IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Руски мародери в руски дом - ето ви го "руский мир"

    https://t.me/uniannet/100207

    Коментар


    • Нещо за възтановения Херсон няма ли, за други територии които ВСУ превзе обратно..отстъпиха им ги по точно за да не се разрушат. Та някакви ремонти да са направени там ? Или те така ще ги оставят за спомен от войната ?
      D.Y.F-091066

      Коментар


      • Традиционната рубрика "Удар в задника на Путлер"

        Този път тя беше нанесена от арменския министър-председател Никол Пашинян, който подчерта, че страната му не е съюзник на Кремъл във войната срещу Украйна.

        "Нашето усещане за тази война е, че това буди тревога, защото пряко засяга всички наши отношения", каза той и добави, че войната засяга всички международни отношения на Армения, защото западните страни смятат, че Ереван е руски съюзник, въпреки че всъщност не подкрепя войната.

        Коментар


        • "Войната ще продължи на територията на Русия".
          Михаил Подоляк, съветник в президентската канцелария
          ,
          коментира боевете в Шебекино, където всичко гори и се взривява.

          "Това, което виждаме днес в Шебекино, е врата към войната, която ще се разрасне на територията на Русия. Защото Русия не е доказала, че ще доведе тази война до края, от който тя се нуждае. Русия няма ресурс да доведе тази война до край в окупираните територии. Не, тя ще продължи, докато териториите се деокупират, и в същото време ще ескалира в самата Русия. Чрез Шебекино войната навлиза изцяло в Руската федерация", заяви Подоляк.

          Електрическите влакове в Шебекино са отменени, пътищата са затворени до 30 юни, а мародерството започва да процъфтява.

          Коментар


          • Коментар


            • Руската армия изравнява със земята цивилни къщи в Белгородска област в русия

              Руската армия атакува позициите на бойците от легиона "Свобода на Русия"
              с авиация и артилерия, изравнявайки къщите със земята по бахмутския сценарий .

              Коментар


              • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение

                Ето какво единствено умеят рашистите - да разрушават !!!
                Мариопул преди и след рашибозука ...
                Днешното състояние на Мариупол и унищожението на значителна част от украинския град вече се вижда и от космоса.
                Не е препоръка за каквото и да било.

                Коментар



                • Ето какво единствено умеят рашистите - да разрушават !!!

                  Коментар


                  • СБУ задържа служител на ОВА в Херсон, който е работил за рашистите

                    По време на окупацията на града той се съгласява да се присъедини към така нареченото "Главно управление на МВР на Херсонска област". Там се занимава с изготвянето на "експертизи на финансовата дейност на компаниите": в действителност фабрикува дела срещу собственици на проукраински компании в окупирания регион.

                    По време на окупацията пътува и до Москва за "повишаване на квалификацията", а след освобождението на региона се укрива, като по-късно отново постъпва на работа във военната администрация.

                    Сега е задържан и го грозят до 15 години затвор.

                    Коментар


                    • Колаборационистът Серхий Дидоводюк се взриви в окупираната Михайловка, област Запорожие

                      Той реши да се включи в списъка на постиженията на руската космонавтика направо в колата си.

                      Дидоводюк активно сътрудничеше на рашистите, беше и кандидат за депутат от партия "Единна Русия", но вече няма да е депутат.

                      Коментар


                      • Что известно об ударе по штабу ГУР Украины

                        Вчера, 21:09 • Опубл.: Apolitikus • Просм.: 11922 • Комм.: 50 • События в мире+44

                        Удар был нанесён 30 мая. За двое суток до удара по ГУР Киев атаковали беспилотники. Порядка 40 БПЛА, часть из которых применялась для вскрытия позиций ПВО. Известно, что район штаба ГУР из парка Муромец прикрывали ЗРК IRIS-T и Patriot. После удара дронов значительная часть б/к ПВО была истрачена. Подвоз б/к ожидался к утру 30 мая, ЗРК не были готовы к стрельбе. Оружие для удара Судя записи видеонаблюдения, прилетела противокорабельная ракета Х-35У, а со стороны воды - ракета "Оникс" с дальностью до 400 км. Схема удара выглядит так: первая ракета пробивает перекрытия админкорпуса и взрывается на глубине в несколько метров, что блокирует выход на поверхность и переход между уровнями подземной (основной) части штаба ГУР. Вторая - поражает объект со стороны воды, вызывая затопление подземных коммуникаций объекта вместе с дежурными офицерами.

                        Первоисточник публикации: https://politikus.info/events/152287...r-ukrainy.html
                        Politikus.info

                        Коментар


                        • https://www.youtube.com/watch?v=MiKQYpoGtF8, вижте Мариупол, който ВСУ щели да нападат... Какво им има на руснаците, тези хора не живеят добре и не знаят как да живеят ли ?
                          D.Y.F-091066

                          Коментар


                          • Според мен Арестович е доста умен и той го каза - за нас е най добре Украйна да се разели на две държави - едните към Полша, но не в Полша разбира се да дразнят тези поляци и другата част към Русия. Той признава и казва - ние не се бием срещу руснаци, тези които са от другата страна са хора израстнали в Украйна - съответно украинци. Но как ще стане това някой да чуе гласа на разума не знам. А украинците са много бедни, но пък имат една група богати, които в сравнение с първите в списъка Бил Гейтст е беден. Въобще не е вярно това че имали по няколко милиарда състояние най богатите. Там не става въпрос за малко пари и който се е хванал с тях да знае че в момента в който не ги устройва всичко ще му вземат.
                            D.Y.F-091066

                            Коментар


                            • Не те не държат и не искат насила Крим да е техен. Той дори не е техен, поемат големи разходи. Тези в Крим ги атакуват - нямате право да ни изоставите. Проблема е че Украйна е държава която мнозина искат да напуснат. Това е доказано и чрез бятството на хора от Украйна и сега като започнаха тези събития. Тези украинци които сега се бият са рускоезични и злобата си е човешко качество. Много често срещам да казват че ще направят така че и другите украинци които са към поляците те ще направят така че да се бият с поляците. Просто Украйна е бинарна страна - една част от украинците са етнически близки до поляците и другата част където са тези територии са близки до руснаците. Има го и това че поляците народа на Полша не ги искат нещо тези които са им по близки, не говоря за тези които управляват Полша, а за хората които пишат коментари , мвнения в интернет. Направо си казват - днешна Полша си е добре, тези не ни трябват, те не са като нас.
                              D.Y.F-091066

                              Коментар


                              • ""Чудото на Украйна" много им се прииска да стане Русия, започнаха с пребоядисване, а сега и да бутат, като даже с попътен вятър не им се получава
                                в резултат създадоха украинската нация.

                                Гледам през орбан, путлер моли да му оставят Крим еххх защо предава Новорусия този...

                                Коментар

                                Working...
                                X