Питам се един главнокомандващ кое смята за по-уместно? Дали да даде сега оръжие на други за да се сражават срещу нашественика, или по-късно да жертва нашите животи за да браним нашите земи и близки от същия нашественик? Един умен и предан на народа си главнокомандващ, как би постъпил? Защото от поведението на другаря Радев, не мога да кажа нито едното, нито другото.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Интересно че не споменаваш нищо за supreme трейдъра докторе
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнениеАнатема на Зеления !!! АНАТЕМА !!!
Анатема и на всички майкупродавци в България !
https://fb.watch/lDg4Tl0DV2/
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнениеКаролина отново е във вихъра си!
Путин забранявал със закон бедността и щял да намира работа на всеки безработен... по телефона.
Може да не съм съгласен с тях, но пирамидата и вутина поне ми изглеждат далеч от това състояние.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнениеКаролина отново е във вихъра си!
Путин забранявал със закон бедността и щял да намира работа на всеки безработен... по телефона.
Може да не съм съгласен с тях, но пирамидата и вутина поне ми изглеждат далеч от това състояние.
И няма значение, от коя страна са. Има надежда. Спокоен съм.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
И аз се чудих дали е добре че е дошъл, но щом форумната вата вие, значи е добре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеbetter, обикновенно хората се срещат за да обменят неща, мнение..знания.., нищичко няма като резултат от тази среща. Зеленски нещо научи ли - не.Last edited by Andi11; 07.07.2023, 10:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеВижда се че вече сте продали българския език. Пишете на руски,ще ви е по-достойно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение
Предатели на руския интерес? Така е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеДа разправям, че сте предатели? Има ли нужда да се сочи отново очеизвадното?
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение....и майкупродавци в България !
..
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнениеДори само заради това си струваше "коалицията" с Тиквоний.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнениеАнатема на Радев !!! АНАТЕМА !!!
Анатема и на всички майкупродавци в България !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
- 10 Харесвания
Коментар
Коментар