Първоначално изпратено от satz
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
По друга причина се " изсули" Пинокио- предложих му да ми обясни на живо нещата за казармата
Какъв хубав ден!
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Може би, защото, не е бил професионален военен? За неясни неща, питай напр.разни старчоци като мен, имам 11 +2 години служба, все нещо ми е останало.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Може би, защото, не е бил професионален военен? За неясни неща, питай напр.разни старчоци като мен, имам 11 +2 години служба, все нещо ми е останало.
- 8 Харесвания
Коментар
-
Ето как ще се легализират доказали лоялността си мигранти. Приличен ход, мен ако питаш.Last edited by mitaka7; 05.01.2024, 15:24.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Идваха тук не толкова от гъзария, колкото поради по-високото съотношение качество/цена, сравнено със запада. Отделно, тук с тях се отнасят по-топло, което не е за пренебрегване..Last edited by mitaka7; 05.01.2024, 15:22.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Pyramid, пенсионери, къде по евтино. Или англичани - 3 пъти опитвахме, 100к.паунда ни взеха банките и там нямаме собствено жилище.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение
Уж най-смотаната, пък над 500 000 руснаци си бяха накупили имоти и почти се бяха преселили тук! Това означава, че дори и по-заможните предпочитат най-смотаната държава пред великолепието на РФ!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеПреZZидент подписал указ о приеме в гражданство РФ иностранцев, заключивших контракт с военных.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
По друга причина се " изсули" Пинокио- предложих му да ми обясни на живо нещата за казармата
Коментар
-
Такива атакамси имаше във вашите писания, а и във фейк канализация просеха от сащ ракети с които да могат да ...на 500км. Сега се оказва че САЩ такива ракети нямали още, но ще ги направят. А техните малки ракети прелитат над цяла Украйна. Сега ще се окаже че Ф16 нищо не могат да направят, но ще пробват просто така защото трябва да се пробва. За Патриотите е ясно, те не могат да свалят ракета така че да не падне на главите на хората. Некакви други фейкови оръжия ?Last edited by supertrader; 05.01.2024, 13:50.D.Y.F-091066
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеМдаа Пинокио се изсули кат пръдня из потури, от глупостта къде написа за +300км. химарси(на страха очите големи),
Ето къде са видяли 300+ км:
Но има защо да ги е страх:Operational
range 480 km (300 mi)През юни 2020 г. Сухопътните войски започнаха изпитания на нов многорежимен търсач - модернизация за ракетата "Прецизен удар" - въпреки че ракетата няма да влезе на въоръжение преди 2023 г., модернизираният търсач се очаква да бъде част от основно подобрение на програмата, планирано за 2025 г.depends on armament - starting from 9 km (5.6 mi) armed with MLRS
- up to 499 km (310 mi) (planned) armed with PrSM
Постиженията в областта на проектирането и потенциалната реактивна система могат да увеличат обсега на оръжието до 1000 км.
През юли 2021 г. САЩ обявиха, че Австралия е станала партньор в програмата PrSM, като австралийската армия е подписала меморандум за разбирателство за Increment 2 на програмата с отдел "Отбранителен износ и сътрудничество" на американската армия и е предоставила 54 милиона щатски долара.
Обединеното кралство, като част от модернизацията на M270 MLRS на британската армия до стандарта M270A2, намекна, че евентуално може да придобие PrSM.
На 8 декември 2023 г. армията на САЩ обяви, че първият PrSM е доставен.
https://en.wikipedia.org/wiki/Precision_Strike_MissileLast edited by barbaron; 05.01.2024, 12:32.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеМдаа Пинокио се изсули кат пръдня из потури, от глупостта къде написа за +300км. химарси(на страха очите големи),
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар