Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Нерде 27 страници, нерде над 560....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеГермания вади 900 милиарда евро за оръжие.
https://bultimes.info/%D0%BC%D0%B0%D...8%D0%B0%D1%80/
Партиите, които преговарят за кабинет в Германия, са се споразумели да финансират с 900 милиарда евро два фонда – за оръжие и за инфраструктура. Не за покупка на американско оръжие, а за собствено производство. Само Германия. Другите 800 милиарда и тях ги има, но ще ги събира цяла Европа. Общо - 1700 милиарда. Честито на Путин. Честито на Тръмп. Изглежда този път и двамата изтеглиха късата клечка.
- 1 like
Коментар
� -
Mateev, сметни колко е инфлацията от момента в който петрола удари 120-130 долара през 2008 година, а сега го искат 60-70 долара. В Сащ продължават да карат коли, които лапат по 20 литра и ако им се качи цената власта ще се разклати. Мъск им прави електромобили, но те не ги купуват защото електропреносната им мрежа там където могат да си ги зареждат в гаража на бараката - къщата е жалка, ето че почват и колонки за зареждане на електромобили да вандалстват. Имат си вътрешен проблем и що да не се занимават с Русия и Украйна. А укрите са нагли, искат да стават пъпова държава на света, поне са толкова глупави да си го въобразяват. Тези лумпита в Европа ясно какво си говорят с янките - вземаме суровините на Русия и ще ви ги даваме ние почти без пари. Суровини има, и в Европа има находища които никой не е разработил, добива ще бъде скъп, но местен, той и в Русия е много скъп добива. Ето такива глупости се случват.
- На всичко отгоре всичко което мърда е задлъжняло към банките на Запад толкова, че с доходите които има не може да се издължи следващите 500 години. Една единственна еврейска фамилия ги държи всичките им дългове и казват - ние ще печелим от лихвите които ще ни плащате за парите които никога не сме ви давали, и няма да се откажем от тази печалба. Всичките им банки са собственост на една еврейска фамилия, която се е клонирала както са клонирани банките на Фед, а то всъщност е една единственна частна банка притежава държавата. Нека тоталитаризма да не е силна форма на управление, на тези евреи им се получава, всички дето ги гледа публиката са длъжници. А тяхната мечта е да притежават всяка една банка по Света, защото иначе са притеснени че не държат бизнеса и някой може да им го отнеме.Last edited by supertrader; 07.03.2025, 19:52.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
И за тях същото каквото за Русия. Никъде не съм писал кой крив и кой прав. И янките няма да излязат от предстоящите събития такива каквито им се иска да излязат. Не са чели книгата на Далио да видят какво ги чака.
Коментар
� -
Германия вади 900 милиарда евро за оръжие.
https://bultimes.info/%D0%BC%D0%B0%D...8%D0%B0%D1%80/
Партиите, които преговарят за кабинет в Германия, са се споразумели да финансират с 900 милиарда евро два фонда – за оръжие и за инфраструктура. Не за покупка на американско оръжие, а за собствено производство. Само Германия. Другите 800 милиарда и тях ги има, но ще ги събира цяла Европа. Общо - 1700 милиарда. Честито на Путин. Честито на Тръмп. Изглежда този път и двамата изтеглиха късата клечка.Last edited by Mateev; 07.03.2025, 19:46.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от filchef Разгледай мнение
Това е само резюме - ето я книгата https://bg.annas-archive.org/slow_do...826e2da483/0/0Life won't wait for you.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Тъй, ами. А щатите, да си вземат там, к'вот'решат. Датчани, канадци, мехиканос кон сомбрерос - д.г.д.Life won't wait for you.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Чела съм я. Бях я забравила. Сега я гледам по диагонал през малък екран на мобилен телефон. 27 страници. Стига си врякал и не учи кака си как се правят деца. Като я опресня ще приказвам с Пинокчо.
Наблегни на правописа, че нямаш пост без грешки.
https://www.ozone.bg/media/pdfs/635a49af46ac0.pdfLast edited by filchef; 07.03.2025, 20:48.
- 1 like
Коментар
� -
Чела съм я. Бях я забравила. Сега я гледам по диагонал през малък екран на мобилен телефон. 27 страници. Стига си врякал и не учи кака си как се правят деца. Като я опресня ще приказвам с Пинокчо.
Наблегни на правописа, че нямаш пост без грешки.
https://www.ozone.bg/media/pdfs/635a49af46ac0.pdfТи също имаш грешки. Нямаш запетайки
Освен това важното е какво съм написал а не как съм го написал.
И не се тръшкай като женка, не съм искал да те обиждам. Иронията и закачките не са обиди.Life won't wait for you.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Знам ли. Отивам на концерт на Верди.
Духът на кръстника ме чака - Ариведерчи!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеИ само що си толкоз мой човек, кака!. Отивам на концерт на Верди.
Духът на кръстника ме чака - Ариведерчи!
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Знаеш ли каква е истината? Няма кинти за хората и трябва някак си да бъде оправдана беднотията, към която ни тикат, защото вече няма газ, и няма нефт, и хлябът е от мъката по-чер. Затова - Русия ще ни изяде утре за закуска и ще сме бедни, но въоръжени и свободни. Свободни от стандарта, който имахме и го похарчихме за розови гащи.
Коментар
�
Коментар