Първоначално изпратено от terziеv
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеDragodanov, съмнявам се че руснаците имат и подържат някакво количество класически ядрени бойни глави, това е много скъпо..по скоро са минали на водородни отдавна чиято подръжка е почти без пари в сравнение с тази на старите. Не ми се спори, но е възможно да се използва и да мине за много мощна конвенционална бомба..ако не кажат никой не може да разбере. Не мисля че има много страни които разполагат с такива възможности. Според мен така наречения запад просто изпусна момента когато Русия предложи да се затвори и изолира, това беше добро решение, едно от възможните може би три. Не ги устройва вече руснаците да са изостанали, да се влачат някакви суровини от там и да внасят някакви неща които тях не ги устройват. Това е тяхната борба с изостаналостта, не мисля че Путин управлява там защото той си беше със Запада, явно е елеминиран.
Коментар
-
Казахстан заблокировал российский уголь на своей территории из-за введенных против РФ европейских санкций, сообщает портал Vot-tak.tv. Еще в апреле на такой же шаг пошла Белоруссия.
Пак те питам, каква е целта на подобна елементарна лъжа? Да си помислим какво? Че Русия фалира? Пак?Last edited by X_Y; 20.06.2022, 10:11.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
https://news.ru/cis/kazahstan-priost...ijskogo-uglya/
нещо издрънча, или пръднахте? три клика са да проверите гореща новина.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеЛогото на компанията "Вкусно и точка", която вече оперира в Русия вместо McDonald's,
е откраднато от португалската компания за храни за домашни животни Matosmix.
Да, това не е шега.
Ето нейния уебсайт: https://www.matosmix.pt/
Отдавна казвам, че не е необходима антируска пропаганда.
Те се справят добре сами, без никаква помощ
Та, ти проверявал ли си, дали португалската марка е регистрирана и в Русия, плащани ли са редовно таксите за поддръжка на регистрацията и т.н.? Нали разбираш че, за да успее един иск по темата в съда, ВСИЧКО от страна на ищеца, ТРЯБВА да е изрядно? Ако докажеш това то, правото е на твоя страна. Ако ли не, пиеш студена вода
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Какво, по-дяволите, постигаш кога плеснеш подобна лъжа? Разбирам кога пишете за украинските "победи"; съвсем в рамките на военната пропаганда - никога не признавай, че губиш. Обаче подобна безсмислена лъжа какво ти носи?
нещо издрънча, или пръднахте? три клика са да проверите гореща новина.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеРусия спира транзита на казахски нефт.
Казахстан спира транзита на руски въглища и блокира 1700 вагона, заявява, че ще спазва санкциите срещу путлерите.
Казахите по-принцип вече за нищо не мръдват без кимване от Китай....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеnetware5, знам това, но не мислиш ли че нещо може да се е променило със запалването.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнениеРуZZката армия: неспособна да ползва тоалетна и раздирана от вражди
https://www.<b><span style="font-siz...ana_ot_vrazhdi
raZZпада на *северната православна джамахирия* иде !Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
P.S. Целият материал с още детайли тук: https://www.clubz.bg/129093-fitch_potvardi_dalgosrochniya…Давай направо линкове към твитър акаунта на твоето посолство.Нови грантове на прословутата фондация „Америка за България“ раздаде стотици хиляди левове на български медии. Вижте кои са те!
„Америка за България“
17 юли 2018 | 18:09
ClubZ усвоява 120 000 лв.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеDragodanov, съмнявам се че руснаците имат и подържат някакво количество класически ядрени бойни глави, това е много скъпо..по скоро са минали на водородни отдавна чиято подръжка е почти без пари в сравнение с тази на старите. Не ми се спори, но е възможно да се използва и да мине за много мощна конвенционална бомба..ако не кажат никой не може да разбере. Не мисля че има много страни които разполагат с такива възможности. Според мен така наречения запад просто изпусна момента когато Русия предложи да се затвори и изолира, това беше добро решение, едно от възможните може би три. Не ги устройва вече руснаците да са изостанали, да се влачат някакви суровини от там и да внасят някакви неща които тях не ги устройват. Това е тяхната борба с изостаналостта, не мисля че Путин управлява там защото той си беше със Запада, явно е елеминиран.
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
- 8 Харесвания
Коментар
-
- 7 Харесвания
Коментар
Коментар