If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Конфискации без съд и присъда.
Много интересно я разбират тез демоНкраДцията, неприкосновеност на ЧАСТНАТА СОБСТВЕНОСТ, свобода на словото .....
кво ли остана от така наречения капитализъм?
С мръсни пари без доказан произход - айде И Ал Капоне са го затворили за неплатени данъци.
Да ама кто те питам по същество какво пречи на Русия да изкара още месец и дори години мълчиш нали? И не смесвай нещата. Аз не съм за руска окупация. Само казвам че санкциите са за Европа, а не за Русия. Европа използва Русия за удобно оправдание да избърза много със "зеления план" по който много хора ще забогатеят, но и много ще обеднеят. Това не значи че Русия има право на окупация. Обаче едните крадци насъскват неселението срещу другите докато най нагло лъжат. Това искам да кажа.
По същество Рашастан можеше да изкара и 10-20 години - по модела на Северна Корея.
Но вече е късно, защото рушняка видя и опита от хубавия живот на Запада - няма връщане назад.
Такива неща не бива да се правят - гимнастички, фифа, уефа, шахматисти и други спортисти
Напротив, засега не се правят достатъчно. Необходим е максимален натиск към всеки руснак, това е идеята на санкциите. Ако на руснаците не им уврат главите че джуджо е пътник, нищо няма да се промени. Проблемът е на всички руснаци - те да си го решават, а ако не искат да знаят че из свободния свят няма място за тях. Много е просто.
Мен не ме брой. Правя 10 без да се напрягам. Влезнах във форума, за да питам специалистите къде на набутам кеша. Отговориха ми да си стоя на 0.2% лихва. И бяха прави. Тогава обаче забелязах копейките в тази тема как настройват цивилните срещу България и пътя, по който е поела. И започнах да ритам тролски задници. Мразя Путин безплатно, а и не можеш да си ме позволиш.
Ако искаш да знаеш къде да набуташ кеша, мога да ти дам една сметка... етереум...
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Това са някакви легенди. Погледни къде е Америка по брой убийства на 100к. Много под страни в които гражданите не са въоръжени.
Има две Америки. Бялата и гетата. Бил съм там 30 дни. 7к км. В гетата е страшно. Американците имат прилична продължителност на живота, но гетата свалят средната величина и после цял свят им се подиграва, че живеят малко.
За "небето", им трябва и гориво, и оръжие...а, складовете с оръжие унищожени, гориво вече не постъпва...
Е за Русия не е ли все едно дали подмолно вкарват оръжие през тайния тунел или направо излизат на фронта срещи нея? Все си е акт на война за мен. Най-добре да са по-открити в действията си.
Имам идеята в един момент аз да започна да финансирам анти-трол дейност, но за тази цел ще трябват още едни доста сериозни успехи на фондовия пазар. Така че може и да не стане скоро.
А това, че успявам да бъркам в здравето на путинисти разни тука за мене е сигнал, че съм на прав път
Мен не ме брой. Правя 10 без да се напрягам. Влезнах във форума, за да питам специалистите къде на набутам кеша. Отговориха ми да си стоя на 0.2% лихва. И бяха прави. Тогава обаче забелязах копейките в тази тема как настройват цивилните срещу България и пътя, по който е поела. И започнах да ритам тролски задници. Мразя Путин безплатно, а и не можеш да си ме позволиш.
Ако е таен този тунел, защо го показват в медиите... Ако искат да влезнат в мелето, по-добре да го направят от въздуха. И Зелеснки каза, че най-много им липсва небето.
За "небето", им трябва и гориво, и оръжие...а, складовете с оръжие унищожени, гориво вече не постъпва...
Ако е таен този тунел, защо го показват в медиите... Ако искат да влезнат в мелето, по-добре да го направят от въздуха. И Зелеснки каза, че най-много им липсва небето.
Коментар