сценарии не ме кефи и затова съм на нож и с либерастите, и с откачалките.

Не казвам, че ми е лесно, но поне спя спокойно.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

свободата на изразяване не е тоталитаризъм
                        тоталитаризъм е само в главите на коплексарите, а те са много и са чудна хранителна среда за всякакви политически проекти.
                        Тоталитаризъм е ако заради изразено мнение те осъдят и вкарат в затвора както се случва в Западна Европа. Тоталитаризъм е повсеместната пропаганда. И Хитлер,и Сталин са използвали киното за пропаганда както сега го прави Холивуд .Тоталитаризъм е да се сменя пола на децата без съгласието на родителите им,тоталитаризъм е да внушаваш на децата, че е нормално да са гейове и лесбийки, тоталитаризъм е да се прикриват от полицията банди, които изнасилват деца,защото са мюсюлмани и не е политкоректно да се съобщи публично този факт.
                        Колкото до комплексарите те са мамини и татини синчета, които са получили всичко даром в тоя живот. И такива са най-големите поддръжници на либерастката идеология.

Коментар

За никаква свобода не става въпрос при либерастите. Във Великобритания и Германия за коментари в социалните мрежи вкарват хората в затвора.Ако някой напише в социалните мрежи, че хомосексуализма е извращение ,което си и точно така и ще го съдят.Има тотален контрол върху медиите, пропагандата е повсеместна и най-вече в Холивуд и университетите в Западна Европа и САЩ. Ето мнението на един от най-известните съветски дисиденти Владимир Буковски.И той ли е комплексар, който мрази"различните".И интервюто е преди 16 години,а сега нещата са в пъти по-зле.
                          https://e-vestnik.bg/7218/%d0%b2%d0%...1%82%d0%ba%d0/
                          Човекът се е борил срещу тоталитаризма,лежал е по затвори и лудници (в СССР са вкарвали дисидентите в лудници)и много добре е осъзнал,че това което се случва е тоталитаризъм и не е никаква свобода.
                          И мен не ме бърка дали някой мъж си го слага отзад, бърка ме повсеместната пропаганда. Не случайно 21 процента от младежите в САЩ са обратни при 1 процент за хората над 60 години. Как така нараснаха 20 пъти?Естествено, че заради пропагандата.
                          Целта на либерастите е разрушаване на съвременните общества чрез така наречената насилствена толерантност-даване на привилегии на различни малцинства-етнически, религиозни,сексуални и така да се разруши съвременното общество и неговите ценности като патологията се изкара норма,а нормата патология.
                          И ако някой човек се противопоставя на тоя тоталитаризъм,не означава, че подкрепя други видове тоталитаризъм като в Русия, Иран,Северна Корея.
                          свободата на изразяване не е тоталитаризъм
                          тоталитаризъм е само в главите на коплексарите, а те са много и са чудна хранителна среда за всякакви политически проекти.
                          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Vergil1975, в Сащ основен двигател на това нещо са Фед, хомосексуалните лъжат че са такива. Защото живота на заеми, които се изплащат с нови заеми Фед го провокират, всички пари трябва да са от заеми според тях. Когато балона се спука нормалните по закон трябва да ги вкарат в затвор, но хомосексуалните е прието съда да ги освобождава защото в кой затвор да ги вкарат не е ясно - в мъжки или женски. Така че Фед са двигателя на това нещо.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

Думата либераст е дъвка за устата на комплексари и лузъри.
                              Защо? Защото вскякакви либерални неща могат да виреят единствено в среда на свобода и просперитет. Когато няма свобода и няма просперитет - няма място за либерални политки, свободно изразяване и каквото там им приписваш на злите 'либерасти'.

В Беларус няма либерасти. В Северна Корея няма либерасти.
                              Тези дето искат да няма либерасти всъщност искат някой да ги мачка - робска психика характерна за хора с дълбоки комплекси.
                              Комплексарите си мечтаят за свят, в който различните биват ликвидирани, всички са със сини рубашки и са корави мъжкари ... всъщност в този въображаем свят комплексарят се слива с масата и става нормален.

Вместо да мислите как да променяте различните - мислете как да живеете добре в кожите си и да имате свободата да бъдете каквито искате.
                              За никаква свобода не става въпрос при либерастите. Във Великобритания и Германия за коментари в социалните мрежи вкарват хората в затвора.Ако някой напише в социалните мрежи, че хомосексуализма е извращение ,което си и точно така и ще го съдят.Има тотален контрол върху медиите, пропагандата е повсеместна и най-вече в Холивуд и университетите в Западна Европа и САЩ. Ето мнението на един от най-известните съветски дисиденти Владимир Буковски.И той ли е комплексар, който мрази"различните".И интервюто е преди 16 години,а сега нещата са в пъти по-зле.
                              https://e-vestnik.bg/7218/%d0%b2%d0%...1%82%d0%ba%d0/
                              Човекът се е борил срещу тоталитаризма,лежал е по затвори и лудници (в СССР са вкарвали дисидентите в лудници)и много добре е осъзнал,че това което се случва е тоталитаризъм и не е никаква свобода.
                              И мен не ме бърка дали някой мъж си го слага отзад, бърка ме повсеместната пропаганда. Не случайно 21 процента от младежите в САЩ са обратни при 1 процент за хората над 60 години. Как така нараснаха 20 пъти?Естествено, че заради пропагандата.
                              Целта на либерастите е разрушаване на съвременните общества чрез така наречената насилствена толерантност-даване на привилегии на различни малцинства-етнически, религиозни,сексуални и така да се разруши съвременното общество и неговите ценности като патологията се изкара норма,а нормата патология.
                              И ако някой човек се противопоставя на тоя тоталитаризъм,не означава, че подкрепя други видове тоталитаризъм като в Русия, Иран,Северна Корея.
                              За мен пример за подражание са обществата в Западна Европа и САЩ от 60-е,70-е и 80-е години на 20-и век,когато нямаше тая извратена идеология, нямаше талибани и всякакъв вид мангасари в тия държави,нямаше затоплизъм,а демокрация, общества с нормални бели хора с ценности.
                              Last edited by Vergil1975; 07.03.2025, 09:45.

Коментар

Немците са срещу Мъск, защото е психопат с много пари, много власт и 0 социални умения.

Ей ме на - аз съм ПРОТИВ Мъск и ПРОТИВ нелагалната имиграция. Какъв ли съм?
                                Този "психопат с много пари без социални умения", е един от най-добрите продавачи. Работата е там че, ако си спомняш, SPACEX се роди с няколко гранта от Пентагона, за няколко милиарда долара, ЗА "ЕВТИНО" ИЗВЕЖДАНЕ НА ВОЕННИ СПЪТНИЦИ В КОСМОСА, още преди старта на Фалкон-1. Този момък, така е успял да влезе под кожите на разнинчичковцибот онези кабинети, че да мундадат такава възможност ПРЕДИ ДА Е ДОКАЗАЛ космически инженерен капацитет. Търговските умения, са едини от най-тънките социални умения и с това, антитезата на твоята, е доказана. Мъск е ОТЛИЧЕН търговец. А, че го мразят...Ами то, ако нямаш врагове, значи нямаш и характер.
                                Явно, и Характер има африканецът.

Коментар

Working...
                                X