Първоначално изпратено от DS66
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеВчера разговарях с човек с много контакти в Русия и роднински връзки в Украйна. Бях сащисан като ми каза че жертвите (убити) на войната от Украинска страна са вече над 150,000 човека. Каза че в херсонска област имало и американски наемници при офанзивата, които яко са ги разгромили и пленили доста - в Кримски болници са но нищо не се разкрива. Разбира се не му повярвах, защото каза че на практика почти цялата първоначална войска на Украинците е елиминирана и това което е на фронта не е точно войска....Не е препоръка за каквото и да било.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеВчера разговарях с човек с много контакти в Русия и роднински връзки в Украйна. Бях сащисан като ми каза че жертвите (убити) на войната от Украинска страна са вече над 150,000 човека. Каза че в херсонска област имало и американски наемници при офанзивата, които яко са ги разгромили и пленили доста - в Кримски болници са но нищо не се разкрива. Разбира се не му повярвах, защото каза че на практика почти цялата първоначална войска на Украинците е елиминирана и това което е на фронта не е точно войска....
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеВчера разговарях с човек с много контакти в Русия и роднински връзки в Украйна. Бях сащисан като ми каза че жертвите (убити) на войната от Украинска страна са вече над 150,000 човека. Каза че в херсонска област имало и американски наемници при офанзивата, които яко са ги разгромили и пленили доста - в Кримски болници са но нищо не се разкрива. Разбира се не му повярвах, защото каза че на практика почти цялата първоначална войска на Украинците е елиминирана и това което е на фронта не е точно войска....
Вълнуващо е как едни руски източници говорят, че Украйна е останала без армия, а други - че в контранастъплението има 800 000 души.
И не само американски наемници - и американски генерали има, даже от 6 месеца са пленени и ги разпитват.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бъpзоходко Разгледай мнениеУкрайна от самото си създаване е руски проект и само от руското благоразположение зависи какви територии ще има или няма да има. Историята това го е показала и през 1918 и през 1945 и през 1954 - когато се сдобива с Крим и през 1992, когато Русия благосклонно и остави земи и материални блага, към които украинския етнос не е имал никога никакво отношение. Но укрите се показаха като черни неблагодарници и сега ще ги загубят. ЗАВИНАГИ. Дори след като Украйна отново бъде абсорбирана в Руската империя, тя вече никога няма да получи като подарък земи населени с етнически руснаци Причината е проста - тези подаръци са раздавани от болшевики безродници, а днешна Русия се управлява от национално осъзнал се елит.
А що се отнася до евтиния газ от Газпром, никога не съм казвал че този газ е евтин, казах че сме купили по- скъп. А е по-скъп просто защото си е същия газпромски газ, но купен през посредници, т.е. с надценка в размера на техните комисиони. И тази тъпотия не я дължите на въображаемите предатели, които ще дадат Варненска област на Русия, а на мекеретата дето нейно превъзходителство Мустафа и президента льотчик Румборак ни курдисаха за управници. И о да тия мекеренца всъщност поддържат войната в Украйна, не само на думи но и с дела. За съжаление не чак до там, че да нахлузят по една бронежилетка и с по едно РПГ-7 да се срещнат с някой руски аналогов Т72.
То бива неграмотност, ама тук нивото е като на това в dir.bg - пълно отчаяние.
- 8 Харесвания
Коментар
-
Вчера разговарях с човек с много контакти в Русия и роднински връзки в Украйна. Бях сащисан като ми каза че жертвите (убити) на войната от Украинска страна са вече над 150,000 човека. Каза че в херсонска област имало и американски наемници при офанзивата, които яко са ги разгромили и пленили доста - в Кримски болници са но нищо не се разкрива. Разбира се не му повярвах, защото каза че на практика почти цялата първоначална войска на Украинците е елиминирана и това което е на фронта не е точно войска....
Коментар
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
Не е временно, за постоянно е, откога атакуват. Сега тази територия е честа на която влизат, но ще почнат да им гостуват доволни местни жители и срещу тях хаймарсите няма да помогнат, пък и са цивилни сигурно, освен да почнат да прочистват цивилното население т.е. да го премахнат. Така де, земята е важна.
https://www.svobodnaevropa.bg/a/32033709.html
Не е препоръка за каквото и да било.
Коментар
-
Tepix, ето това с трите букви, другото не може да стане. Става въпрос пак за еднополюсни модели, на тях времето им е изтекло. Има един руснак живял в Китай 24 години, той в някакви видеа които пуска казва - Китай не е съгласен да сподели с Русия индустриалните си способности. Русия все пак е синя, светлосиня. Добре дават я на Китай, ще я разфасоват и така ще я дадат..какво да ти кажа. Сега двете страни в конфликта не виждат ли, че постъпват лошо с хората които живеят на тези територии, виждат. Решава се по формулата която е прилагана в Европа много пъти, дори между Германия и Франция. После се прави такъв съюз между трите букви и Китай не се напада военно, спира се с тези неща, като целта е да се поправи икономиката на трите, защото е много лоша.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеНе разбирам какво толкова подскачате- според путин руснаците са взели 115000кв.км земя- приемаме че лъже с 20%- остават около 95000. Зеленски казва че са върнали 6000км земя, приемаме че не са му докладвали всички увеличаваме с 20% - 7500кв.км. Пита се в задачата колко настъпления трябва да направят войските на зеления наркоман и дали руснаците само ще бягат. Според хвалбите ви тук брилянтно разузнаване е казало напредвай в тази посока. Дотук добре, но там е нямало руснаци според всички анализатори- имало е някакви мобилизирани дядковци да пазят лозята. Ами отишли 300000 човека, ударили им по един шамар, стрелнали са ги в коленете, други са ги кастрирали и хоп- 7500кв.км. Ееееееееее, дали фира около 10000, ама какво са 10000 на фона на 7500кв.км.Ама на другите фронтове май не минават тези неща.Last edited by cherney; 15.09.2022, 23:00.
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
след съвместното патрулиране на ВВС на Русия и Китай, съвместно патрулиране се очаква и на ВМС, нарасналия търговски оборот за миналата година е 80%, за тая година 30%, предвижда се нов газопровод през Монголия и т.н. имай малко търпение, скоро ша гътнем Батко!
аз ще ти обясня защо ти ти правят впечатленията изразите, които имат сходство с речника на европолитиците.
1. когато на мен някой ми заговори за Демокрация-за мен това означава, че тоззи някой иска да ме краде, да ме измами. Да ме учи как да живея;
2. когато ми заговори за Ценности-за мен това означава, че иска да ме излъже и да ме вкарат в някоя лева схема;
3. когато някой ми заговори за Солидарност-за мен това означава, че този някой искат да ме набута да плащам некоя ЕвроКъорсофра
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
Не е временно, за постоянно е, откога атакуват. Сега тази територия е честа на която влизат, но ще почнат да им гостуват доволни местни жители и срещу тях хаймарсите няма да помогнат, пък и са цивилни сигурно, освен да почнат да прочистват цивилното население т.е. да го премахнат. Така де, земята е важна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Важното е че, е по-интелигентни от васНе е препоръка за каквото и да било.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Нищо де, той наркоманът веки марширува по червения площад, чувам
Не е препоръка за каквото и да било.
- 1 like
Коментар
Коментар