IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Въпреки периодичните ни драки с тебе аз те уважавам като един от малкото технически грамотни хора в този форум, но защо си на страната на агресора - е те това не мога да го осъзная и преглътна.
    Подобна е причината, и аз да не те атакувам непрекъснато. Защо си обаче на страната на истинските бандити, аз знам и не се учудвам.

Прочее, доживях да признаеш, че е възможно "изобретението ми" ( макар че, не уточняваш кое, щото са повече) а това, кой и дали е или не е изобретател на нещо - ама каквото и да е, поради "причината", че и други могат да го изобретят (факт) - не го решава някой персонално, ами законодателно, е прието становището, че това е първият, който го изнамира и предлага. Относно твърденията за разни мании, както установихме, твърдящият го, няма съответната квалификация и, по тази причина, едва ли си заслужава, да бъде вземан насериозно.

П.П.: УМОРИХ СЕ да лея жлъч и съм готов да сключа даже мир, ако и ти го сториш.
    Last edited by Pyramid; 16.11.2022, 15:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

а изобретението му ще признаеш ли?
      Признавам го, защото е вярно и технически издържано, но не признавам, че е изобретение. Всеки един инженер по света е в състояние да направи подобно "изобретение" но само пирамидалния е този, който си е въобразил, че това е нещо велико. Просто мания за величие, но сега с войната в Украйна осъзнах, че от това боледува цяла една нация.

Коментар

• В Тридевятом государстве
        (Трижды девять — двадцать семь)
        Всё держалось на коварстве —
        Без проблем и без систем.

Нет того чтобы сам воевать —
        Стал король втихаря попивать,
        Расплевался с королевой,
        Дочь оставил старой девой,
        А наследник пошёл воровать.

В Тридесятом королевстве
        (Трижды десять — тридцать, что ль?)
        В добром дружеском соседстве
        Жил ещё один король.

Тишь да гладь да спокойствие там,
        Хоть король был отъявленный хам:
        Он прогнал министров с кресел,
        Оппозицию повесил
        И скучал от тоски по делам.

В Триодиннадцатом царстве
        (То бишь — в царстве Тридцать три)
        Царь держался на лекарстве —
        Воспалились пузыри.

Был он милитарист и вандал,
        Двух соседей зазря оскорблял,
        Слал им каждую субботу
        Оскорбительную ноту,
        Шёл на международный скандал.

В Тридцать третьем царь сказился:
        Не хватает, мол, земли.
        На соседей покусился —
        И взбесились короли:

"Обуздать его, смять!" — только глядь,
        Нечем в Двадцать седьмом воевать,
        А в Тридцатом — полководцы
        Все утоплены в колодце
        И вассалы восстать норовят...
        https://911pesni.pro/3/Vladimir-Vyso...om-gosudarstve

Коментар

• Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
          Mateev, няма как да е Х...ракетата, те се изтрелват от изтребител, такъв не е имало и няма обхвата да прелети над Украйна и да се забие чак в Полша.
          Аз не съм експерт по въпроса, но се вслушвам в мнението и на двете страни от пропагандната машина.

Истината е, че Гугъл вече ме е разбрал какви са ми предпочитанията, и ми предлага само такива клипове, които искам да видя и чуя, В темата обаче има и клипове на противната страна и ако щеш вярвай, но и тях ги изглеждам и се опитвам да си съставя собствено мнение по въпроса.
          Last edited by Mateev; 16.11.2022, 14:39.

Коментар

Въпреки периодичните ни драки с тебе аз те уважавам като един от малкото технически грамотни хора в този форум, но защо си на страната на агресора - е те това не мога да го осъзная и преглътна.
            а изобретението му ще признаеш ли?
            препоръка е

Коментар

• Mateev, няма как да е Х...ракетата, те се изтрелват от изтребител, такъв не е имало и няма обхвата да прелети над Украйна и да се забие чак в Полша.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

А, 50 от останалите, са улучили 60 обекта.

Коментар

Последни новини:

1. Окупантите напускат укрепените позиции по левобережието и вече са избягали на 20 километра от Днепър

2. Десант не е имало, но силно се е активизирало партизанското движение, а на орките им трябва много малко, за да се насерат от страх и да хукнат да бягат.

3. Украинците са направили дарения за 20 морски дрона, но са нужни още 80. Включете се и вие.

4. От вчерашните над 100 ракети 73 са прихванати и унищожени.
                  А, 50 от останалите, са улучили 60 обекта.

Коментар

• Удар РФ по Польше. Ответ НАТО

Според експерти, казващи си мнението по публикуваните снимки и видеоклипове, става въпрос за руска ракета X-55. За зенитните ракети това е прекалено голямо разстояние, което автоматично прави на пух и прах руското оправдание, че това е украинска ПВО раакета. Ако е било взрив във въздуха, осколките трябваше да се разлетят на разстояние 10 километра, но такива няма.
                    Last edited by Mateev; 16.11.2022, 14:21.

Коментар

HIMARS достают почти до Крыма! Арестович дал сводку с фронта

Трябва да лъжем, да лъжем, да лъжем, да лъжем И ПАК ДА ЛЪЖЕМ, иначе, ВСИЧКО ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ.
                      А. Арестович.

Коментар

Чья ракета прилетела в Польшу? Детали от Командования Воздушных сил

Не е важно чия е ракетата. Важно е, че ако я нямаше руската агресия срещу Украйна, нямаше да я има и тази ракета.
                        Абре, Таранкоолу, ти заради едно "не е важно" ( АМА НАИСТИНА ЛИ ?!?) ще вкараш любимото НАТО във война, която, не може да спечели.
                        Доказано, НЕ СИ НА СЕБЕ СИ.

Коментар

• Чья ракета прилетела в Польшу? Детали от Командования Воздушных сил

Не е важно чия е ракетата. Важно е, че ако я нямаше руската агресия срещу Украйна, нямаше да я има и тази ракета.
                          Last edited by Mateev; 16.11.2022, 14:11.

Коментар

• НОВОСТИ | РАКЕТЫ ЛЕТЯТ ПО НАТО. КАКИМ БУДЕТ ОТВЕТ?

Коментар

• Падение ракеты в польском Пшеводуве. Подробности с места событий

Вече се говори за руска ракета X-101. Нещата загрубяват.

Коментар

• HIMARS достают почти до Крыма! Арестович дал сводку с фронта

Коментар

Working...
                                X