IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение

Не ти не си добре. Другите имат огромно превъзходство в авиация, те имат хиляди бройки. Колко ще им дадат, а и те нямат пилоти. Пилотите украинци летят на страната на руснаците.

след раZпада на "севернаМонголия" ела на санаториум в Царево.

Коментар

• Украинската сексоложка- май такава беше обидила копейкин че иска да изгони хохлите от бг и да се съобръзявал какво говори . И копейки отговорил Костадинов в отговор на украинското посолство: Колкото по-скоро се освободите от нацизма, толкова по-добре за вас и народа ви

Следвайте "Гласове" в Телеграм

Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов публикува в профила си във Фейсбук отговор на коментара на посолството на Украйна в София, че изказванията му по отношение на украинците, пребиваващи у нас.

Публикуваме публикацията на Костадинов без редакторска намеса:

Напомням на украинското посолство, че се намира в България, а не в Украйна. Следователно е длъжно да се съобразява с нас българите, а не ние с него. Това първо.

Второ, припомням на наглите нацисти, че ми наложиха забрана за влизане в тяхната държава за 10 години само защото отидох да договоря хуманитарна помощ за българите в Украйна - така че е доста нагло да демонстрират загриженост за своите граждани от български произход, които са в България точно заради дискриминационната политика на киевския режим.

Трето, още веднъж заявявам, че когато Възраждане започне да управлява, всички украински туристи, представящи се за бежанци, ще бъдат експулсирани от държавата ни. Истинските туристи от Украйна, плащащи си сметките по хотелите, са добре дошли.

Четвърто, Възраждане настоява за автономия за българите в Южна Бесарабия със столица Болград, Белград или Измаил, която е стара българска земя със стари български градове, намиращи се временно под украинска администрация.

На финала ще добавя, че наистина не съм виждал друга такава наглост! До момента сме дали почти 1 млрд лв държавни пари за издръжка на украинските туристи и когато кажем, че ще спрем да ги храним и поим, украинското посолство приема това за неприятелски акт! Колкото по-скоро Украйна се освободи от нацизма и фашизма, толкова по-добре за нея и нейния народ.

Коментар

Аз какво съм написал, ти как ме репликираш. По уместно е да им дадат от другите Ф...
        виж се

Click image for larger version

Name:	347414845_256431443550926_4575168086859815030_n.jpg
Views:	1
Size:	54.5 КБ
ID:	4066672

Коментар

• Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение

те са тъпи нали ти си по умен от НАТО А?
          със Ф-16 ще имат въдушно превъзходство-после следва КЛАНЕ за рашистката армийка
          най накрая ЛЮБИМИТО НИ-раZZпада на кочината над Монголия
          Не ти не си добре. Другите имат огромно превъзходство в авиация, те имат хиляди бройки. Колко ще им дадат, а и те нямат пилоти. Пилотите украинци летят на страната на руснаците.
          D.Y.F-091066

Коментар

• По повод легендите за цъфтящата руска икономика въпреки санкциите:
            * бюджетния им дефицит за 4 месеца вече е преминал годишния си лимит
            * приходите от нефт и газ спадат драматично

Не се подвеждайте от пропаганда, която не лежи на данни!

Name:	347125299_2571451709670755_3080132389044364895_n.jpg
Size:	80.6 КБ
ID:	4066668

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
              Нанесены удары по базам Бахмутской группировки ВСУ в Краматорске (ФОТО)

20.05.2023 - 19:00

Опубликованы кадры ударов по базам Бахмутской группировки ВСУ в Краматорске Донецкой Народной Республики.

Взрывы прогремели в районе аэропорта Краматорска, превращенного в узел снабжения и штабной центр врага.

Ранее на аэродроме располагался штаб карательной операции на Донбассе. Сейчас также штабы и базы снабжения.

Читайте также: Бахмут «был полностью взят», — Пригожин (ВИДЕО)

Name:	347103224_1230752587576080_3290661492337402299_n.jpg
Size:	59.5 КБ
ID:	4066665

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
                Май вагнеровците приключиха, а бяха 50 000 на входа на Бахмут. С интерес ще следя събитията след 25-ти. Имам странното усещане, че тогава ще се разбере дали наистина града е превзет или не

„Днес в 12 часа на обяд Бахмут беше напълно превзет“, казва Пригожин. „Превзехме напълно целия град, от къща на къща“, допълва той.

Пригожин казва още, че неговите сили ще се изтеглят от Бахмут от 25 май за почивка и преквалификация, като ще предадат контрола на редовната руска армия.
                В Америка започват да пият на 21 години. В руZия на 21 години са вече алкохолици.

Коментар

А най уместно е да не им дават никакви самолети, защото в случая няма полза от авиация. Бавни са и има прекалено силно ПВО за тях, което ще ги сваля.

те са тъпи нали ти си по умен от НАТО А?
                  със Ф-16 ще имат въдушно превъзходство-после следва КЛАНЕ за рашистката армийка
                  най накрая ЛЮБИМИТО НИ-раZZпада на кочината над Монголия

Коментар

Май вагнеровците приключиха, а бяха 50 000 на входа на Бахмут. С интерес ще следя събитията след 25-ти. Имам странното усещане, че тогава ще се разбере дали наистина града е превзет или не
                    Нанесены удары по базам Бахмутской группировки ВСУ в Краматорске (ФОТО)

20.05.2023 - 19:00

Опубликованы кадры ударов по базам Бахмутской группировки ВСУ в Краматорске Донецкой Народной Республики.

Взрывы прогремели в районе аэропорта Краматорска, превращенного в узел снабжения и штабной центр врага.

Ранее на аэродроме располагался штаб карательной операции на Донбассе. Сейчас также штабы и базы снабжения.

Читайте также: Бахмут «был полностью взят», — Пригожин (ВИДЕО)

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
                      Имиджът на американските бракми ф-16 може да пострада сериозно, ако претърпят сериозни щети в Украйна, смятат експерти.
                      Ф-16 е стар модел самолет, от 1970-та, вероятно няма, да може да отговори на съвременните руски военни контрамерки, това може да навреди на имижда му... MWM: репутация F-16 может пострадать из-за рисков потерь на Украине

20 мая 2023, 19:07

В случае передачи F-16 на Украину репутация этого истребителя может пострадать из-за серьёзных боевых потерь. Об этом говорится в статье Military Watch Magazine.

Авторы подчёркивают, что технологии самолёта могут попасть к России.
                      «Есть также большая вероятность того, что авиационный парк может понести значительные потери как от обстрелов аэродромов, так и в воздушных боях», — отмечается в тексте.
                      Всё это приведёт к серьёзному удару по престижу F-16.
                      Ф- 16 е създаден преди миг 29 и мигът е отговор на ф-ката. Само че ф-ката наистина е по добра от мига. Тази която сме си поръчали не знам, но старите бяха по добри, има достатъчно инфо по въпроса. Не знам с какво се бият руснаците, но най вероятно е по добро от ф-ките които ще дадат на хохлите. Отделно че пуцат от 300 км което не е по силите на ф-ките. Въобще наистина ще бъде мама мила в един бой за ф-ките. Ако се сборят направо могат да закрият завода дето го построиха за нашите

Коментар

• А най уместно е да не им дават никакви самолети, защото в случая няма полза от авиация. Бавни са и има прекалено силно ПВО за тях, което ще ги сваля.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение

Редовната руска армия отдавна измря. Всякакви елитни спецнази мецнази и какви ли не други орки станаха на тор за тазгодишната реколта, а десетките хиляди машини нямат възстановяване следващите педесетина години.
                          Аз какво съм написал, ти как ме репликираш. По уместно е да им дадат от другите Ф...
                          D.Y.F-091066

Коментар

• Kris_, наистина означава държава, на онзи стария български означава държава.
                            Last edited by supertrader; 20.05.2023, 21:54.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Защо отговаряш като бот? Само и само да дадеш някакъв отговор ли? Киевска Рус не е Украйна. На всичкото отгоре Киев е кръстен на първи братовчед на Аспарух. Ти разбираш ли, че ние трябва да имаме претенции към тези земи, а не американци и руснаци. Какво ще кажеш по този въпрос, боте? Или ще ровиш да търсиш някакъв нескопосан отговор?
                              Радвам се наистина, че все пак има някой в този форум, на който му е известен този факт.
                              Украинците сега са изключелно националистически настроени и ги помпат колко горд и велик народ са. Набива се постоянно в главите им колко история и неща са им е откраднати от руснаците(по-точно от държавата Русия), което е вярно в една голяма част, но има и много доукрасяване на историята и изкуствено помпане на украинския екстремен национализъм, до степен, че си мислят, че едва ли не от тях тръгва всичко. Въобще не зачитат, че културната и езикова експанзия е с корени в България, а не Киевска Рус. Както и преди съм споменавал във форума тук, на украински името на страната им означава „държава”.
                              Пак ще повторя, на украински думата „Украйна” означава „държава”. В украинския нямат друга дума за „държава”. Кой език е основа на руския и украинския, и кой е по-стар и от двата, и какво означава на него думата "Украйна" оставям на съфорумците да си отговорят. Факт е, че тези украинонационалисти в момента твърдят, че всяко друго значение и превод на съществителното "Украйна" е цитирам „руска пропаганда”.
                              Хубаво им създадоха националността, но това с историческото езикознание ми идва в повече.
                              Last edited by Kris_; 20.05.2023, 21:48.

Коментар

„Днес в 12 часа на обяд Бахмут беше напълно превзет“, казва Пригожин. „Превзехме напълно целия град, от къща на къща“, допълва той.

Пригожин казва още, че неговите сили ще се изтеглят от Бахмут от 25 май за почивка и преквалификация, като ще предадат контрола на редовната руска армия.
                                Ти чакай до 25-ти, а аз ще отида да пия едно вино. После ще ми разкажеш с твои думи как са се развили нещата.

Коментар

Working...
                                X