If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
САЩ нали изпратили 2,3 млн снаряди към Укропия при производство 40 хил. месечно тоест 300% от произведеното и няма начин да продължават така. Искали да опразнят базите си и да изпратят техниката към Укрия, като афганистанската, но има ли смисъл да се возят само - те искат да гърмят срещу Русия, а скоро няма да има с какво.
митето си пада малко нещо идеалист
може дори да не избяга от повиквателната но като усети разликата межу фронта и форума
смятам, че ще стане пацифист и ще проумее, че тия с поточните линии
хич не са борци за демокрацията на народите
Той тук е превърнал форума във фронт, а отиде ли там, ще превърне фронта във форум.
Митето ще отиде разгърден на първа линия, ще вземе един дебел учебник по история, ще се качи на него и ще обяви банковата сметка на Джо Байдън.
митето си пада малко нещо идеалист
може дори да не избяга от повиквателната
но като усети разликата межу фронта и форума
смятам, че ще стане пацифист и ще проумее, че тия с поточните линии
хич не са борци за демокрацията на народите
не мога да скрия, колко приятно съм изненадан
но ако има оружие а няма укри? кой ще трябва да вземе оружието и да се жертва за печалбата на саш? м?
едва ли ще са латиноси, не вярвам да са и арабели, японците и те няма да са, африканците съвсем не.
сателитните, минали под дъгата мажоретки от канада, австралия и ук и те няма да са
чифутите си имат и сега занимания кой тогава ще брани интересите и печалбата на саш?
Митето ще отиде разгърден на първа линия, ще вземе един дебел учебник по история, ще се качи на него и ще обяви банковата сметка на Джо Байдън.
но ако има оружие а няма укри? кой ще трябва да вземе оружието и да се жертва за печалбата на саш? м?
едва ли ще са латиноси, не вярвам да са и арабели, японците и те няма да са, африканците съвсем не.
сателитните, минали под дъгата мажоретки от канада, австралия и ук и те няма да са
чифутите си имат и сега занимания
кой тогава ще брани интересите и печалбата на саш?
Па как "кой"? Зацко, БАЛБАЛОНЪТ, Герчо, Импотецият, Матеев... Всички те, знаят че рашъните за нищо не стават и ей сега отиват, разбиват ги, и идват тук да ни разправят, как са се прославили. Само гледай. Аз, ония, вече съм ги отписал и чакам завръщането на нашите Херои.
Всички това се питаме. Моята теория е, че ако бяха дали нужното оръжие навреме и Украйна беше спечелила бързо, то Швеция и Финландия нямаше да почувстват пряка заплаха за сигурността си и не е сигурно дали щяха да искат да влязат в НАТО. Освен това оръжейните производители ако инвестират в нови поточни линии и увеличаване на производството на оръжие и боеприпаси искат да имат поръчки за няколко години напред, та да се избие инвестицията и да има печалба. Ако бързо приключи войната няма да има такова търсене като сега.
чифутите си имат и сега занимания
кой тогава ще брани интересите и печалбата на саш?
Коментар