Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Кирил Петков отива на съд
https://nova.bg/news/view/2025/02/14...1%D1%8A%D0%B4/
Честито и за много години !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dmm Разгледай мнение
Е то на бариерата какъв допир да имаш
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Не съм запознат в детайли за какво престъпление са му повдигнали обвинение,ама едно е да го обвиняват, друго да го осъдят.
Колкото до ББ още от Мишо Бирата е ясно за какво става въпрос.Не знам как са водени разследванията срещу него,но много ме съмнява да са обективни.По върховете на съдебната система са обвързани с яки зависимости.Чувал съм го от адвокати.Аз естествено не съм имал допир с тях,а и не желая да имам.
- 1 like
Коментар
-
Ако се направи разследване както трябва всичко ще излезе наяве. От Дойче банк съобщиха,че номерът на едната банкнота съвпада с банкнота с такъв номинал,която са издали.Прави се експертиза кога е направен записа и се изисква книгата, в която се регистрират посетителите в резиденцията. И така веднага ще се види коя е влизала във въпросния ден и час и се разпитва. И така нататък.Разпитва се Божков, Илчовски,въпросните бизнесмени,които са дали кюлчетата и всеки,чието име изскочи при разпитите.
Коментар
-
Не съм запознат в детайли за какво престъпление са му повдигнали обвинение,ама едно е да го обвиняват, друго да го осъдят.
Колкото до ББ още от Мишо Бирата е ясно за какво става въпрос.Не знам как са водени разследванията срещу него,но много ме съмнява да са обективни.По върховете на съдебната система са обвързани с яки зависимости.Чувал съм го от адвокати.Аз естествено не съм имал допир с тях,а и не желая да имам.
И войната я спечелихме - Министър Танева ни даде лиценза.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Кисимов Разгледай мнениеКики го обвиняват че наредил претърсване на Боко за кюлчетата и са проверявали в улуците и тенджерите.
Битка на титани
Въздухът трепери и има жестока пертурбация в силата.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Те може и да са ги правили тези неща и най-накрая излязоха със становище "Няма данни за престъпление". Докато при Просто Киро директно му повдигнаха обвинение. Има разлика, нали.
Коментар
-
Ако се направи разследване както трябва всичко ще излезе наяве. От Дойче банк съобщиха,че номерът на едната банкнота съвпада с банкнота с такъв номинал,която са издали.Прави се експертиза кога е направен записа и се изисква книгата, в която се регистрират посетителите в резиденцията. И така веднага ще се види коя е влизала във въпросния ден и час и се разпитва. И така нататък.Разпитва се Божков, Илчовски,въпросните бизнесмени,които са дали кюлчетата и всеки,чието име изскочи при разпитите.
Коментар
-
ЕЖК - тези ги приказвай в БгМама и може да ти повярват.
Аз пък ще ти кажа нещо, което ти като разследващ полицай явно не си го чувал.
Ако отидеш в банка и им кажеш искам да внеса 1000 лв., те не ти вярват на думите, а ги вземат от ръцете ти и ги проверяват банкнота по банкнота. Опитай да излъжеш банката със снимка, за да провериш дали ще ти повярват.
Ако отидеш при златар да продадеш кюлче злато, той не ти вярва на думите, а го взема и го тества по неговите си методи. Опитай да продадеш златото на златар само със снимка, да видим дали ще ти повярва.
Сега осъзнаваш ли, че ЕЖК или някаква снимка или клип НИЩО НЕ ОЗНАЧАВАТ, освен може би рибарска кукичка за лапнишарани.
Коментар
-
Само дето в случая има публични заявления на Божков и бизнесмена Илчовски.Божков каза,че е давал на пратеничка на ББ големи суми пари кеш, а Илчовски каза, че на едно парти бизнесмени му подарявали златни кюлчета.
Аз пък ще ти кажа нещо, което ти като разследващ полицай явно не си го чувал.
Ако отидеш в банка и им кажеш искам да внеса 1000 лв., те не ти вярват на думите, а ги вземат от ръцете ти и ги проверяват банкнота по банкнота. Опитай да излъжеш банката със снимка, за да провериш дали ще ти повярват.
Ако отидеш при златар да продадеш кюлче злато, той не ти вярва на думите, а го взема и го тества по неговите си методи. Опитай да продадеш златото на златар само със снимка, да видим дали ще ти повярва.
Сега осъзнаваш ли, че ЕЖК или някаква снимка или клип НИЩО НЕ ОЗНАЧАВАТ, освен може би рибарска кукичка за лапнишарани.Last edited by Mateev; 14.02.2025, 21:20.
Коментар
-
Ама пак някой е с болно въображение и трябва да се прегледа на психиатър. Аз не чух да казва тука има 1 милион евро и 20 кила злато. Ти това ли чу? Ами върви помоли пожарникарите да ти промият ушите.
Нащрака всичките тези работи = Корупция
Осъзнаваш ли колко смешно звучи. Та те дори и децата от детската градина ще паднат под масата от смях при такова едно умозаключение.
Едно жълто крокодилче кацна на едно дърво = Просто Киро е корумпиран
Как ти звучи това? Логиката е същата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
тъпа пачавра дет мое само корове да лапа ще отганизира компромат !?!?!?!?
Колкото чааве от маалата разбира от ядрена физика
Коментар
Коментар