IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
    "Запасы газа в Европе уже не могут стать угрожающе низкими до конца зимы. Вероятнее всего, хранилища в ЕС и Великобритании закончат зиму заполненными почти на 54% с вероятным диапазоном от 42% до 69%, отмечает Reuters."
    Американска компания измами Европа с доставките на природен газ- а това дали го отмечае ройтерс

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

По друга причина се " изсули" Пинокио- предложих му да ми обясни на живо нещата за казармата
      и с Пинокиото и бръснарката и тинчето и СКР-то замлъкнаха... Ц ц ц

Какъв хубав ден!

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Може би, защото, не е бил професионален военен? За неясни неща, питай напр.разни старчоци като мен, имам 11 +2 години служба, все нещо ми е останало.
        Явно не ти е повлияла добре службата в армията щом не разбираш какво съм написал

Коментар

Може би, защото, не е бил професионален военен? За неясни неща, питай напр.разни старчоци като мен, имам 11 +2 години служба, все нещо ми е останало.
          Старшинка, единствено и точно с това си полезен в тая тема - имаш военните опит и познания от седемдесетте, където се намират рашистите в момента и не са мръднали и милиметър. Просто имаха шанса да нападнат една окрадена и корумпирана държава.

Коментар

Ето как ще се легализират доказали лоялността си мигранти. Приличен ход, мен ако питаш.
            Е, сега ви се отдаде възможност на вас рашистите, вече и официално да станете такива. Няма да ни липсвате.
            Last edited by mitaka7; 05.01.2024, 15:24.

Коментар

Идваха тук не толкова от гъзария, колкото поради по-високото съотношение качество/цена, сравнено със запада. Отделно, тук с тях се отнасят по-топло, което не е за пренебрегване..
              Старшинка, ти май от Горна Оряховица скоро не си излизал. Айде, до Крушето и Поликраище може и да си ходил.
              Last edited by mitaka7; 05.01.2024, 15:22.

Коментар

• Pyramid, пенсионери, къде по евтино. Или англичани - 3 пъти опитвахме, 100к.паунда ни взеха банките и там нямаме собствено жилище.
                D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение

Уж най-смотаната, пък над 500 000 руснаци си бяха накупили имоти и почти се бяха преселили тук! Това означава, че дори и по-заможните предпочитат най-смотаната държава пред великолепието на РФ!
                  Идваха тук не толкова от гъзария, колкото поради по-високото съотношение качество/цена, сравнено със запада. Отделно, тук с тях се отнасят по-топло, което не е за пренебрегване..

Коментар

ПреZZидент подписал указ о приеме в гражданство РФ иностранцев, заключивших контракт с военных.
                    Ето как ще се легализират доказали лоялността си мигранти. Приличен ход, мен ако питаш.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

По друга причина се " изсули" Пинокио- предложих му да ми обясни на живо нещата за казармата

Коментар

• Ами ако ви нападне СК ? Какво ще правите просто не знам. Тактиката да се скриеш яко някъде в чужбина работи, пък и генерали които да се изтъпанчат в херсонски хотел се намират.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• Такива атакамси имаше във вашите писания, а и във фейк канализация просеха от сащ ракети с които да могат да ...на 500км. Сега се оказва че САЩ такива ракети нямали още, но ще ги направят. А техните малки ракети прелитат над цяла Украйна. Сега ще се окаже че Ф16 нищо не могат да направят, но ще пробват просто така защото трябва да се пробва. За Патриотите е ясно, те не могат да свалят ракета така че да не падне на главите на хората. Некакви други фейкови оръжия ?
                          Last edited by supertrader; 05.01.2024, 13:50.
                          D.Y.F-091066

Коментар

Мдаа Пинокио се изсули кат пръдня из потури, от глупостта къде написа за +300км. химарси(на страха очите големи ),
                            Нищо чудно, нали ги знаеш колко са грамотни Ето къде са видяли 300+ км:
                            Operational
                            range 480 km (300 mi)
                            Но има защо да ги е страх:
                            depends on armament
                            • starting from 9 km (5.6 mi) armed with MLRS
                            • up to 499 km (310 mi) (planned) armed with PrSM
                            През юни 2020 г. Сухопътните войски започнаха изпитания на нов многорежимен търсач - модернизация за ракетата "Прецизен удар" - въпреки че ракетата няма да влезе на въоръжение преди 2023 г., модернизираният търсач се очаква да бъде част от основно подобрение на програмата, планирано за 2025 г.

Постиженията в областта на проектирането и потенциалната реактивна система могат да увеличат обсега на оръжието до 1000 км.

През юли 2021 г. САЩ обявиха, че Австралия е станала партньор в програмата PrSM, като австралийската армия е подписала меморандум за разбирателство за Increment 2 на програмата с отдел "Отбранителен износ и сътрудничество" на американската армия и е предоставила 54 милиона щатски долара.

Обединеното кралство, като част от модернизацията на M270 MLRS на британската армия до стандарта M270A2, намекна, че евентуално може да придобие PrSM.

На 8 декември 2023 г. армията на САЩ обяви, че първият PrSM е доставен.

https://en.wikipedia.org/wiki/Precision_Strike_Missile
                            Last edited by barbaron; 05.01.2024, 12:32.

Коментар

• mitko2848, заслужавате да си говорите сами със себе си.
                              D.Y.F-091066

Коментар

Мдаа Пинокио се изсули кат пръдня из потури, от глупостта къде написа за +300км. химарси(на страха очите големи ),

Коментар

Working...
                                X