Първоначално изпратено от Tepix
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнение
Като теглим чертата, Крим, ДНР и ЛНР са загубени безвъзвратно.
За какви победи говориш ти, изобщо ?
Коментар
-
analog, те тези мигранти са пуснати в Европа целево, приети. Целта е да се надигне национализъм - нацизъм, така се създаваха условия. Още Меркел като пълнеше Германия с мигранти беше ясно какво се цели. Навсякъде ще пламне, няма да е само Франция. Тези в Брюксел могат да го спрат, да се разпадне ЕС и с това всичко ще приключи за Европа. Следващото е европейците да започнат да излизат от Нато и малки военни съюзи вместо него, американците да си махнат базите. Ще стане но ще отнеме време.D.Y.F-091066
Коментар
-
mirodes, къде съм написал че ще се бият, написах че ще изпаднат в същото безпомощно и окаяно състояние като тези които са там. Губя си времето аз, така си плащам жестоко..да се занимавам да драскам. Най ценното което човек има е времето му, но не е безкрайно.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеНе знам дали требе да отворим нова тема за протестите у Франция, обаче в борбата за социална справедливост има нов елемент.
Наблюдавам ги с голямо задоволство и злорадост. Определено заслужават нова тема.
Коментар
-
mirodes, нищо не ми плащат, аз си плащам..доста яко. Така че никой не вербувам нито за едната, нито за другата страна..Нали казаха някакви уж медицински лица щели да пращат, какво се правиш че не знаеш, 100 пъти го писаха в пресата, медиите го казваха. Ама ти наистина ли не не си го забелязал като новина ? Не знам дали е сериозно, по скоро се надявам да не е.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Каква е целта на занятието?Вие си плещите опорките,но ви се връзват само тия,които така или иначе са с промити мозъци.Last edited by X_Y; 03.07.2023, 10:27.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеДайте ги тия клипове да ги видим. С какви "униформи" са, виждате ли?
Точно защо трябвало да ходят там и българи ? Да им се случи същото ?Last edited by supertrader; 03.07.2023, 01:34.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
Там всички са така, и за ВСУ има много такива клипове. И като кажат да отидели и българи ! Защо ?Last edited by X_Y; 03.07.2023, 10:27.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеТри месеца без заплати, от 150 останали 40, молят се поне да не ги зачислят към безследно изчезналите
"няма храна,няма вода,няма боеприпаси" https://youtu.be/31W4k7n9gc0?t=115D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнение
Като теглим чертата, Крим, ДНР и ЛНР са загубени безвъзвратно.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеТри месеца без заплати, от 150 останали 40, молят се поне да не ги зачислят към безследно изчезналите
"няма храна,няма вода,няма боеприпаси" https://youtu.be/31W4k7n9gc0?t=115
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Путин направи рублата на 2 стотинки.Евала.
- 8 Харесвания
Коментар
Коментар