Първоначално изпратено от Vergil1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Как "защо"? За да можем максимално обективно да преценим, доколко имаш личен опит или ни хвърляш прах в очите,затова.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеNikolay Petrov
1 ч. ·
В петък минах през надлеза над новият път,между ХеИ Варна и квартал Левски до Банка ДСК.
Ансансьорите са в ужасно състояние,а да не говорим ,че някои "наздрави елементи" са ги опикали и вонят на "Кристиян Диор"!???
Къде е общината?Да и дупките по пътищата и улиците!???
Да, а искаме в шенген!!!???
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
С колко пари живеете във вашето семейство и какво работите, защото си бях миналата седмица във варна и направо се хванах за главата от цени. наистина цените в бг са по високи като цяло от германия, нооооооооо доколкото чувам заплатите са по ниски. не знам защо така, би трябвало да е обратното
И цените в България НЕ СА по-ниски от тези в Германия. На определени стоки може би са на промоция, но това са изключения.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
ВСИЧКИ хора в България живеят по-добре оттогава.
1 ч. ·
В петък минах през надлеза над новият път,между ХеИ Варна и квартал Левски до Банка ДСК.
Ансансьорите са в ужасно състояние,а да не говорим ,че някои "наздрави елементи" са ги опикали и вонят на "Кристиян Диор"!???
Къде е общината?Да и дупките по пътищата и улиците!???
Да, а искаме в шенген!!!???
Коментар
-
И що аз трябва да вдигам заводи?Който трябва в Германия ги е вдигнал и е постигнал немското икономическо чудо.
И да, за кой ли път те моля, да кажеш в кое Г.О.поделение, си служил. Нищо особено, искам да си сверим часовниците, един вид.Last edited by Pyramid; 23.01.2023, 15:21.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inteIIect Разгледай мнение
Като дете, жертва на преподаваната в училище през 80-те история, гледах с недоумение баба ми, живяла по времето на войната като млада жена, докато тя ми разказваше точно това.
? Винаги има някой и нещо, което опитва да ни ицлъже за едно или друго. Питам, в каква степен според теб, СА СЕ СПРАВЯЛИ В СВОЕТО ВРЕМЕ ЕДНИТЕ,ДРУГИТЕ И ТРЕТИТЕ?
Коментар
-
Аха. Ясно. Я кажи на нас, простосмъртните, ТИ ЛИЧНО, колко завода си вдигнал?
- 1 like
Коментар
-
Стига с тия митове колко хубаво е било по време на комунизма. Беше си пълна мизерия. Сега хората живеят в пъти по-добре от тогава.
Коментар
-
Не спираш със заклинанията, нали. И не уточняваш, кои са "хората". Явно, нямаш за "хора" едни нищо и никакви 90% от гражданите, а само останалите 10%. За тях,да. За тях, съм съгласен. Когато излезеш от измисления си свят, боя се, ще ти призлее. АКО успееш ДА ВИДИШ.
- 1 like
Коментар
-
Завод се вдига от гола земя стига да имаш знанията и ресурсите да го построиш. Така че не е никакъв проблем унищожен завод да се възстанови. Особено от немци или японци.
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеВойната е мир
а мы и на Украину не нападали
а това е освобождение https://censor.net/ua/video_news/339...vanyh_budynkiv
Освобождават собствениците от къщите им.
Коментар
-
Стига с тия митове колко хубаво е било по време на комунизма. Беше си пълна мизерия. Сега хората живеят в пъти по-добре от тогава.
Коментар
-
Войната е мир
а мы и на Украину не нападали
а това е освобождение https://censor.net/ua/video_news/339...vanyh_budynkiv
Освобождават собствениците от къщите им.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар