IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение

Всеки път, когато украинците унищожат важна военна цел като командния център и летището в Саки, руZZките извратеняци изсипват бараж от скапаните си ракети по украински град.

Това не са войници, а поZрани страхливци, подлеци и Zадисти.

А карикатурите скп некъпани тролченца ми искат сметка защо се радвам, че мрат по 1,500+ на ден
    Дания отсрачивает поставку F-16 на полгода.
    Ускоряют перемоху изо всех сил.

Коментар

Поколения руснаци ще плащат за това безумие
      И не става дума само за пари. Сегашните зомбирани "Zпатриоти" ще гледат в земята и ще се чудят какво да казват на децата и внуците си когато ги попитат ЗАЩО
      смях
      Поколения руснаци, ще си купуват евтини апартсменти в Киев.

Коментар

Всеки път, когато украинците унищожат важна военна цел като командния център и летището в Саки, руZZките извратеняци изсипват бараж от скапаните си ракети по украински град.

А карикатурите скп некъпани тролченца ми искат сметка защо се радвам, че мрат по 1,500+ на ден
        А Крим, чий е? А Мариупол. Скоро и Авдеевка.

Коментар

• Поколения руснаци ще плащат за това безумие
          И не става дума само за пари. Сегашните зомбирани "Zпатриоти" ще гледат в земята и ще се чудят какво да казват на децата и внуците си когато ги попитат ЗАЩО
          смях

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Коментар

ако си над 15, как по дяволите си оцелял до сега

карлуково?
              Ние сме двама, на другия не му давам още да пише, много е малък..какво ще ви прави само..
              D.Y.F-091066

Коментар

• Gerasim_Burgaski, зад каква Украйна са САЩ, Европа я хванаха и я изнудват. Ти видя ли графиката на цената на природния газ в Германия за хората ?
                D.Y.F-091066

Коментар

• ако си над 15, как по дяволите си оцелял до сега

карлуково?

Коментар

• https://www.facebook.com/reel/1324217641442015- идват, идват

Коментар

• SKP, той днес има щастлив ден, сменил е стария кашон с нов по голям.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Зад Украйна Са САЩ и Европа, я зад матуZшката кой е?
                        Кой ще ви спасява при над милион убити и инвалидизирани? Кой ще бачка?
                        Бъркаш имане с капитал
                        Типично за Vатник-ЕлтънДжон

Коментар

• Gerasim_Burgaski, че той Рейгън никога нищо не е управлявал, там управляват фамилиите и не са ги сменяли от 300 години.
                          D.Y.F-091066

Коментар

• Gerasim_Burgaski, кой Запад, в Русия неща са правили европейците, японците и китайците не смеят да кажат че правят..то затова си мислиш че няма.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                              Pyramid, имат един украинец много подходящ, направо ще подкара и цялото ВСУ което е в Русия да се завърне в родината. Този ако го пуснат ще им скъса шушоните, може и по бели гащи в Киев да ги излови. То няма фронтова линия.
                              един от любимите вицове на Рони Рейгън

Седят американец и Vатник и американеца казва:
                              - абе, аз мога да отида до белия дом, до овалния кабинет и да тресна по масата и да кажа "г-н Рейгън, ме ми харесва как управлявате страната!"

Vатнишка казал
                              - и аз го мога това

Американеца - наистина ли го можеш?

Vатнишка;
                              + Разбира се, мога да отида в Кремъл, да тресна по масата и да кажа на първия секретар - "другари първи, не ми харесва как президента Рейгън управлява сащ"

Коментар

• SKP, те китайците направо да си дърпат парите от всички американски токсични облигации, след два месеца с долари ще може да си купиш някои неща само от шашавите.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X