IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Да, де, ама Путин оножда гимнастички, а Макрон е изпреварил времето си с 25 години. Политиката е функция на държавника, нали такава е поантата ти?.
    И двамата са на другия бряг. Интимната дружка на Путин е виончелиста Ролдугин в чиято банкова сметка откриха 2 милиарда долара в Панама.Явно добре свири,където трябва.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
      Да, де, ама Путин оножда гимнастички, а Макрон е изпреварил времето си с 25 години. Политиката е функция на държавника, нали такава е поантата ти?.
      И теб те разбирам
      Трудно е да разбереш, че има Човеци, на които горната глава е тлкова развита, колкото и долната
      Моята жена е с 3 години по-голяма от мен
      Беше ми учителка, по време на следдипломната ми квалификация

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
        Има по-лошо от това - ще въведат путинизма
        Ами той Путин е като Левски и той така на няколко събрания си присъства без проблем.
        D.Y.F-091066

Коментар

пак ми звучи по-добре от байдънизъм или урсулизъм
          препоръка е

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
              ще дойдат пак да ни окупират
              и ще върнат комунизма

предполагам, че това си представяш

Коментар

• pinoccio, Левски би трябвало да е и турски национален герой, основата е идеята за Рупублика, и Турция е успяла да стане и той има принос за това разбивайки империята се ражда това нещо - Републиката. И е можел да присъства едновременно на няколко събрания, на няколко комитета.
                D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

Ама естествено че САЩ ще натискат на под 150км. от най-голямата им база, да има Искандери... ха Ха ХА всеки безкраен по Айнщайн, ще ви го потвърди.

пп
                  помислете дечица и:
                  1. САЩ може ли да заповядва на украинците такива неща?
                  2. Украинците защо ще да ги изпълнят?
                  Текат преговори и за Аляска, Калифорния и Северна Дакота. Путин не държал на Северна Дакота, та може и да си остане в САЩ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение

Виж сега има разлика има и прилика. При диктатурата в държавата, ако не си съгласен с власта, могат да ти видят сметката много бързо. Във фирмата можеш да напуснеш, или да се договориш за по-добри условия. Второ, шефа обикновенно назначава директор, който носи отговорност и упражнява диктатурата, Ако шефа не е доволен, не го ликвидира, а го сменя. Във фирмата не трепериш за живота си при всяка лудост на шефа, докато в диктаторската държава, освен за собствения си живот трепериш и за живота на близките си. Разбира се, когато си съгласен с щуротиите на шефа или държавния глава, всичко е ок.
                    Сега твоите работници, ако решат, че не им харесват условията при теб, ти не ги избиваш, нали!?
                    Той забравя и за една особено неприятна привичка на диктатурите - да национализират фирми...Кога частично,кога поголовно - в зависимост от диктатурата и от диктатора....Историята помни, как такива като него, с бизнеси дето са изграждали през целия си живот,изведнъж се събуждат - "голи като пушка"...Че и имотите понякога заминават ,уж "в ползу роду"...

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                      Проблем ни е И западният свят, т.к.родните ни предатели, са на негова издръжка и затова, прокарват неговите глупости.
                      Тези специално са на самоиздръжка, издръжката им толкова голяма че западния свят не може да я поеме. Те са хамали, хамалуват - работят много, българина е хамалин по душа, дай му много работа и да е сред хора. На барби му се чудя, на тази възраст откъде се зарежда с тази енергия.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

ще дойдат пак да ни окупират
                        и ще върнат комунизма

предполагам, че това си представяш
                        Разбира се, че това си представя - и манифестации на първи май, и ленински съботници, въобще всички атрибути на ленинските принципи и норми на партиен живот. Това звучи по радиоточката, това възприемат хората. Само че Османската империя е била подпирана от франсета и британци, а в същото време Левски ни е национален герой и ние сме с тези, които в крайна сметка са го погубили. Пълен парадокс, но умът е изтъкан от противоречия не по-малко от една цифрова схема, която работи на принципа или нула, или единица. Умът трудно превключва в междинни състояния. С навлизането на квантовите компютри може и да го докараме да мислим на принципа на суперпозицията и да се сдобием с по-смислени отговори за нещата от живота.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                          Проблем ни е И западният свят, т.к.родните ни предатели, са на негова издръжка и затова, прокарват неговите глупости.
                          Единствената глупост е плащането на въглеродни квоти от тецовете. Други глупости няма.
                          И гей парадите.
                          Last edited by mirodes; 18.03.2025, 11:55.

Коментар

• mirodes, проблема е в посоката в която вървят парите, ако има пари тези неща въобще няма да си ги говорим, не аз..ти няма да ги кажеш. Купували си изборите, а ти народа който чака да изкара по този начин пари виждал ли си го. Чувал ли си как казват че ще ги изнудват да дадат някой лев, иначе гласове няма да получат каквото и да направят.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
                              Няма. Затова и обяснявам на старшинката, че проблема ни не е западния свят, а на местно ниво.
                              Проблеми имат в Западна Европа и САЩ заради либерастите, но в България тия процеси засега не са толкова изразени.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Аз си изразявам личното мнение. Не съм трол,за да прокарвам нечии интереси било то държавни,корпоративни или каквито и да е било.
                                Кажи ми, ако някъде моите виждания и интереси (условно, "страна А") съвпадат с нечии чужди (условно, "страна Б") и прокарвам своите, на фона на думите ти, къде ми е гаранцията, че няма да ме.обявиш и мен за "трол на страна Б"? (Защото, в момента, ТОВА наблюдаваме, между Трейдърко и теб.) Или така си решил ти? Или Пумата ти нашепва и на теб?

Коментар

Working...
                                X