Първоначално изпратено от prectical
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dim11 Разгледай мнениеМного са ми страни мнения, като Слави е простак, няма опит в политиката, тоя ли ще ни изведе от очаваната криза, шоумен, чалкар инам квоси.
Само слънцето ББ може да огрява, другите не стават.
Къса памет ще ви кажа.
Кога дойде ББ на власт приказките бяха пак същите,за него.
И да, аз не виждам кой знае ква разлика между Слави и Бойко.
Абсолютни егоисти, трябва да са под прожекторите за да осмислят живота си.
Екипите са същите калинки, щото ако си по умен и егоист от тях, не си за тях.
И що си мислите че е много трудно да се управлява в Бългрия ( да се усвояват едни евро средства)
Тука повечето пишащи ще се справят не по зле с харченето, за това експерти и съветници се намират винаги.
Само че има доста разлики между ББ и славчо. Ето ги:
1. ББ има нормално семейство и даже внуци;
2. Славчо има ... балет шантонерки и ... група .... нямам желание да ги обозначавам;
3. ББ се ояде - демек има шанс и да мисли държавнически - Славчо деградира (талавизията май не върви щото едно е да се блещиш и казионната бтв да плаща, друго е да си частен предприемач), а и този странен блясък в очите мен лично ме плаши;
4. ББ се научи да лавира и даже се поеманципира - а сме на Балканите - където се лавира между руснаци, реднеци и еврозелки ....
5. ББ бе понаучил нещо от Тато и това си пролича по странен начин с годините. А Тато, се оказа, от далечината на времето, че е бил нелош политик и последен български държавник, поне до момента.
Което не значи, че искам ББ, не ме разбирайте погрешно. Искам старото ниво преди да паднем до ББ. Обаче - кой го има това ниво?
Славчо би бил още по-голямо пропадане. Накъде по-долу? Не е ли време да започнем да качваме вече нивото???
От Кристалина не ме е срам. От Славчо ме е срам.Last edited by Selena; 11.04.2021, 17:09.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеКакто виждаме, вече са те научили с кои скоби да си служиш :
Голям прогрес от 2014 г.
Но от женския комплекс не си се отървал още Интересно защо
mikomikov:
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)[/URL][*]тема | 23 август 2014, 10.49 ч.[*][COLOR=#FF0000][B]"Не зная, кое за теб /за една жена/ би трябвало да се отчита като съпричастност."
Имитирам французите, но за разлика от теб - не ми се получава. Разкрит съм. (За скобите днес ме отвориха)
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнениеОт бюрото по труда ми препоръчаха работата, според квалификацията и образованието (4-ти клас).
Иначе, мразя скобите, с които си служат неграмотните секретарки.
Работата съвпадна с моето хоби.
Голям прогрес от 2014 г.
Но от женския комплекс не си се отървал още Интересно защо
mikomikov:- Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)
- тема | 23 август 2014, 10.49 ч.
- "Не зная, кое за теб /за една жена/ би трябвало да се отчита като съпричастност."
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
Това са абсолютни глупости дето пишеш.. той продаде едни имоти и купи други, но за второто няма кой да ти каже, не яж доматите с колците. Дебелото момче / отдавна живее в чужбина/ седи и зад Слави, виж спада на дпс като абсолютна бройка и виж къде се наля, пишете тъпотия след тъпотия. Колкото и да изглежда странно не се разбира само с БСП в момента, като сменят Корнелия и там ще пусне корени.
Коментар
-
Много са ми страни мнения, като Слави е простак, няма опит в политиката, тоя ли ще ни изведе от очаваната криза, шоумен, чалкар инам квоси.
Само слънцето ББ може да огрява, другите не стават.
Къса памет ще ви кажа.
Кога дойде ББ на власт приказките бяха пак същите,за него.
И да, аз не виждам кой знае ква разлика между Слави и Бойко.
Абсолютни егоисти, трябва да са под прожекторите за да осмислят живота си.
Екипите са същите калинки, щото ако си по умен и егоист от тях, не си за тях.
И що си мислите че е много трудно да се управлява в Бългрия ( да се усвояват едни евро средства)
Тука повечето пишащи ще се справят не по зле с харченето, за това експерти и съветници се намират винаги.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Предполагам че това работите?
От бюрото по труда ми препоръчаха работата, според квалификацията и образованието (4-ти клас). Иначе, мразя скобите, с които си служат неграмотните секретарки.
Работата съвпадна с моето хоби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Не се кандидатирах, защото (също като Слави) нямам качествата за политик.
Обичам да чистя обори.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеДебелото момче е аут от играта и много скоро ще се разбере. Дебеля е погнат отвън и бяга, както казаха много анализатори времето му изтече стана неудобен и сега разкешва. Ще получи некой друг милион и ще си седи в Дубай. Дебеля нека не се лъжем, че сам е станал толкоз дебел и силен и че зад него няма играчи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеЖалко Толкова обори и кочини има за чистене -
парламент, министерства, кметства, правосъдие, масмедии ...
Темата не касае Франция.
В България такива проблеми нямаме.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Смятам, че Слави е агресивен, ограничен, обременен, прост и неподходящ за сериозно управление популист, който не е в състояние да поеме държавното кормило.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Това долу е по повод призивите за "стабилност" под крилото на Тиквата.
Д-р Цветеслава Гълъбова:
Стига с тази стабилност. Стабилни сме в първите места по смъртност, по бедност, по корупция. Ако цената на падането ни надолу в тези "престижни" класации е да бъдем нестабилни и да си извървим пътя до една истинска демокрация, ми нека сме нестабилни.
12 години водим битка за психиатрична реформа. Е, стабилни сме в непровеждането й. Не искам да съм стабилна, искам да се развивам, искам моите деца и внуци да бъдат щастливи тук - в Родината и да пътуват свободно по света.
Искам да им дам корени и криле!
Няма какво да се добави!
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнениеНе се кандидатирах, защото (също като Слави) нямам качествата за политик.
Обичам да чистя обори.
парламент, министерства, кметства, правосъдие, масмедии ...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Идва от дълбоко вкорененото чувство за малоценност на този народ. А избиването на комплекса става с тупане в гърдите: "булгар, булгар!". Което пък предизвеква насмешка, погледнато отвън и още повече комплекс
От там идва и станното явление при много българи, нещо което почти не се наблюдава при други народи: гордостта от собствената си простотия и простащина
Аз в политика и рядко пиша, но моментът според мен изисква и да се пише и да се дискутира. Даже ще си позволя да споделя къде “чипът” е бъгав.
Много трудно признаваме чуждите успехи и достойнства. Много трудно понасяме чуждата интелигентност. Там някъде е заровено кучето.
Забелязъл ли си как американците при целия им фалш се радват на чуждия успех и тикат нагоре успешния. Това при нас ако го има е в малко количество и следва да се доразвие като качество.
Коментар
-
Хм, не всеки има политически амбиции. Моите амбиции не са политически, но това не значи, че нямам мнение. Ако мнението ми Ви дразни, просто не го четете.
Същото мога и аз да Ви попитам. Вие защо не се кандидатирахте?
Между другото, оставете Алеко на мира. Знаете ли как нелепо умира Алеко? Качва се в един файтон на тогавашен политик, който води предизборна кампания и го убиват по погрешка считайки го за този политик платени убийци ...а спорът е бил заради общински мери. Тъжна история.
Толкова за политическите ни традиции ... дано успеем да налучкаме верния път.
Не се кандидатирах, защото (също като Слави) нямам качествата за политик.
Обичам да чистя обори.
Коментар
Коментар