IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

хахаха, виж това , да не би да е твоята къща- https://blitz.bg/regioni/pak-bezchin...ews932951.html
    Абе то в Германия подпалиха Берлин на Нова година,на предишна Нова година изнасилиха и ограбиха стотици жени,той ми дава за пример, че цигани се опитали да влязат в необитаема къща.В коя държава няма престъпност?

Коментар

• Click image for larger version

Name:	fashiZm.jpg
Views:	1
Size:	47.3 КБ
ID:	4015255

соловьов : Животът е твърде надценен

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Що пишеш за неща,от които и понятие си нямаш?
        хахаха, виж това , да не би да е твоята къща- https://blitz.bg/regioni/pak-bezchin...ews932951.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

В т.нар. "Комунизма" (какъвто, по определение, НИКОГА НЕ СЕ Е СЛУЧВАЛ!) ТИ лично, си живял 14 години, а аз - 23 (броим до ноември 1989-та. Условно, разбира се.) 6 от тях, си изкарал в детската градина или при дядо и баба, като дете, не напълно осъзнат. Средно осъзнат, си бил още 7-8 години и - ИЗНЕНАДААА! - то взело, че свършило.
          И сега, ТИ на мен и на повечето тук, по-зрели от теб, ни разправяш ярко и убедено...КАКВО БИЛО ПО НАШЕ ВРЕМЕ, В НАШИЯ ЖИВОТ? И искаш...да ти вярваме БЕЗУСЛОВНО?
          - Хайде, посмали малко. Не на мен тия. Повече неща съм видял. Просто, по биологични причини. Съответно, съм скептичен и т.н.
          Ами давай доказателства, че през комунизма се живееше по-добре отсега.Щото аз мога да ти дам десетки, че сега се живее по-добре.

Коментар

Дай да проследим, след това, какво ще стане с ТЕЗИ хора. Любопитно.
            Dokolkoto пишат самите украинци- вземат ти документите и директно в казармата, от там се обаждаш на близките. Последния писък на модата било на погребение да се раздават призовки. ПОнеже мъжете се изтарикатили като видят военна кола и бягали, сега призовкаджиите се криели в коли на бърза помощ

Коментар

Аха. Ясно. Я кажи на нас, простосмъртните, ТИ ЛИЧНО, колко завода си вдигнал?
              Няма човек, който ЛИЧНО да е вдигнал завод. Дори другаря Ленин не е можел сам.

Коментар

Да, разбира се, само че тогава ако те хванат, дирекшън да чукаш камъни и една гора бой. Сега полицаите направо ти казват ако искаш го направи пак. Мой съученик се прибирал пиян около 3 посред нощите, вижда една жена, по неговите приказки не и е казал една дума, но тя започнала да вика- помощ изнасилват ме- това около 1988г. Нещеш ли наблизо били милиционерите, идват , първо ошамарили моя съученик и го закарали в милицията. Вързали го з белезниците за парното, но той пиян, къде 110кг, как се е дърпал и скъсал тръбата на парното. Съответно водата започва да изтича, милиционерите се видяли в чудо, водата ли да събират, него ли да вързват пак. Както и да е, нямаше го 4 дни. Като се върна, имаше морави следи по цялото тяло където го бяха били с тоягите. Какво става сега с такива може да прочетеш във вестниците- смеят се на полицаите, псуват ги , бият ги. Въобще полицаят днес е леко за посмешище.

Бях малък и излизам с дядо на центъра на русе, не щеш ли един мангал насреща ни. Дядо беше много възмутен, обясняваше че по царско време такива мангали идва полицая удря му 2-3 сопи и го гони от центъра и циганина повече не идва на центъра, разбира че това е забранено място. Днес отвори първия вестник и ще се смаеш колко мангала са пребили полицаите
                Що пишеш за неща,от които и понятие си нямаш?

Коментар

В Харькове массовый отлов мужского населения

Первоисточник публикации: https://politikus.info/events/149459...aseleniya.html
                  Politikus.info

Дай да проследим, след това, какво ще стане с ТЕЗИ хора. Любопитно.

Коментар

• В Харькове массовый отлов мужского населения

Первоисточник публикации: https://politikus.info/events/149459...aseleniya.html
                    Politikus.info

Last edited by v_tin; 23.01.2023, 15:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнение
                      В Сърбия имаше един завод за акумулатори, уцелиха го американците и нищо не остана от него, явно е бил военна цел. Правеха оловни акумулатори които издържаха 13-14 години.
                      ...И, когато си купиш един от там, няма да си купиш 3 от "правилните". Е, как да не го разрушиш такъв? ПРЕЧИ, ПУЩИНАТА!

Коментар

По време на комунизма да не би да нямаше такива случаи?Напротив -мизерията беше много по-голяма отсега.
                        Да, разбира се, само че тогава ако те хванат, дирекшън да чукаш камъни и една гора бой. Сега полицаите направо ти казват ако искаш го направи пак. Мой съученик се прибирал пиян около 3 посред нощите, вижда една жена, по неговите приказки не и е казал една дума, но тя започнала да вика- помощ изнасилват ме- това около 1988г. Нещеш ли наблизо били милиционерите, идват , първо ошамарили моя съученик и го закарали в милицията. Вързали го з белезниците за парното, но той пиян, къде 110кг, как се е дърпал и скъсал тръбата на парното. Съответно водата започва да изтича, милиционерите се видяли в чудо, водата ли да събират, него ли да вързват пак. Както и да е, нямаше го 4 дни. Като се върна, имаше морави следи по цялото тяло където го бяха били с тоягите. Какво става сега с такива може да прочетеш във вестниците- смеят се на полицаите, псуват ги , бият ги. Въобще полицаят днес е леко за посмешище.

Бях малък и излизам с дядо на центъра на русе, не щеш ли един мангал насреща ни. Дядо беше много възмутен, обясняваше че по царско време такива мангали идва полицая удря му 2-3 сопи и го гони от центъра и циганина повече не идва на центъра, разбира че това е забранено място. Днес отвори първия вестник и ще се смаеш колко мангала са пребили полицаите

Коментар

• В Сърбия имаше един завод за акумулатори, уцелиха го американците и нищо не остана от него, явно е бил военна цел. Правеха оловни акумулатори които издържаха 13-14 години.

Коментар

А ДОКАЗАТЕЛСТВА имаш ли?
                            Нямам бе. Само слухове. Затова пък, когато бомбардират ГАРА Г.О., улучват училището на баща ми, тогава първокласник, в с. Първомайци, на няколко километра оттам. Едва оцелява.

Коментар

По време на комунизма да не би да нямаше такива случаи?Напротив -мизерията беше много по-голяма отсега.
                              В т.нар. "Комунизма" (какъвто, по определение, НИКОГА НЕ СЕ Е СЛУЧВАЛ!) ТИ лично, си живял 14 години, а аз - 23 (броим до ноември 1989-та. Условно, разбира се.) 6 от тях, си изкарал в детската градина или при дядо и баба, като дете, не напълно осъзнат. Средно осъзнат, си бил още 7-8 години и - ИЗНЕНАДААА! - то взело, че свършило.
                              И сега, ТИ на мен и на повечето тук, по-зрели от теб, ни разправяш ярко и убедено...КАКВО БИЛО ПО НАШЕ ВРЕМЕ, В НАШИЯ ЖИВОТ? И искаш...да ти вярваме БЕЗУСЛОВНО?
                              - Хайде, посмали малко. Не на мен тия. Повече неща съм видял. Просто, по биологични причини. Съответно, съм скептичен и т.н.
                              Last edited by Pyramid; 23.01.2023, 15:36.

Коментар

Ама разбира се, че не нарочно. Без да искат. Просто, не улучвали, един вид. ПВО, зенитки, такива работи.
                                А ДОКАЗАТЕЛСТВА имаш ли?

Коментар

Working...
                                X