Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Мисля, че добре разбираш ситуацията, но се гъбаркаш с Путин. Я да видим, кога СИ Дзин... ЩЕ:
1. Допусне НАТО в Китай?
2. НАТО в Китай ще почне да прави свои бази по границата с Русия.
3. НАТО би почнал подготовка на батальони от китайци?
4. НАТО би почнал да въоръжава Китай?
Е, как НАТО би проникнал в Китай, за да бъде заплаха на Путин?
Вместо това Китай и региона купуват газ, повече от целия ЕС.
Защо Путин да има проблеми с Китай?
...или вие просто си лафите в моменти на скука? На това му се казваше: няма ли с какво да си играеш?
Нещо по-конструктивно?
..........
Почни от там, че Путин не го играе световен хегемон, както припяваш на основната маса тук.
Той напада суверенна страна, която не изпълнява решенията на конференцията от Минск и е вкарала НАТО по границата с Русия.
И се върни, за да прочетеш какво Китай не биха направили. ..
Така разсъждавам аз.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеКогато бях качил новината тук, няколко съфорумци фашисти обявиха, че е някаква фантазия крайцерът им да потънеЯ всегда буду твоим поводом напиться.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Кочината запецна тотално по украинските полета.
https://news.bg/int-politics/rusiya-...ay-harkov.html
- 5 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеОкончателното поражение на Русия е само въпрос на време. Сега Руската федерация губи не само военната, но и политическата, икономическата и обществената борба.
/Бившия посланик на Китай в Украйна - Гао Юшен по време на реч на вътрешен форум на държавната Китайска академия на социалните науки/
Я всегда буду твоим поводом напиться.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
https://www.kaldata.com/it-%D0%BD%D0...BE-384033.html Заради санкциите rуZZия използва чипове от съдомиялни машини и хладилници във военното оборудване
hahahahхах ахахахх хХАХХ ХАХАХАХХАХАХА
РАЗПАДА на "нигер със сняг" ЩЕ Е РАДОСТ за целия свят.АМИН
- 6 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Тя на дъното е вече, още ли не сте разбрал? Разкажете накъде се пада от дъното, явно знаете
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеОкончателното поражение на Русия е само въпрос на време. Сега Руската федерация губи не само военната, но и политическата, икономическата и обществената борба.
/Бившия посланик на Китай в Украйна - Гао Юшен по време на реч на вътрешен форум на държавната Китайска академия на социалните науки/
Коментар
� -
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Молдова предаде на Европейския съюз втората част от попълнения формуляр за кандидатстване за присъединяване на републиката към ЕСhttp://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеКогато бях качил новината тук, няколко съфорумци фашисти обявиха, че е някаква фантазия крайцерът им да потъне
от Грозев днес - имало е рубли в австрийските служби против него, та покрай него 1 аресуван и 1 избягал австриец... как ли е България?
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Руснаците отново са опитали да пресекат река Донец, близо до Белохоривка, по-рано този следобед. Случи се както предишните им опити
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
В Китай също има неща за изправяне. Кога влизате там? Защото те вече яко да настъпили из азиатските територии на Русия. Може утре да стартират някаква спец операция за защита на техни граждани. Трябва да изпреварите.
Мисля, че добре разбираш ситуацията, но се гъбаркаш с Путин. Я да видим, кога СИ Дзин... ЩЕ:
1. Допусне НАТО в Китай?
2. НАТО в Китай ще почне да прави свои бази по границата с Русия.
3. НАТО би почнал подготовка на батальони от китайци?
4. НАТО би почнал да въоръжава Китай?
Е, как НАТО би проникнал в Китай, за да бъде заплаха на Путин?
Вместо това Китай и региона купуват газ, повече от целия ЕС.
Защо Путин да има проблеми с Китай?
...или вие просто си лафите в моменти на скука? На това му се казваше: няма ли с какво да си играеш?
Нещо по-конструктивно?
..........
Почни от там, че Путин не го играе световен хегемон, както припяваш на основната маса тук.
Той напада суверенна страна, която не изпълнява решенията на конференцията от Минск и е вкарала НАТО по границата с Русия.
И се върни, за да прочетеш какво Китай не биха направили. ..
Така разсъждавам аз.
Коментар
�
Коментар