IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• хахахаха- сегашния външен министър на микробритания и клоуна зе- а бе този министър и той ли е паки

№8 ↑ Алекс Норт Сегодня, 11:540 У негра в кармане кусочек сахара или щепотка кокса?

Первоисточник публикации: https://politikus.info/events/148428...obritanii.html
    Politikus.info

Коментар

• Плакатите в катар - защита на традиционното семейство

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
          Mihova, американците индексират тук много често...
          улеснявате терористи, явно не сте го разбрали, докато бързате с триенето
          (не ми дреме дали пак ще триете, онова там е със статус на библиотека към Конгреса)
          И аз си мисля, че модерацията на този форум умишлено го превръща в проруски форум, защитаващ агресията и тероризма на Путлер. Срам и позор !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Ако имаш предвид руснаци- само те си знаят колко са убитите....

Коментар

• Mihova, американците индексират тук много често...
              улеснявате терористи, явно не сте го разбрали, докато бързате с триенето
              (не ми дреме дали пак ще триете, онова там е със статус на библиотека към Конгреса)

Коментар

• Взривове на военното летище в Чаплинка. Отново някой орк е пушил не където трябва, а руското ПВО пак е спало ...

Германия дава на Полша ракети Пейтриът, а Полша се е съгласила да се инсталират на Украинска територия, за да защитават и Украйнското небе. Това са възможно най-ефективните ПВО и ПРО ракети, които със сигурност ще затворят небето на Западна Украйна на 100%

В Киргизстан започва ДЕРУСИФИКАЦИЯ. Ще бъдат подменени имената на всички населени места, улици и въобще на всичко, което носи руски имена. Време е и в България да направим същото.

Last edited by Mateev; 26.11.2022, 11:20.

Коментар

• Вижте стига сте се карали, те трябва да приключат тази простотия с преговори, защото първата, първоначалната реакция е важна, а тя на ЕС беше категорично без военни победи а преговори. Европейците са много по напреднали с решаване на етнически конфликти, имали са много и дори 100 годишна война и са ги решили до един.Те затова реагираха по този начин. Правят си там зони за тези бунтовните територии по европейски маниер и въпроса приключва, реално такива зони са и на двете страни, в смисъл хората си ходят в тях и от двете държави. Разбира се може и по добре без такива зони, но да не се беше случвало това въобще с конфликта. И няма проблем че Русия щяла да загуби излаз на морета, това е било едно време. Ако е като в Европа и там ще имат излаз до всяко място до където имат излаз другите. Не знам, но аз държа и украинците и руснаците да са с ЕВРОПЕЙЦИТЕ. Сега който е ходил в Европа след поромените в първите години знае как имаха гранични пунктове навсякъде между западните държави и как отпаднаха и там където се е чакало на опашки да преминеш, просто профучаваш със 140км.ч и дори не може да си спомниш къде точно е бил пункта и за корабите е така, излаз имат всички. За Кирм ще стане бавно и с годините, но и там може да стане и според мен не трябва да го разрушават защто могат да отключат голямата война.
                  - Също както много се настоява да се излъчи победител, представяте ли си колко лошо е това, предпоставка за военни конфликти на етническа основа в бъдеще. Сега има сформирани толкова много държави, че роенето е безсмислено, всеки може като толкова много държи на своя етнос и той да съвпада с държавата в която живее просто се преселва самосиндикално в съответната държава, има я на картата.
                  - А това нещо с комунистите които си остават такива и в следващия си живот си го избийте от главите просто, хората се променят и приживе дори. Русия не е комунистическа повече от Украйна примерно, напротив тя беше скъсала с онази илюзия и САЩ ако много държат да ги върнат към нея, ето Китай съществува и трябва да знаят че ако го дават по този начин - той неизбежно ще ги нападне, не утре, но да кажем след 10 - 20 години, това е просто сигурно. Защото все ще се случи някои азиатци от региона там да се орепчат на световния пазач и хулиган САЩ и той да им набие два бързи юмрука, а те се цивилизоват и споплят там в Азия отношенията помежду си, ще ги заболи и ще кажат - защото не би подпукаме тези и ще го направят, те сега се развиват с най бързи темпове, и не очаквайте да загубят инерция, всяко нещо което се роди в главата на някой европеец, американец те ще го имат и те, плюс нещата които се раждат в техните глави, а там главите са много и тепърва ще раждат още повече неща. За друг вариант просто забравете.

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение

Старшинка, все повече започвам да се убеждавам какъв пророк е бил Димитър Талев пишейки, че последният комунист на планетата ще умре в България. Такова увреждане, което ни нанесоха руснаците за 45 години, не успяха дори османците за 500. Тогава поне имахме патриоти борещи се за България, сега имаме патреоте "борещи" се за Русия. И старшинка фили сме, не фоби. Просто обичаме Европа и знаем, че мястото на България е в ЕС, а не като губерния на азиатска РоZия. Гледам тук патреот до патреот, лягат и стават с Русия на уста. Уж Мордор е раят на земята, но бутнеш ли ги да ходят там обаче, настава огън и жупел. Стоят си на задника в западащия ЕС и не смеят да мръднат. Трагична картинка.
                    България винаги е била ювелирната работа на Кремъл - никъде другаде по света не успяха хем да изсмукват една държава, хем успешно да заблудят ниската класа от обществото й, че крадците са другите.

Доколкото чета, в момента се опитват да копират българската стратегия в Африка - "Вие сте си върха, просто колониалните сили ви искат бедни, разединени и живеещи в колиби, елате с нас и диамантите, които копате, ще си остават за вас"

Коментар

Наистина кефи твоята вяра- имам чувството че говори някой 13-15 годишен. Както и да е вярвай си на приказките, аз ще вярвам на моите.

Генераторите не знам къде са, но определено не са в киев видно от снимките
                      Наистина имат много генератори, показват как се пуска да работи едно мъничко инверторно гледах един украинец в клип и казва че струва 3800 гривни, май няма 100 долара там са ги пуснали на някаква много ниска цена. Той техник и му търсеше реалната мощност, защото се води един киловат а то захранва уреди до 400 вата според него. То наистина е 1 киловат, но той трябвя да не пуска уреди които при стартиране правят голяма консумация и го изключват. През реотани могат да се пускат такива уреди, аз си помислих че не го харесва защото не е съветско, ако беше украинско щеше на него да пише киловат а да държи на 5, те така са свикнали и те...руснаци. Могат да имат ток за бита, могат да го оправят, пуснат, те като руснаците са добри техници. Най много конвертирани коли на ток в нета са руснаци и украинци правили и рускали клипове..има и американци и май други няма почти.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Пирамидалния е учил в Русия и там са му промили мозъка, но за другите и аз се чудя коя кукувица им е изпила акъла.
                        Тра-ла-ла, Матейкови брътвежи. Така става, когато меракът ти дойде в повече и на яка трева. И почва едно чудене за въображаеми кукувици, докато сам папагалиш измислени под напора на личните ти грижи рисувани герои. Да вземеш да влизаш в пас, че от твоите небивалици, никоя не издържа елементарна проверка. Разкажи ни за ФЕЦ, дето поназнайваш, и не си измисляй "факти" от чужди биографии. Нито една вярна думичка тази вечер

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение

Ми...има там една не лоша кръчма, не ще да е там. По-скоро къде Младост4 ще да е...
                          Click image for larger version

Name:	6093f276-akademia_2002jpg.jpg
Views:	1
Size:	26.6 КБ
ID:	3995707

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
                            Пак ли?
                            пак бееееееееее, и аз като теб с цените

Коментар

.. не знам ...
                              Пак ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнение

Ти нали даваш сводка, що да не ти вярваме?
                                По сводките е барбарон, него ще питаш

Коментар

Working...
                                X