Първоначално изпратено от Frosty
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнениеПолска карта.
На пръв поглед, всичко е наред. Но впоследствие Киев, като руски град, също ще отиде в Русия.
- 9 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение
Соско , аз съм Българин от България , а не като теб помак или български турчин . И от никого не си спасявал ти , нищо . Останал си тук само за да работиш против историята и интересите на България , Соско
На Руски знаеш ли какво е сосить
Ако имената се превеждаха , би трябвало да си ...Духльо . Или Свирчо . Нещо подобно, но може пък на турски друго да е значението
- 9 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение90 рублей за ДОЛЛАР - ЭТО ТОЛЬКО НАЧАЛО: экономику РФ уже пора ОТПЕВАТЬ
eo]
Дали ни казват нещо тези снимки???Last edited by v_tin; 17.04.2023, 14:50.
Коментар
-
Соско , аз съм Българин от България , а не като теб помак или български турчин . И от никого не си спасявал ти , нищо . Останал си тук само за да работиш против историята и интересите на България , Соско
Ако имената се превеждаха , би трябвало да си ...Духльо . Или Свирчо . Нещо подобно, но може пък на турски друго да е значението
Коментар
-
Първоначално изпратено от sosi Разгледай мнение
Ти вместо да пускаш супер примитивна пропаганда, достойна само за руската телевизия, като видиш българин трябва да му лазиш в краката. Защото сме те спасили да не живееш живота си в кочина.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнениеЕй такива са всички укрофашисти - по форуми и блогове . Тая се снима на фона на слънчогледи , как реже Руски глави .
Само че не така се оказа в действителност , когато се срещна с РУСНАЦИ , наистина . Хахахахах
Сещам се какви ли ще бъдат и едни други срещи ..
https://twitter.com/i/status/1646092689887092741
- 7 Харесвания
Коментар
-
Ей такива са всички укрофашисти - по форуми и блогове . Тая се снима на фона на слънчогледи , как реже Руски глави .
Само че не така се оказа в действителност , когато се срещна с РУСНАЦИ , наистина . Хахахахах
Сещам се какви ли ще бъдат и едни други срещи ..
https://twitter.com/i/status/1646092689887092741Last edited by Rodnok; 17.04.2023, 14:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение
Тоя нацяло изперка. Почна сам да се цитира. Или здраво е закъсал за копейки!
Чудно е защо не си го схванал ?
'' Чудно'' , го използвам от благоприличие , по принцип - всичко е кристално ясно
Коментар
-
защото ...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Форимните сороститути нервничат от 24 .02 ,2022 . А след срещите на Владимир Владимирович Путин със китайски държавници , един след друг - сами вече не вярват че нещо изобщо ще направи почти унищоженото ВЕЧЕ всу .
А кравари и натовци малко ги е страх да влязат на фронта
Така че Росссимире , ще се окажеш в Русскии мир след само няколко години
Ще бъде първия, който ще се закълне във вечна дружба с Русия и с СССР...( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар