IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Я разкажи по-подробно Кой го вкара в ЕС и НАТО че отдавна беше а явно ти помниш?
    Фараончо я кажи кефиш ли се на резИлтата,голям екшън се очертава?

Коментар

• Първоначално изпратено от распутин Разгледай мнение

Какво за резултатите ?
      Ще има два лагера, Герб и БСП.Към който се включи Слави той ще управлява.Просто и ясно.
      Кой те вкара във ЕС и НАТО ? Банкянския тулуп едни плочки на Графа не мое да смени.
      Ама жалкото е друго, гледам активноста е супер малка, 38%, до момента, а във чужбина се чакат упорито по два часа за гласуване.
      Тука витае Шведския синдром + апатия, мързел, и безрасъдност.
      Я разкажи по-подробно Кой го вкара в ЕС и НАТО че отдавна беше а явно ти помниш?
      Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Х_У с Матеев не съм се заяждал само казах че БСП копаеха гроб за ГЕРБ но сами паднаха в него

Коментар

Какво за резултатите ?
          Ще има два лагера, Герб и БСП.Към който се включи Слави той ще управлява.Просто и ясно.
          Кой те вкара във ЕС и НАТО ? Банкянския тулуп едни плочки на Графа не мое да смени.
          Ама жалкото е друго, гледам активноста е супер малка, 38%, до момента, а във чужбина се чакат упорито по два часа за гласуване.
          Ха ха ха обърка желаното с реалността.Аз не съм фен нито на НАТО нито на ЕС в тоя му вид....А другарката Нинова какво може?Ами Мая?Мога да ти кажа ама ще ме баннат.Истината е че народа смачка егото на всички може би с две изключения.Сега да видим какво ще направят като знаем какво говореха до вчера.

Коментар

• Патреотете предизвикаха огромните опашки в чужбина с малоумното си законотворчество. Полага им се да не влезат поради антинационалните си действия. Именно резултатите от чужбина, които ще дойдат по-късно (не е ясно екзитполът дали ги отчита), вероятно ще свали МВРО много под 4 % и ще ги изхвърли от парламента. А колко ли ругатни са изяли? Много от съотечествениците ни няма да успеят да гласуват и част от тях за следващите избори ще трябва активно да се регистрират, без да са виновни за пропускането на два избора, на които не са успели да участват. Това е явна мина в законодателството.

Коментар

• дано русенския македонец зависещ от купен ромски вот не успее да влезе в парламента.

София показа, че са останали мислещи хора!
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
                Кире след 10 минути се приготви да чуеш резултатите.Преди това си сложи памперс....курнела и ти згубихте.Мъка няма власт нама постове няма пари....Ха ха ха още четири години мизерия.
                Какво за резултатите ?

Коментар

• Голямата изненада е не ГЕРБ - те отново са първи, а Слави Трифонов, който е повече от БСП и ДПС е на втора позиция.

БСП получи шамар и ДПС получи шамар.

Коментар

• Кире след 10 минути се приготви да чуеш резултатите.Преди това си сложи памперс....курнела и ти згубихте.Мъка няма власт нама постове няма пари....Ха ха ха още четири години мизерия.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Ха ха ха смешен комунист дето му се иска да съм гербераст и боклуците да спечелят изборите.Ха ха ха страхлив комунист
                      Ми така е, като се занимаваш с агенти-доносници на ДС всякакъв ще те изкарат.
                      Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                        national power АЗ не знаех, че си се продал на мутрокомунистите и работиш за тях..ПРИЕХА ЛИ ТЕ И В ГЕРБ..За панеляка и връщането ти там е лошо, но ти пак ще завъртиш дирник на на новите ще се подложиш..МЕН НЕ МЕ МИСЛИ, АЗ ОТ 30Г. НЕ СЪМ РАБОТИЛ ДЪРЖАВНА РАБОТА И НЯМА ДА РАБОТЯ..гледай да се спасиш и не се излагай да лъжеш..Кажи мутренски служител съм и съм зависим.. Знаем, че лъжеш и си гласувал за ГЕРБ заради работа си и защото си си комундел..

ПРИЗНАЙ СИ БЕ ГЕРБЕРАСТ..
                        Ха ха ха смешен комунист дето му се иска да съм гербераст и боклуците да спечелят изборите.Ха ха ха страхлив комунист

Коментар

• national power АЗ не знаех, че си се продал на мутрокомунистите и работиш за тях..ПРИЕХА ЛИ ТЕ И В ГЕРБ..За панеляка и връщането ти там е лошо, но ти пак ще завъртиш дирник на на новите ще се подложиш..МЕН НЕ МЕ МИСЛИ, АЗ ОТ 30Г. НЕ СЪМ РАБОТИЛ ДЪРЖАВНА РАБОТА И НЯМА ДА РАБОТЯ..гледай да се спасиш и не се излагай да лъжеш..Кажи мутренски служител съм и съм зависим.. Знаем, че лъжеш и си гласувал за ГЕРБ заради работа си и защото си си комундел..

ПРИЗНАЙ СИ БЕ ГЕРБЕРАСТ..
                          Last edited by Kiro; 04.04.2021, 20:46.

Коментар

• Ето как се прави коалиция по частни интереси и какво следва:
                            https://www.youtube.com/watch?v=kZ58GSJqCOA

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                              national power то и аз съм сигурен , че си стар комунист и креатура на БКП И и за това те тегли към мутрикомунистите..ПРИЗНАЙ, ЧЕ ГЛАСУВА ЗА ГЕРБ..МНОГО ТИ ЛИЧИ..
                              Ха ха ха тебе те е срам....За кого гласува признай си да ти олекне....Не всички са страхливи мижитурки.Аз винаги съм бил против властта и никога не ме е било страх.Пак казвам щото ти е дебела комунистическаъа кратуна аз не съм гласувал ама ти гласува за най големите боклуци взривили Света Неделя заграбили земята и имотите на цял един народ.Всичката утайка гласува за тия боклуци ха ха ха....Признай си бе

Коментар

При успешна коалиция на БСП, да няма изритване от топлата служба и бегом към селото, че видиш ли новите господари имат техни гладни хора, а и на тях стаж няма да им плащат, с тебе се набутват само.
                                И визити на панеляка край кино Арена - само за празници ?
                                Виж, ние се научихме да просперираме и без подпиране, ЕС проекти, търгове и без държавна хранилка, ама тебе не те виждам да се справяш, не че на село е толкоз зле.
                                Ха ха ха Много си далече от реалността.като всеки комунист освен да се излагаш друго не можеш....Аз не работя директор.Иначе власт ще видите ама на куково лято.То и чалгаря ви преби и ви увиснаха мандибулите пусни си партийната телевизия да си видиш смъртниците.Ха ха ха 40 депутата ви стигат

Коментар

Working...
                                X