If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Всеки път, когато украинците унищожат важна военна цел като командния център и летището в Саки, руZZките извратеняци изсипват бараж от скапаните си ракети по украински град.
Това не са войници, а поZрани страхливци, подлеци и Zадисти.
А карикатурите скп некъпани тролченца ми искат сметка защо се радвам, че мрат по 1,500+ на ден
Дания отсрачивает поставку F-16 на полгода.
Ускоряют перемоху изо всех сил.
Поколения руснаци ще плащат за това безумие
И не става дума само за пари. Сегашните зомбирани "Zпатриоти" ще гледат в земята и ще се чудят какво да казват на децата и внуците си когато ги попитат ЗАЩО
смях
Поколения руснаци, ще си купуват евтини апартсменти в Киев.
Всеки път, когато украинците унищожат важна военна цел като командния център и летището в Саки, руZZките извратеняци изсипват бараж от скапаните си ракети по украински град.
А карикатурите скп некъпани тролченца ми искат сметка защо се радвам, че мрат по 1,500+ на ден
Поколения руснаци ще плащат за това безумие
И не става дума само за пари. Сегашните зомбирани "Zпатриоти" ще гледат в земята и ще се чудят какво да казват на децата и внуците си когато ги попитат ЗАЩО
смях
Коментар