Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Към първите спадат, Д.Попов, проф. Беров, Дедо Цар, Б. Борисов. Към вторите с някакви уговорки са Ф. Димитров, И. Костов, Ранният Борисов, който уйдисваше на акъла на Дянков.
И едните и другите по нещо оставиха, по нещо оплескаха. Все пак първата група изглеждат по-конструктивни. На тези избори каквито и управници да дойдат, ще трябва да се сработят с "Държавата". ГЕРБ са показали, че могат да се сработват, можеби дори прекалне много се сработват. БСП също горе долу се сработват, но проблема им е с външните сили. От там ги лъхва течението. ДПС са ясни, те са се сработили отдавна и не са излизали от този режим. Обаче другите кресльовци ми се виждат крайно несериозни. Те нямат никакво намерение да се сработват с "Държавата" и това ще породи гоямо сътресение. Отгоре на всичко изобщо немогат да обяснят съдържателно какво всъщност предлагат като алтернатива. По-скоро приличат на тарикати които се пробват да продават "котка в торба". Особенно се отличават ИТН. Парадоксално но в ИТН където има най-много нови лица, няма никакви нови идеи, или по скоро никакви идеи. Просто мълчат "умно" и "Красиво". Бих добавил и ВСЕ ПО-ПЛАШЕЩО.
Накратко забравете за "ТЕЗИ НЕКАДЪРНИЦИ". Следващите ще изглеждат по същия начин като ги всмучи "Държавата". А ако се пробват да я променят рязко, ще изглеждат не просто некадърници а направо клоуни.
Да "Държавата" трбва да се променя, но това не е работа за всеки. И нестава бързо. Ако не ви харесва има и други държави по света. Изберете си някоя и пробвайте там. Имам опит и навън имам опит и тук. Избрал съм да съм тук. И част от този избор е и решението ми да гласувам според разбиранията си, но като за своя държава, а не като за държава, която ще гледам отвън. Не като за "Държава" в която ще се правят поредните експерименти.
Коментар