Първоначално изпратено от satz
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Mateev, ще се пишат украинци всичките и тогава на тях ще им дължат, а не те да дължат. Тези сега които ще останат в някои населени места, понеже явно се преселват, ако са в Украйна ще им викат руснаци..на тях на децата им..а тези които ще отидат в русия, понеже били руснаци пък там в Русия ще им викат украинци. Един познат от друга държава така се преселва и после се върнаха там където са били преди години ми го беше обяснил. Казва аз отидох в държавата от която националност съм, те ми викат че съм бил от другата съседна държава с такава националност и спечелили пари и хайде обратно откъдето са си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеАаааа забравих, този път на орките ще им се наложи да поставят световни рекорди освен по бързо бягане и по бързо плуване, при това под вода, защото покрай ушите им ще свистят куршуми.
и когато стигне до медиите "пробив" - то са поне едно 30км. и дузина селища.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
И там ли се заформя котле (пардон голям котел) и нов световен рекорд от бързо бягащи орки?
могат да ги ометат за три дни, мисля ги бавят, просто путлер да губи ресурси поради тъпо късогледие.
"Украинские подразделения при условии отсутствия противодействия смогут провести десантную операцию с использованием малых лодок и катеров, которых у них достаточно. А это уже удар во фланг группировки ВС РФ в Запорожской области и прямой выход к Мелитополю.
Решение этой проблемы должно быть первоочередным и требует незамедлительного ответа."
картата е на руснак...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение"преди час - 47°25′N 33°24′E Украинските военни освободиха Архангелске, Старосилия, Велика Александровка, Давидов Бор в Херсонска област"
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
...и тихо, по терлици, заобикаляш, което те питат. Знаех си аз. Знаех си.Last edited by Mateev; 04.10.2022, 16:55.
- 2 Харесвания
Коментар
-
"преди час - 47°25′N 33°24′E Украинските военни освободиха Архангелске, Старосилия, Велика Александровка, Давидов Бор в Херсонска област"
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнениеПътниците в руските самолети ръкопляскат след ... излитане.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Поне се води някаква дискусия с него и тук-там признава по някой неоспорим факт. Не просто да влезе и да напише "Смърт за украинските деца, Русия на пет океана" и да си излезе.
Иначе, преценката ти, е възгрешна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от super99 Разгледай мнениеGiRo, откъде да знам как вървят нещата на фронта, нямам информация, чета коментари под разни неща в интернет и според мен където е писано от някой случаен човек изкачат съвсем други неща. Руснаците като завземаха територии, понеже това ви вълнува да се коментира, ами чудех им се на акъла и толкова и не само аз. Четях руснаци коментираха и примерно пише човека - какво е това чудо, територии които Русия е предоставила на Украйна сега да тръгне със сила да си ги връща и кръв да се пролива. Руснаците са много против това нещо и но от самото начало, пишете били орки..нормални са си сигурно 99.9--%. Путин печелел удобрение с това нещо, не печели, губи..а защо го прави - ЗАГАДКА ! Сега последно за фронта мярнах че ВСУ влизат в леки бронирани машини в тези територии, движат се само с голяма скорост и без да се спират си ги връщат, може би ходят по този начин и до руската граница и вече са там, тези машини не се движат със скорост половин километър за час, движат се със 100кмч. според мен отдавна са си върнали територите тогава. Сега чакаме да видим в Русия ще влязат ли ? Войната свърши, ако е било за връщане на териториите..вие още влакове взривявате.
Така че Путин го провали армията му.Което пак показва, че и в наши дни армията пак играе огромна роля в политиката.САЩ са най-богатата държава, ама и с най-силната армия и никой не може да се ебава с тях ,щото ще го ликвидират.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеНаправих си труда да разцъкам калкулатора и стигнах до извода, че до момента Путин е заплатил по повече от 10 000 USD за всеки един завладян декар украйнска земя. И това без репарациите, които като ги плати, и сметката му ще набъбне на 20 000 USD на декар. И на всичкото отгоре сега тези декари ежедневно ги губи с бързи темпове.
Та голям майтап. Да беше взел да ги изкупува тези земи в мирно време, щеше да се размине 100 пъти по-евтино ....
Ето информация каква е цената на войната за руската икономика и руския народ (2.31 минута), която Путин е заплатил и продължава да плаща. Цената расте с всеки един изминал ден, а декарите под негов контрол намаляват с всеки един изминал ден. Добра сделка, няма що ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
Предполагам имаш предвид Сирия, Беларус, Северна Корея, Еритрея, евентуално и Иран? Клубът на големите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Поне се води някаква дискусия с него и тук-там признава по някой неоспорим факт. Не просто да влезе и да напише "Смърт за украинските деца, Русия на пет океана" и да си излезе.
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение
В лека грешка си, той си е от полезните......
Коментар
Коментар