IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

"Дневник" цитират "Дойче веле", които цитират "Портал халтура", които цитират "Клуб З", които цитират "Медиапул", които цитират твитър пост на Fatpig89.

Пак те питам, каква е целта на подобна елементарна лъжа? Да си помислим какво? Че Русия фалира? Пак?
    Той не знае че, Казахстан, НЕ Е в Европа. А другото, е смесване на желаното с действителността. Пренапрегнал се е.
    Last edited by X_Y; 20.06.2022, 10:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
      Dragodanov, съмнявам се че руснаците имат и подържат някакво количество класически ядрени бойни глави, това е много скъпо..по скоро са минали на водородни отдавна чиято подръжка е почти без пари в сравнение с тази на старите. Не ми се спори, но е възможно да се използва и да мине за много мощна конвенционална бомба..ако не кажат никой не може да разбере. Не мисля че има много страни които разполагат с такива възможности. Според мен така наречения запад просто изпусна момента когато Русия предложи да се затвори и изолира, това беше добро решение, едно от възможните може би три. Не ги устройва вече руснаците да са изостанали, да се влачат някакви суровини от там и да внасят някакви неща които тях не ги устройват. Това е тяхната борба с изостаналостта, не мисля че Путин управлява там защото той си беше със Запада, явно е елеминиран.
      Не може да говориш сериозно. Русия никога не е искала да се затваря и изолира, объркал си се. Пък за поддръжката на ЯО... Предлагам ти да си починеш от изяви тук. Поне за два дни. Форумът, така или иначе, ти пази мястото за чудати изяви.

Коментар

• Казахстан заблокировал российский уголь на своей территории из-за введенных против РФ европейских санкций, сообщает портал Vot-tak.tv. Еще в апреле на такой же шаг пошла Белоруссия.
        "Дневник" цитират "Дойче веле", които цитират "Портал халтура", които цитират "Клуб З", които цитират "Медиапул", които цитират твитър пост на Fatpig89.

Пак те питам, каква е целта на подобна елементарна лъжа? Да си помислим какво? Че Русия фалира? Пак?
        Last edited by X_Y; 20.06.2022, 10:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

https://news.ru/cis/kazahstan-priost...ijskogo-uglya/

нещо издрънча, или пръднахте? три клика са да проверите гореща новина.
          И ти я проверяваш...КЪДЕ?

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
            Логото на компанията "Вкусно и точка", която вече оперира в Русия вместо McDonald's,
            е откраднато от португалската компания за храни за домашни животни Matosmix.
            Да, това не е шега.
            Ето нейния уебсайт: https://www.matosmix.pt/

Отдавна казвам, че не е необходима антируска пропаганда.
            Те се справят добре сами, без никаква помощ
            Има едно нещо, наречено търговска марка. Та, за да действа на определена територия, периодично, се правят регистрации и се заплащат определени такси, все неща, които, ненаправени по надлежния ред и срок, позволяват да се случват подобни неща и защитата да не сработва.
            Та, ти проверявал ли си, дали португалската марка е регистрирана и в Русия, плащани ли са редовно таксите за поддръжка на регистрацията и т.н.? Нали разбираш че, за да успее един иск по темата в съда, ВСИЧКО от страна на ищеца, ТРЯБВА да е изрядно? Ако докажеш това то, правото е на твоя страна. Ако ли не, пиеш студена вода

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Какво, по-дяволите, постигаш кога плеснеш подобна лъжа? Разбирам кога пишете за украинските "победи"; съвсем в рамките на военната пропаганда - никога не признавай, че губиш. Обаче подобна безсмислена лъжа какво ти носи?
              https://news.ru/cis/kazahstan-priost...ijskogo-uglya/

нещо издрънча, или пръднахте? три клика са да проверите гореща новина.

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
                Русия спира транзита на казахски нефт.

Казахстан спира транзита на руски въглища и блокира 1700 вагона, заявява, че ще спазва санкциите срещу путлерите.

Казахите по-принцип вече за нищо не мръдват без кимване от Китай....
                Какво, по-дяволите, постигаш кога плеснеш подобна лъжа? Разбирам кога пишете за украинските "победи"; съвсем в рамките на военната пропаганда - никога не признавай, че губиш. Обаче подобна безсмислена лъжа какво ти носи?

Коментар

• Русия спира транзита на казахски нефт.

Казахстан спира транзита на руски въглища и блокира 1700 вагона, заявява, че ще спазва санкциите срещу путлерите.

Казахите по-принцип вече за нищо не мръдват без кимване от Китай....

Коментар

netware5, знам това, но не мислиш ли че нещо може да се е променило със запалването.
                    Не, не се е променило.
                    He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• netware5, знам това, но не мислиш ли че нещо може да се е променило със запалването.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Това е руското инфо преди десет дни за "Донбаская дуга"

Click image for larger version

Name:	burzohibridko2.jpg
Views:	1
Size:	38.5 КБ
ID:	3937111

путлеристите, моля забележете, че екрана е от "недостъпна" медия, молим дайте православната картинка към днешна дата.

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=U4Z5uvYLRqM

Директно от Америка за България.

Коментар

• Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
                            Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение

P.S. Целият материал с още детайли тук: https://www.clubz.bg/129093-fitch_potvardi_dalgosrochniya…
                            Нови грантове на прословутата фондация „Америка за България“ раздаде стотици хиляди левове на български медии. Вижте кои са те!

• „Америка за България“
                            17 юли 2018 | 18:09

ClubZ усвоява 120 000 лв.
                            Давай направо линкове към твитър акаунта на твоето посолство.

Коментар

Dragodanov, съмнявам се че руснаците имат и подържат някакво количество класически ядрени бойни глави, това е много скъпо..по скоро са минали на водородни отдавна чиято подръжка е почти без пари в сравнение с тази на старите. Не ми се спори, но е възможно да се използва и да мине за много мощна конвенционална бомба..ако не кажат никой не може да разбере. Не мисля че има много страни които разполагат с такива възможности. Според мен така наречения запад просто изпусна момента когато Русия предложи да се затвори и изолира, това беше добро решение, едно от възможните може би три. Не ги устройва вече руснаците да са изостанали, да се влачат някакви суровини от там и да внасят някакви неща които тях не ги устройват. Това е тяхната борба с изостаналостта, не мисля че Путин управлява там защото той си беше със Запада, явно е елеминиран.
                              Рядко минавам оттук, но виждам, че нищо не се е променило. Пак се изказваш неподготвен. За твое сведение водородната бомба използва ядрен заряд за "запалка". Така че приказките за "скъпата поддръжка" на ядрените бомби в сравнение с водородните, за пълна глупост.

He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Русия ще се бори с изостаналостта си с.......водородна бомба!?! Бе ти изобщо четеш ли си глупостите, които пишеш?

Коментар

Working...
                                X