Първоначално изпратено от power grid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Пешо, ти да не си изпаднал в депресия или меланхолия..Внимавай моля те като пуснат водата за мутрите да не те отнесе водата и тебе..Нещо много зашеметен ми се виждаш..Внимавай..Пази се..Да не би да се надяваш Мутрата да се върне.. Тогава иди на лекар - опасни са тези илюзии и болезнени фантазии..
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение.Утре ше дойдат сметките за ток парно вода и ше отрезнееш...
Пешо ти добре ли си..Да не би досега мутрите крадци да са ни плащали сметките..Май са ти промили напълно мозъка..Ами щом се плашиш иди в Банкя да искаш помощи от Мутрата..Все пак тук колко го защитаваше..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПешо, за какво разочарование ми говориш..Победиха българите , които мразят крадливите мутрокомунисти..Възтанови се нормалният демократичен процес, а не една мутра крадец да управлява 12г..Политиците ще идват и си отиват и това е нормално, а не едни крадци и мутри да превземат държавата за дълго..Жалко ще е , ако си се обвързал с мутрите професионално и колегите ти го знаят..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеСбогом Буци! Сбогом Г-н Ректор! Сбогом ПКП-та! Сбогом придворни социоложки! Сбогом Харалани, Антоанетки, Буруджийки, Стойчовци и целия останал интелектуален слугинаж! Иска ми се да вярвам, че имаме шанс да заживеем нормално! Просто нормално!
Тиквата падна.Остава Каскета.А след него Цацаров.
Дружно към затвора...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Пешо, за какво разочарование ми говориш..Победиха българите , които мразят крадливите мутрокомунисти..Възтанови се нормалният демократичен процес, а не една мутра крадец да управлява 12г..Политиците ще идват и си отиват и това е нормално, а не едни крадци и мутри да превземат държавата за дълго..Жалко ще е , ако си се обвързал с мутрите професионално и колегите ти го знаят..
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Пешо, ти си тъмен балкански субект, седи мирно гледай мача.
фенербахче-галатасарай
- 1 like
Коментар
-
Сбогом Буци! Сбогом Г-н Ректор! Сбогом ПКП-та! Сбогом придворни социоложки! Сбогом Харалани, Антоанетки, Буруджийки, Стойчовци и целия останал интелектуален слугинаж! Иска ми се да вярвам, че имаме шанс да заживеем нормално! Просто нормално!
Тиквата падна.Остава Каскета.А след него Цацаров.
Дружно към затвора...Мингана крадец и измамник ще лежи в затвора..Last edited by Kiro; 21.11.2021, 21:31.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениепървоначално изпратено от Kiro
Радев и Рашков първо ще вкарат в затвора мекеретата доносници и престъпници мингани..
Тепърва ще излизат разследвания кражби и корупция на мутрокомунистите..Престъпниците и мекеретата крадци ще лежат в затвора..Народа очаква мутри крадци в затвора.. Троловете ще загубят парите си и ще сменят никовете, а тези които са крали с господарите си да треперят от страх и ужас.. Мингяна и престъпната му фамилия ще лежат в затвора за кражби и проституция..Доносника мингянин отрепка ще бъде любима пачавра в затвора и ще оправя всички за копейки..Честито боклук..Стягай багажа..
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение- Днес, 16:33
Този коментар от Имхотеп е изтрит от Andi11
Причина: Предпоставка за заяждане.
ОТ 67 ДЕПУТАТИ НА ПП 43 СВЪРЗАНИ С ФОНДАЦИЯ „АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ“
От 67 депутати на „Продължаваме Промяната“ :
> 22-ма са обвързани с ABLE (Асоциацията на българските лидери и предприемачи), финансирана от фондация „Америка за България“.
> 13 идват от „Харвардските курсове“, финансирани от фондация „Америка за България“.
> 8 са свързани с АУБ (Американския университет България), финансиран от фондация „Америка за България“.
> 24 лица са бизнесмени или служители на НПО-та, формално обвързани с предните лица.
Разбирам от постовете дори на върли фенове на бсп че всъщност това е нормално, и един от начините да сменят политическата ориентация. Това е хубаво, но все пак остава противоречието руски агент радев.
Как според тях ще се съчетаят официално заявената сервилност и любов към масква на руският агент радев и тези депутати свързани с фондация "Америка за България"?
- 2 Харесвания
Коментар
- Днес, 16:33
-
първоначално изпратено от Kiro
Радев и Рашков първо ще вкарат в затвора мекеретата доносници и престъпници мингани..
Тепърва ще излизат разследвания кражби и корупция на мутрокомунистите..Престъпниците и мекеретата крадци ще лежат в затвора..Народа очаква мутри крадци в затвора.. Троловете ще загубят парите си и ще сменят никовете, а тези които са крали с господарите си да треперят от страх и ужас.. Мингяна и престъпната му фамилия ще лежат в затвора за кражби и проституция..Доносника мингянин отрепка ще бъде любима пачавра в затвора и ще оправя всички за копейки..Честито боклук..Стягай багажа..Last edited by Kiro; 21.11.2021, 21:22.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеРадев и Рашков първо ще вкарат в затвора мекеретата доносници и престъпници мингани..
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТова, че Вие сте калинки не означава, че всички са като Вас..
A забелязахте ли избирателите на коя партия печелят приза за м.( и женски) к...и, да не пиша п...и ,че ще ме изтрият ?
За мен никак не е изненада, тия де най си ги кефи ИК...
Коментар
Коментар