Първоначално изпратено от DS66
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
GiRo, вярно е България най много им помага, ама те са оглупели и са се вързали на Запада който иска да ги обере. Ние не им дадохме старите си самолети, не им дадохме старите си противоракетни установки, не се подиграваме с тях и ги смятаме за хора. В България не се отвориха бордеи като в Полша, в които да работят украински граждани..ки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
...много ги 'обичат".
Коментар
-
Имам чувството, че цялото ЦК на БКП пише в този форум
Специално за тях мнението на Подоляк за България ...
"Ролята на България във войната в Украйна ще бъде много, много високо оценена в учебниците по история", смята съветникът на украинския президент Михайло Подоляк.
Мога да кажа, че има страни, които безумно обичам и тази любов особено ярко се проявява по време на война. България е една от тях. Не съм готов да отговорям вместо българското правителство за помощта. Помощта, която България оказва на Украйна, е голяма, особено в първите седмици на войната. Мисля, че правителството може да разкаже за това в детайли, ако сметне за нужно, казва съветникът на украинския президент пред руският журналист и дисидент Латинина.
Имаше редица страни, и България е една от тях, които веднага взеха решение. Те видяха каква война се води, какво прави Русия тук, разбраха главното - Русия нападна без всякакви мотиви Украйна. България, Полша и прибалтийските страни, бяха тези, които казаха веднага "всичко ще ви дадем, ще ви помагаме с каквото можем". България се оказа страна с голям исторически потенциал. Така мога да ви отговоря за ролята на България, обобщи Михайло Подоляк.
В такива моменти мога само да се гордея, че съм българин."Ролята на България във войната в Украйна ще бъде много, много високо оценена в учебниците по история", смята...Не е препоръка за каквото и да било.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнениеhttps://www.youtube.com/watch?v=-ddmQGruwGg, това е бивш белоруски опозиционер. Вижте го какви ги говори за поляците и какво им се случва на украинците в полша. Въобще..
Коментар
-
https://www.youtube.com/watch?v=-ddmQGruwGg, това е бивш белоруски опозиционер. Вижте го какви ги говори за поляците и какво им се случва на украинците в полша. Въобще..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Сега като ги превземе Украйна, ще започнат да говорят и на Украински. Киевска Рус пак ще си стане Киевска Рус, при това ще бъде много по-цивилизована от полу-маймуните полу-човеци, населяващи в момента недоразумението, наречено Русия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Именно - никой не им е пречил да говорят на руски. След като и най-гледаните неща в Украйна са на руски...
Повече от тъжно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Аз живея на св Константин и Елена и има много украинци. Повечето са жени с деца, но има и мъже. Всички си говорят само на руски. Майките говорят на децата си на руски. Значи руския им е майчин език. Пък ти ги разправяй за филми и киносалони.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Сега като ги превземе Украйна, ще започнат да говорят и на Украински. Киевска Рус пак ще си стане Киевска Рус, при това ще бъде много по-цивилизована от полу-маймуните полу-човеци, населяващи в момента недоразумението, наречено Русия.
Иначе това, горе не може да го роди мозък поголям от мозък на кокошка.
Но аз продължавам да си мисля, че ги пишеш заради личен интерес.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнениеАз живея на св Константин и Елена и има много украинци. Повечето са жени с деца, но има и мъже. Всички си говорят само на руски. Майките говорят на децата си на руски. Значи руския им е майчин език. Пък ти ги разправяй за филми и киносалони.
Коментар
-
Първоначално изпратено от baba_meca Разгледай мнение
Вече на са в хотелите по първа линия и са значително по-малко. Може и да има някоя база с бежанци, но тия които са покрай мен си плащат. Те и затова са много по-малко...
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Представителна извадка за мен е един друг обем хора, доста по-голям от броя украинци в Сл.Бряг. Потърсете повечко, ще получите друг резултат.
Косвено доказателство - до 2022г. най-популярните тв предавания и филми в Украйна са на руски език. Какво ви говори този факт?
- 1 like
Коментар
Коментар