IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

Тия числа как тъй се случват с толкова малко човешки загуби (пак според путлерските источници десетки хиляди)?
    Ако влючиш мозъка, как тълкувате факта - във всяка машина е имало по 1,5 човека?

Известен ли ви е факта, че дори путлерите не са се хвалили с изцяло унищожена украинска БТГ ? Нито пък с убит украински генерал...

Официалните руски загуби още ли са под 7000 калпака ?
    Още октомври, ако не се лъжа, съобщиха за близо 13900 та, няма как. Всички страни, търпят загуби. Ала едно е ясно, укронафтите, излитат (при Създателя) със скорост в пъти по-висока от "орките". Разбира се,защото, са по-добри, по- подготвени, по-мотивирани и т.н. И тях, майките им, не ги търсят,те се радват и гордеят с това, сам панимайш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Специално за теб отговарям - сефте чувам, че Дунав разделя Северна Добруджа от Южна Добрудба - по средата ли минава? Щото в Добруджа знам за едни КПП-та около Кардам, ама може да са речни, де да знам - не ти отива на знанията да пишеш подобни глупости, а лайкналите те са ъъъ, такова, те си знаят .....
      Килифарчиш, сам знаеш колко е къса сухопътната спрямо водната. Водната влиза и от Сръбско,
      дунавската ни граница е практически гола към Румъния, за разлика от сухопътната,
      другия ни граничен проблем е Росенец. Новости за поставянето му под контрол не съм срещал, ще се радвам да ме изненадаш.
      Заподозрения шпионин с обвинение, получаващ награда от путлер през главата на прокурора ни е най-големия проблем по Шенген.
      Да ти напомня че към 200 холандеца са мъртви пряко от путлер,
      като пак се замислиш ама защо така с нас Холандия...
      Last edited by satz; 20.01.2023, 16:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от Кисимов Разгледай мнение
        Запорожките казаци вече минават на рубли, боят е за смяна на гривните с рубли. https://e-news.su/in-ukraine/428566-...j-oblasti.html
        Всего с начала проведения специальной военной операции уничтожены: 374 самолета, 202 вертолета, 2908 беспилотных летательных аппаратов, 401 зенитный ракетный комплекс, 7583 танка и других боевых бронированных машин, 985 боевых машин реактивных систем залпового огня, 3878 орудий полевой артиллерии и минометов, а также 8121 единица специальной военной автомобильной техники. https://e-news.su/in-ukraine/449942-...rka-video.html....
        Тия числа как тъй се случват с толкова малко човешки загуби (пак според путлерските источници десетки хиляди)?
        Ако влючиш мозъка, как тълкувате факта - във всяка машина е имало по 1,5 човека?

Известен ли ви е факта, че дори путлерите не са се хвалили с изцяло унищожена украинска БТГ ? Нито пък с убит украински генерал...

Официалните руски загуби още ли са под 7000 калпака ?

Коментар

• Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
          Украинците ако искат да се оправят трябва да се разберат с Русия за отделяне на тези области в отделна държава, ЕС ще им даде пари и ще се къпят в милиарди и тези в новата държава и тези в Украйна и ще си оправят отношенията и с Русия, на което ще се повярва и хората ще смятат че там повече война няма да се случи. Защото дори да победят както се изразяват, никой няма да повярва че утре няма да започне пак война която ще загубят пък и да не я загубят, никой няма да си сложи инвестициите под бомбите. Така че на тях милиардите са им на една ръка растояние, обаче искат Леопарди и това и ще получат явно.
          Дами, увличаш се. Русия призна референдумите в тези области за присъединяване към Родоната- Майка. КРАЙ. ТЕ ВЕЧЕ СА ТЕРИТОРИЯ НА РФ. Да, "разпада" се. Нараствайки

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Русофобите сте болни хора, и за болеста ви лекарство няма открито!

И коий си ти, че да казваш чий е Крим?!
            Крим принадлежи на жителите му, и само те могат да казват чий е.

Иначе според вашата извратена логика някой Кримчанин може да каже, че България принадлежи на османската империя.
            НИКОЙ е. Папагал, направил гуша на база връзки с Властта, още по...СТАНИШЕВО. Ами той,е по-голям цоциалист от много родни звезди около Корнелия, ако се замислиш. Да, ама "ги мрази". Аха. Като е да прибира пачки, реално, ги обича, и още как а,когато други са на клона, изведнъж, ги "намразва", до...ДО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ.
            Абе, "Принципен" е, дума да няма. С много гъвкави "принципи", що се отнася до прибиране, ама все пак.
            Last edited by Pyramid; 20.01.2023, 16:25.

Коментар

• Украинците ако искат да се оправят трябва да се разберат с Русия за отделяне на тези области в отделна държава, ЕС ще им даде пари и ще се къпят в милиарди и тези в новата държава и тези в Украйна и ще си оправят отношенията и с Русия, на което ще се повярва и хората ще смятат че там повече война няма да се случи. Защото дори да победят както се изразяват, никой няма да повярва че утре няма да започне пак война която ще загубят пък и да не я загубят, никой няма да си сложи инвестициите под бомбите. Така че на тях милиардите са им на една ръка растояние, обаче искат Леопарди и това и ще получат явно.

Коментар

• Или по добре, ще махна всички данъци в България, абсолютно всички и всички богати да дойдат да си инвестират парите тук.

Коментар

• Ако на мен ми паднат 20 милиарда, веднага ти разделям на броя на българите и на всеки по една банкова карта с толкова пари колкото се падат на човек. На никаква Украйна няма да ги прехвърля за да се биели с руснаците за някаква земя.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Крим е бил и ще си остане Украински, дори и да се наложи да бъде обилно напоен с кръвта на отрепки като тебе.

Русофобите сте болни хора, и за болеста ви лекарство няма открито!

И коий си ти, че да казваш чий е Крим?!
                    Крим принадлежи на жителите му, и само те могат да казват чий е.

Иначе според вашата извратена логика някой Кримчанин може да каже, че България принадлежи на османската империя.
                    ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Pyramid, те се борят и те срещу тези неща, и при тях е така, ние сме в една и същата ситуация. Просто това е сбъркано мислене, печаташ пари и си купуваш с тях всичко от чужбина. Само че там от където си купиш, като похарчиш 10лв, те започват да ги въртят в техните банки и стават 100лв за тяхната икономика и развитието и. Тези само печатат пари, пък пари няма. За капак нападат тези от лагера на своите които са им повярвали, както им бяха повярвали руснаците. Защото руснаците ги мъкнаха в космоса, даваха им много свои технологии ей така за приятелство. Аз като казвам че украинците и руснаците са от тези които дават, ако си им приятел знам много добре какво говоря и не лъжа.

Коментар

• Коментар

Ако утре в България се направи референдум дали 2-та милиарда военни помощи за Украйна да ги направим на 20 милиарда, аз ще гласувам ЗА. Ще гласува ЗА и преобладаващото мнозинство от Българите. А разните му там русороби и прочее червени отрепки и садисти, които са на отмиране, ако си надигнат главата, ще ги разкатаем. Време им е да отидат в историята (в ада) и да забравим за тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение

Как не ти омръзна да пишеш само лъжи и глупости , бе . Абсолютни измислици на предубеден или платен човек са това горе . Когато рекламираше биткойна за покупка на 63 000 , с жар и плам , си мислех че по зле няма как да стане при теб .
                            Много рядко , но и аз се лъжа .
                            Могло е !
                            Ти Остави това, ами и вече с е е случило. Изтрещя, завалията, и сипе Глупости безкрай.

Коментар

Не осъзнаваш ли, че вие русоробите от най-обикновени заблудени овце се превърнахте в защитници на тероризма и садизма. Толкова ли струва твоята съвест, за да я продадеш за жълти копейки.

Докато Русия не беше нападнала Украйна, съгласен съм че е нормално на има русофили и русофоби. Просто сте били невежи и заблудени, но това не е грях и ви е простено. Сега обаче нещата са коренно различни. Сега защитавате тероризъм и садизъм. Сега защитавате разни изверги, тръгнали да избиват невинни хора, жени и деца. Кажи ми колко копейки струва един човешки живот според вашето извратено мислене, за да си струва да плещите тези простотии и да се опоюзорите за цял живот. Точно така - войната ще свърши, но в очите на хората вие ще си останете отрепки за цял живот.
                              Как не ти омръзна да пишеш само лъжи и глупости , бе . Абсолютни измислици на предубеден или платен човек са това горе . Когато рекламираше биткойна за покупка на 63 000 , с жар и плам , си мислех че по зле няма как да стане при теб .
                              Много рядко , но и аз се лъжа .
                              Могло е !

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Хахаха-нищо подобно не се случва. Не само Германия и Великобритания не нападат заедно СССР,но продължават да воюват помежду си и след нападението на Германия над СССР то Великобритания изпраща помощи на СССР-оръжие,суровини и храна.
                                За оръжие и суровини за СССР, ако изпраща някой, това са Щатите. Ленд-лийз, заем-наем. Лихви, печалби, стимули за СОБСТВЕНАТА икономика. А ингилизите, аа измежду тежко пострадалите от швабите, ако не знаеш.

Коментар

Working...
                                X