Първоначално изпратено от dmm

Иначе от 10-15 години не се занимавам активно с бизнеса. Тоест доброволен пенсионер, който си е надвил над масрафа. Имам си назначени директори, те си управляват, и само най-важните неща се съветват с мене или ми ги носят на крака да ги подписвам. А дивидентите си текат ...

Освен 20-те постинга на ден изглеждам и няколко филма от Замундата, ровя из интернет и наблягам на научни и научно-популярни клипове, пиша си някакъв търговски софтуер за забавление, а не че разчитам да спечеля. Ходя си на разни забавления където си поискам и когато си поискам. Дистанционно държа контрол и върху мрежата на фирмата, защото само аз имам висши административни права, колекционирам радиоупраляеми дронове и летя с тях, пазарувам разни непотребни джаджи из интернет хей-така заради шопинг терапията. Преди няколко дена започнахме да подреждаме и от натрупания боклушак тук или там извадихме над 100 кутии с някакви покупки, предимно електроника, които съм ги захвърлил и забравил и дори още не съм им е свалил фабричния целофан. От години си купувам всеки един нов модел дрон от няколко различни производителя, всеки един нов модел камера също от различни производители, и прочее електроника, но нямам достатъчно време всичко това да го разпечатам, разгледам разуча и след това да си поиграя малко с него.
Та такива ми ти работи - греба с пълни шепи от кефа на живота ...

Част от този кеф е и конфликта с Барби, който не ми е в категорията, но се опитва да си мери пиш..та с мене ...

Коментар