Първоначално изпратено от v_tin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Що пишеш за неща,от които и понятие си нямаш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
В т.нар. "Комунизма" (какъвто, по определение, НИКОГА НЕ СЕ Е СЛУЧВАЛ!) ТИ лично, си живял 14 години, а аз - 23 (броим до ноември 1989-та. Условно, разбира се.) 6 от тях, си изкарал в детската градина или при дядо и баба, като дете, не напълно осъзнат. Средно осъзнат, си бил още 7-8 години и - ИЗНЕНАДААА! - то взело, че свършило.
И сега, ТИ на мен и на повечето тук, по-зрели от теб, ни разправяш ярко и убедено...КАКВО БИЛО ПО НАШЕ ВРЕМЕ, В НАШИЯ ЖИВОТ? И искаш...да ти вярваме БЕЗУСЛОВНО?
- Хайде, посмали малко. Не на мен тия. Повече неща съм видял. Просто, по биологични причини. Съответно, съм скептичен и т.н.
Коментар
-
Дай да проследим, след това, какво ще стане с ТЕЗИ хора. Любопитно.
Коментар
-
Аха. Ясно. Я кажи на нас, простосмъртните, ТИ ЛИЧНО, колко завода си вдигнал?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Да, разбира се, само че тогава ако те хванат, дирекшън да чукаш камъни и една гора бой. Сега полицаите направо ти казват ако искаш го направи пак. Мой съученик се прибирал пиян около 3 посред нощите, вижда една жена, по неговите приказки не и е казал една дума, но тя започнала да вика- помощ изнасилват ме- това около 1988г. Нещеш ли наблизо били милиционерите, идват , първо ошамарили моя съученик и го закарали в милицията. Вързали го з белезниците за парното, но той пиян, къде 110кг, как се е дърпал и скъсал тръбата на парното. Съответно водата започва да изтича, милиционерите се видяли в чудо, водата ли да събират, него ли да вързват пак. Както и да е, нямаше го 4 дни. Като се върна, имаше морави следи по цялото тяло където го бяха били с тоягите. Какво става сега с такива може да прочетеш във вестниците- смеят се на полицаите, псуват ги , бият ги. Въобще полицаят днес е леко за посмешище.
Бях малък и излизам с дядо на центъра на русе, не щеш ли един мангал насреща ни. Дядо беше много възмутен, обясняваше че по царско време такива мангали идва полицая удря му 2-3 сопи и го гони от центъра и циганина повече не идва на центъра, разбира че това е забранено място. Днес отвори първия вестник и ще се смаеш колко мангала са пребили полицаите
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеВ Харькове массовый отлов мужского населения
Первоисточник публикации: https://politikus.info/events/149459...aseleniya.html
Politikus.info
Коментар
-
В Харькове массовый отлов мужского населения
Первоисточник публикации: https://politikus.info/events/149459...aseleniya.html
Politikus.info
Last edited by v_tin; 23.01.2023, 15:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнениеВ Сърбия имаше един завод за акумулатори, уцелиха го американците и нищо не остана от него, явно е бил военна цел. Правеха оловни акумулатори които издържаха 13-14 години.
Коментар
-
По време на комунизма да не би да нямаше такива случаи?Напротив -мизерията беше много по-голяма отсега.
Бях малък и излизам с дядо на центъра на русе, не щеш ли един мангал насреща ни. Дядо беше много възмутен, обясняваше че по царско време такива мангали идва полицая удря му 2-3 сопи и го гони от центъра и циганина повече не идва на центъра, разбира че това е забранено място. Днес отвори първия вестник и ще се смаеш колко мангала са пребили полицаите
- 1 like
Коментар
-
А ДОКАЗАТЕЛСТВА имаш ли?
Коментар
-
По време на комунизма да не би да нямаше такива случаи?Напротив -мизерията беше много по-голяма отсега.
И сега, ТИ на мен и на повечето тук, по-зрели от теб, ни разправяш ярко и убедено...КАКВО БИЛО ПО НАШЕ ВРЕМЕ, В НАШИЯ ЖИВОТ? И искаш...да ти вярваме БЕЗУСЛОВНО?
- Хайде, посмали малко. Не на мен тия. Повече неща съм видял. Просто, по биологични причини. Съответно, съм скептичен и т.н.Last edited by Pyramid; 23.01.2023, 15:36.
Коментар
-
Ама разбира се, че не нарочно. Без да искат. Просто, не улучвали, един вид. ПВО, зенитки, такива работи.
Коментар
Коментар