Да поздравим братята руси за празника, Деня на Космическата Ера, 04.10. На ТОЗИ ден, през 1957-ма, СССР, изстреля първия изкуствен спътник на Земята.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
livret, глупости, няма как да му е казал такива неща. Путин 2006 година се качва на самолет, самолета във възуха се загубва за радарите, самолета каца - вътре няма никой ! Русия се управлява от службите и. Не избират президент, какъв е смисъла..играят го артисти. Решенията които вземат са колективни. САЩ са щастливи защото всички ползваха долара им, а когато спрат дали ще са щастливи ?D.Y.F-091066
Коментар
-
ножа и сиренето баце
сигурен съм, че бандата знаете за кво ставя въпрос
ваще хора немат сирене, оказа се , че и нож нямат
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеbarovec, спекулативни книги са дцк. Пускаш слух че държавата ще спре да плаща и цената им пада, изкупуват ги, после им надуват цената. А и гръцките знаем как се продавали на половин цена под масата, дори им ги платиха на колкото пише на тях, а как държавата е вземала само половината пари и как са харчени тези пари - куче влачи синджир. Гаранция че в сащ не става същото ? 800 милиарда военен бюджет и това нещо се занимаваше да демократизира Афганистан 20 години, е демократичен е вече нали.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Предсмъртното послание на Шимон Перес към Путин
Америка ще спечели, без значение какво правите
Аз му казах: вие сте на 63 години, аз съм на 93 години. Кажете, какво искате да постигнете в близките 30 години? За какво се борите? Опитвате се да дразните Америка?
Той каза: Не.
Иска ли Америка част от Русия? Не.
Имате ли недоразумения с Обама?
Той каза: А вие защо питате?
Казах му: Вижте, аз не съм шпионин, може да говорите с мен за всичко.
Той попита: Какво мислите?
И аз казах: Америка ще спечели, без значение какво правите.
Защо? – попита той.
Защото те са щастливи, а вие не сте....
повече http://www.transmedia.bg/2016/10/11/...18KOdARw"
- 7 Харесвания
Коментар
-
barovec, спекулативни книги са дцк. Пускаш слух че държавата ще спре да плаща и цената им пада, изкупуват ги, после им надуват цената. А и гръцките знаем как се продавали на половин цена под масата, дори им ги платиха на колкото пише на тях, а как държавата е вземала само половината пари и как са харчени тези пари - куче влачи синджир. Гаранция че в сащ не става същото ? 800 милиарда военен бюджет и това нещо се занимаваше да демократизира Афганистан 20 години, е демократичен е вече нали.Last edited by supertrader; 04.10.2023, 22:50.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнениешог и ужаст, плащат си лихвите секи месец, хахаха
и ножа и сиринето е при тях
те тарикатите в кремъл са наясно за сиренето и ножа, ама последни форумните герои ще го разберете
П.П. Е, явно последен ти ще го разбереш.
Коментар
-
шог и ужаст, плащат си лихвите секи месец, хахаха
и ножа и сиринето е при тях
те тарикатите в кремъл са наясно за сиренето и ножа, ама последни форумните герои ще го разберете
Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение
Ужас си, како. Плащат си като попове лихвите, всеки месец.
?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеКато си говорим за демокрация, ето как я разбират рашистите ...
Младите поколения не може да се зомбират с первий, гледат всеки ден какво се случва с уж
прехвалената им армия, какъв резил е, какъв срам, как се командва, снабдява и как украинците им
разпраха муцуните от шутове
По первий съобщиха ли че целия флот се изнесе от Севастопол?
Съобщиха ли че на фронта орките вече реват че нямат дори вода и патрони?
Рубладжии, краят наближава, молете се на Байдън да спре финансирането или пък да зимата да настъпи още следващата седмица, че орките по фронта изнемогват и са на ръба.
Last edited by livret; 04.10.2023, 21:49.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнениеКато си говорим за демокрация, ето как я разбират рашистите ...D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от livret Разгледай мнение
И как ще стане "вторичният" пазар!
За закърмените с "прогресивната пропаганда" тази не толкова сложна финансова действителност е трудна за схващане, но за съжаление глобалната световна икономика, основана на долара и американските финансови инструменти работи по този начин!!
Това, че се дължат суми не е проблем щото първо те не им ги искат и второ не смеят да им ги поискат, а и даже да смееха, няма кой да им ги даде, нито пък как да бъде заставен да им ги даде.
Те таквизи ти ми работи!!
[ATTACH=CONFIG]n4117850[/ATTACH]
Коментар
-
livret, а как ще обясниш варварите които влизат победоносно през мексиканската граница. Това не са емигранти, те веят знамената на страните от които идват и псуват САЩ. Има клипове, заснели са ги. Русия е подготвила големите метеорити и няма как да не се използват. Вариантите са два - използват ги и ги търмят на точното място където искат, оставят ги да паднат сами и тогава могат да паднат над главите им. Имат електроманитен ефект, и той може да изгори електрониката навсякъде, а лошото е че има ядрени централи които се управляват с разни електронни контролери и ще издумкат, съответно замърсяването от тях ще е голямо. Ние обаче си спираме централите на въглища..То бива.. Вече има такова развитие конфликта САЩ - Русия, че ще породи последствия които никой не може да прекрати, спре..Трябваше да са се разбрали вече и да се организират да опитат да ги смъкнат, може да стане само с кораб за многократно използване, да излети, да ги закачи и да ги приземи.
Какви пари и дългове, то после магазини няма.Last edited by supertrader; 04.10.2023, 21:08.D.Y.F-091066
Коментар
Коментар