Първоначално изпратено от raydalio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнениеИ да не забравме :
Testis unus, testis nullus.
сиречч: Един тестис не е тестис.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение"България никога не е имала толкова млад и необременен кабинет“, пише Франк Щир в обширен свой анализ и констатира, че политическата атмосферата в София се е променила изцяло.
А и това, че кабинета е небивало млад не е вярно. Имали сме и по-млади кабинети. На кабинета Сакс-Кобургготски средната възраст беше 42 на Киро е 47. Даже един от кабинетите на ББ е по-млад.
- 4 Харесвания
Коментар
-
"България никога не е имала толкова млад и необременен кабинет“, пише Франк Щир в обширен свой анализ и констатира, че политическата атмосферата в София се е променила изцяло. Ето още оценки на външни наблюдатели.
https://p.dw.com/p/44haQ
dw.com
Чужди наблюдатели: Петков е антипод на харизматичния, но простоват Борисов
"България никога не е имала толкова млад и необременен кабинет“, пише Франк Щир в обширен свой анализ и констатира, че политическата атмосферата в София се е промен...
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеНиколай Събев в Русе: Ние ще направим още четири моста над Дунав и три тунела на Стара планина
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
С парите на другите
То няма кой да ги ползва вече...
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
А бе и на теб да ти опре нещо изотзад и ти ще разказваш
Въобще не знам дали не разбирате че човека са го наплашили и ще каже каквото знае и каквото не знае. Ако го питат ще разкаже и за предишния си живот и за разходките в бъдещето.
Само да обясня че разпитите в полицията не са от типа- знаете ли нещо по въпроса..............
не, не знам нищо по въпроса
Благодаря свободен сте
Testis unus, testis nullus.
сиречч: Един тестис не е тестис.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеНиколай Събев в Русе: Ние ще направим още четири моста над Дунав и три тунела на Стара планина
То няма кой да ги ползва вече...
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеКРАЙ с ГЕРБ! Борислав Колев иска среща с Бойко Рашков – ще разкаже цялата схема с кражбата на 53 млн. от АМ „Хемус”
A дано не е кьорфишек
Въобще не знам дали не разбирате че човека са го наплашили и ще каже каквото знае и каквото не знае. Ако го питат ще разкаже и за предишния си живот и за разходките в бъдещето.
Само да обясня че разпитите в полицията не са от типа- знаете ли нещо по въпроса..............
не, не знам нищо по въпроса
Благодаря свободен стеLast edited by v_tin; 22.12.2021, 13:20.
Коментар
Коментар