IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Смятам, че Слави е агресивен, ограничен, обременен, прост и неподходящ за сериозно управление популист, който не е в състояние да поеме държавното кормило. Смятам, че с отвратителното си предаване допринесе за пълното опростачване на нацията в течение на години. Лично у мен предаването му е предизвиквало перманентна погнуса.

Също така смятам, че ако все пак се реши да се “излекува” от болестта, чието съществуване отричаше дълго време преди това и все пак се престраши да заеме лидерска роля, ще се сгромоляса като колос с глинени крака какъвто всъщност е.

Така, че въпросът е друг - за колко време ще се провали тотално. Т.е. това ще е хрониката на един предизвестен провал.

Ако греша - защото може и да греша - печели България. Ако не греша - България пак печели, защото относително бързо ще се отърве от пореден неподходящ политик...

Също се надявам обществото ни да започне да излъчва по-читави кандидатури, от които все пак, както е казал Алеко, да не ни е срам поне пред чужденците, не че чужденците и те не ровят дъното с техните си политици напоследък, почвайки от преизбрания Рюте, минавайки през рошавия Джонсън и свършвайки с идиота Пабло Иглесиас.

O tempora, o mores.
    +1000000

И аз си мисля, че Слави Трифонов ще се провали с гръм и трясък на политическото поприще. Нещо повече - ще се провали и телевизията му, след като хората го разберат що за стока е в действителност.

Ако има поне малко акъл в главата, трябва да се откаже от мандата си за съставяне на правителство, и така да предизвика повторни избори. И на тези повторни избори въобще да не се кандидатира.

Коментар

• Дебелото момче е аут от играта и много скоро ще се разбере. Дебеля е погнат отвън и бяга, както казаха много анализатори времето му изтече стана неудобен и сега разкешва. Ще получи некой друг милион и ще си седи в Дубай. Дебеля нека не се лъжем, че сам е станал толкоз дебел и силен и че зад него няма играчи.

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
        Абе някой знае ли какво стана с БарЦелона и мис Бикини и незаконото дете на Боко и милионите по тая афера.... а се говорило и че Лойко имал още три други незакони деца. Подарявал бентлита на разни Мата Харита и прочие за добро представяне в сарая му.

Да се отървем от тоя рапон, за тоя малкия ми е все тая, но от корумпирания сикаджия по голям срам за България няма. Да се качва на Жипката и към БарЦелона

Дано шефовете скоро го пенсионират като дебелян и да не му гледаме противната селска рапонска мутра. Цяла България го мрази ....
        Бъркаш за дебелото момче, то е навсякъде.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
          Съвсем неотдавна имахме изключително образован премиер, с потекло и обноски.
          И нищо не открадна човека, нито царедворците около него.
          Хахахаха и както се вижда ни се е усладило, та затуй скачаме от трън на глог

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
            Много ми е забавно,когато чуя ,че ако в политиката участват образовани и с добри обноски хора,всичко ще е тип-то,няма да крадат и прочее бля-бля...Че то, като един образован и с добри обноски човек ,както може да краде...
            Съвсем неотдавна имахме изключително образован премиер, с потекло и обноски.
            И нищо не открадна човека, нито царедворците около него.

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Смятате ли, че Слави е човек, който ще "дроби" нещо с други партии, без да е направил необходимото, за да поеме сам отговорността?
              В тоя смисъл: дали ще са три, две, или...? Рано е да се каже. (лични виждания)
              Положението е отчайващо за ГЕРБ, но такива тук няма.
              Смятам, че Слави е агресивен, ограничен, обременен, прост и неподходящ за сериозно управление популист, който не е в състояние да поеме държавното кормило. Смятам, че с отвратителното си предаване допринесе за пълното опростачване на нацията в течение на години. Лично у мен предаването му е предизвиквало перманентна погнуса.

Също така смятам, че ако все пак се реши да се “излекува” от болестта, чието съществуване отричаше дълго време преди това и все пак се престраши да заеме лидерска роля, ще се сгромоляса като колос с глинени крака какъвто всъщност е.

Така, че въпросът е друг - за колко време ще се провали тотално. Т.е. това ще е хрониката на един предизвестен провал.

Ако греша - защото може и да греша - печели България. Ако не греша - България пак печели, защото относително бързо ще се отърве от пореден неподходящ политик...

Също се надявам обществото ни да започне да излъчва по-читави кандидатури, от които все пак, както е казал Алеко, да не ни е срам поне пред чужденците, не че чужденците и те не ровят дъното с техните си политици напоследък, почвайки от преизбрания Рюте, минавайки през рошавия Джонсън и свършвайки с идиота Пабло Иглесиас.

O tempora, o mores.

Коментар

• Абе някой знае ли какво стана с БарЦелона и мис Бикини и незаконото дете на Боко и милионите по тая афера.... а се говорило и че Лойко имал още три други незакони деца. Подарявал бентлита на разни Мата Харита и прочие за добро представяне в сарая му.

Да се отървем от тоя рапон, за тоя малкия ми е все тая, но от корумпирания сикаджия по голям срам за България няма. Да се качва на Жипката и към БарЦелона

Дано шефовете скоро го пенсионират като дебелян и да не му гледаме противната селска рапонска мутра. Цяла България го мрази ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                  Определено намирам нещо положително в резултата на ИТН - даде парламентарно представителство на социалните прослойки, които досега нямаха такова. Това може да е полезно за демокрацията, а може и да е вредно за държавата. Тепърва предстои да разберем.
                  Има и още нещо полезно - избирателна активност въпреки пандемията и навсякъде.

Коментар

• Определено намирам нещо положително в резултата на ИТН - даде парламентарно представителство на социалните прослойки, които досега нямаха такова. Това може да е полезно за демокрацията, а може и да е вредно за държавата. Тепърва предстои да разберем.

Коментар

Странното е, че си помислих същото за Вас. Не знам какво точно “активиране” сте видели специално от мен. Аз си пиша по теми тук от 2017 г.

Като оставим настрана нечии субективни впечатления, положението е отчайващо. Но...глас народен - глас Божи.

Предстои да видим какви ще ги надробят трите партии с най-много гласове.

........

Смятате ли, че Слави е човек, който ще "дроби" нещо с други партии, без да е направил необходимото, за да поеме сам отговорността?
                      В тоя смисъл: дали ще са три, две, или...? Рано е да се каже. (лични виждания)
                      Положението е отчайващо за ГЕРБ, но такива тук няма.

Коментар

• Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение

Слави няма да е премиер, нито пък той иска тоя пост.

Жалко! Голяма загуба за някои сеирджии с високо самочувствие.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                          Има ли някакво значение за вас дали в една политическа дискусия събеседника ви е жена ? ?
                          Щом съм написал това, очевидно за мен има значение. По принцип не поправям правописните грешки, които допускат особено жените. За мен това е заяждане на дребно.
                          Тезите са разбираеми, независимо от някои наши пропуски в класовете. Никога не ме е притеснявал фактът, че не съм бил отличник (като онези от вица, които хапват хубавите ябълки).

Коментар

Не е проблем умният простак, но глупавият ограничен простак си е голям проблем. Особено ако го поставиш в пилотската кабина.
                            Слави няма да е премиер, нито пък той иска тоя пост.

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

Е как, какви?!Щом е млад,завършил Кембридж,означава,че е и добър дипломат...Сто процента....Ти не си ли забелязал ,какви равенства се поставт и в тоя форум,а и не само в него...Щом някой се държи като простак,значи е непременно тъп...Познавам доста успешни хора ,с ум като бръснач и държащи се в много ситуации доста просташки...Познавам и други ,дето пък са възпитани ,на мравката път правят ,ама не блястят с особенни умствени качества....Мога да изброявам до утре сутринта най-различни съчетания....
                              Много ми е забавно,когато чуя ,че ако в политиката участват образовани и с добри обноски хора,всичко ще е тип-то,няма да крадат и прочее бля-бля...Че то, като един образован и с добри обноски човек ,както може да краде...
                              А най-ми е забавно ,когато чуя,че трябвало да влязат почтени хора в политиката,еле пък тук на Балканите...Че то това ще е вредно ,първо - за самия човек ,второ - за партията му и накрая,ама не на последно място - за държавата....При куп решения на партията му, на почтения ще му се налага да влезе в компромис със своите принципи....Ако не влиза в компромис,пък ще проваля непрекъснато партията си...И каква политика ще правят,ще обсъждат непрекъснато,дали случайно няма някой повече спечелил,или някой малко по-ощетен и т.н и т.н...А бе политиката си е мръсна робота,а политиците са необходимо зло...По-добър балансьор в многобройните и различни интереси на различни групи хора,човечеството на тоя етап не е измислило....
                              Ама ,къде се отплеснах и аз...
                              Да се върна в началото на мисълта ми- и ти се държиш често в тоя форум просташки и ме чат-пат ме и дразниш,ама изобщо не те мисля за тъп...
                              Не е проблем умният простак, но глупавият ограничен простак си е голям проблем. Особено ако го поставиш в пилотската кабина.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Няма да го цитирам, но ми е любопитно какви точно "нови възможности" ще отвори в дипломацията?

Е как, какви?!Щом е млад,завършил Кембридж,означава,че е и добър дипломат...Сто процента....Ти не си ли забелязал ,какви равенства се поставт и в тоя форум,а и не само в него...Щом някой се държи като простак,значи е непременно тъп...Познавам доста успешни хора ,с ум като бръснач и държащи се в много ситуации доста просташки...Познавам и други ,дето пък са възпитани ,на мравката път правят ,ама не блястят с особенни умствени качества....Мога да изброявам до утре сутринта най-различни съчетания....
                                А най-ми е забавно ,когато чуя,че трябвало да влязат почтени хора в политиката,еле пък тук на Балканите...Че то това ще е вредно ,първо - за самия човек ,второ - за партията му и накрая,ама не на последно място - за държавата....При куп решения на партията му, на почтения ще му се налага да влезе в компромис със своите принципи....Ако не влиза в компромис,пък ще проваля непрекъснато партията си...И каква политика ще правят,ще обсъждат непрекъснато,дали случайно няма някой повече спечелил,или някой малко по-ощетен и т.н и т.н...А бе политиката си е мръсна робота,а политиците са необходимо зло...По-добър балансьор в многобройните и различни интереси на различни групи хора,човечеството на тоя етап не е измислило....
                                Ама ,къде се отплеснах и аз...
                                Да се върна в началото на мисълта ми- и ти се държиш често в тоя форум просташки и ме чат-пат ме и дразниш,ама изобщо не те мисля за тъп...

Коментар

Working...
                                X