IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение

В ДПС има различни крила не говори неподготвен. Шиши е част от едното, което няма много общо с другото. Тези бизнеси и всичко му е дадено от главните играчи на задкулисието. Те го направиха и те ще му го вземат, това си е техният бизнес а той е просто събирателният образ на бизнесите. Има хора над дебеля колкото и да не ти се вярва, които му осигуряват комфорта, но и които му държат сметка. Така че недей да пишеш глупости и съчинения. Нинова не му пречи, напротив тя е изгодна и за него и за Лойко. Хората се отдръпват от БС(К)П точно заради евтината им политика спрямо ДПС и ГЕРБ. Нинова е в зависимости и затова не взе страната на Йончева срещу Лойко
    Какви главни играчи и какви 5 лв. Кои са тия главни играчи, че не се сещам.. Тия задкулисия дето сънувате в Бг и по света са доста по плитки от колко си мислите.

Коментар

• Първоначално изпратено от dim11 Разгледай мнение
      Много са ми страни мнения, като Слави е простак, няма опит в политиката, тоя ли ще ни изведе от очаваната криза, шоумен, чалкар инам квоси.
      Само слънцето ББ може да огрява, другите не стават.
      Къса памет ще ви кажа.
      Кога дойде ББ на власт приказките бяха пак същите,за него.
      И да, аз не виждам кой знае ква разлика между Слави и Бойко.
      Абсолютни егоисти, трябва да са под прожекторите за да осмислят живота си.
      Екипите са същите калинки, щото ако си по умен и егоист от тях, не си за тях.
      И що си мислите че е много трудно да се управлява в Бългрия ( да се усвояват едни евро средства)
      Тука повечето пишащи ще се справят не по зле с харченето, за това експерти и съветници се намират винаги.
      Мдам. Донякъде сте прав. Шокът от избора на ББ навремето бе подобен. Паднахме от приемиер с докторат по икономика и от приемиер цар, възпитаван в династическа традиция на ... ББ. Това бе първото ни пропадане.

Само че има доста разлики между ББ и славчо. Ето ги:

1. ББ има нормално семейство и даже внуци;
      2. Славчо има ... балет шантонерки и ... група .... нямам желание да ги обозначавам;
      3. ББ се ояде - демек има шанс и да мисли държавнически - Славчо деградира (талавизията май не върви щото едно е да се блещиш и казионната бтв да плаща, друго е да си частен предприемач), а и този странен блясък в очите мен лично ме плаши;
      4. ББ се научи да лавира и даже се поеманципира - а сме на Балканите - където се лавира между руснаци, реднеци и еврозелки ....
      5. ББ бе понаучил нещо от Тато и това си пролича по странен начин с годините. А Тато, се оказа, от далечината на времето, че е бил нелош политик и последен български държавник, поне до момента.

Което не значи, че искам ББ, не ме разбирайте погрешно. Искам старото ниво преди да паднем до ББ. Обаче - кой го има това ниво?

Славчо би бил още по-голямо пропадане. Накъде по-долу? Не е ли време да започнем да качваме вече нивото???

От Кристалина не ме е срам. От Славчо ме е срам.
      Last edited by Selena; 11.04.2021, 17:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
        Както виждаме, вече са те научили с кои скоби да си служиш :
        Голям прогрес от 2014 г.
        Но от женския комплекс не си се отървал още Интересно защо

mikomikov:
        Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (2)[/URL][*]тема | 23 август 2014, 10.49 ч.[*][COLOR=#FF0000][B]"Не зная, кое за теб /за една жена/ би трябвало да се отчита като съпричастност."

Имитирам французите, но за разлика от теб - не ми се получава. Разкрит съм. (За скобите днес ме отвориха)

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
          От бюрото по труда ми препоръчаха работата, според квалификацията и образованието (4-ти клас).
          Иначе, мразя скобите, с които си служат неграмотните секретарки.
          Работата съвпадна с моето хоби.
          Както виждаме, вече са те научили с кои скоби да си служиш :
          Голям прогрес от 2014 г.
          Но от женския комплекс не си се отървал още Интересно защо

mikomikov:

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

Това са абсолютни глупости дето пишеш.. той продаде едни имоти и купи други, но за второто няма кой да ти каже, не яж доматите с колците. Дебелото момче / отдавна живее в чужбина/ седи и зад Слави, виж спада на дпс като абсолютна бройка и виж къде се наля, пишете тъпотия след тъпотия. Колкото и да изглежда странно не се разбира само с БСП в момента, като сменят Корнелия и там ще пусне корени.
            В ДПС има различни крила не говори неподготвен. Шиши е част от едното, което няма много общо с другото. Тези бизнеси и всичко му е дадено от главните играчи на задкулисието. Те го направиха и те ще му го вземат, това си е техният бизнес а той е просто събирателният образ на бизнесите. Има хора над дебеля колкото и да не ти се вярва, които му осигуряват комфорта, но и които му държат сметка. Така че недей да пишеш глупости и съчинения. Нинова не му пречи, напротив тя е изгодна и за него и за Лойко. Хората се отдръпват от БС(К)П точно заради евтината им политика спрямо ДПС и ГЕРБ. Нинова е в зависимости и затова не взе страната на Йончева срещу Лойко

Коментар

• Много са ми страни мнения, като Слави е простак, няма опит в политиката, тоя ли ще ни изведе от очаваната криза, шоумен, чалкар инам квоси.
              Само слънцето ББ може да огрява, другите не стават.
              Къса памет ще ви кажа.
              Кога дойде ББ на власт приказките бяха пак същите,за него.
              И да, аз не виждам кой знае ква разлика между Слави и Бойко.
              Абсолютни егоисти, трябва да са под прожекторите за да осмислят живота си.
              Екипите са същите калинки, щото ако си по умен и егоист от тях, не си за тях.
              И що си мислите че е много трудно да се управлява в Бългрия ( да се усвояват едни евро средства)
              Тука повечето пишащи ще се справят не по зле с харченето, за това експерти и съветници се намират винаги.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Предполагам че това работите?
                Работа - като работа. Запомнил съм само това, че срамна работа няма. Всички се натискат за министерски кресла, но местата там били ограничени. Лопатите за почистване на оборите са вакантни, а никой не проявявал интерес (справка - Бюрото по труда).
                От бюрото по труда ми препоръчаха работата, според квалификацията и образованието (4-ти клас). Иначе, мразя скобите, с които си служат неграмотните секретарки.
                Работата съвпадна с моето хоби.

Коментар

Не се кандидатирах, защото (също като Слави) нямам качествата за политик.
                  Обичам да чистя обори.
                  Предполагам че това работите?
                  Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
                    Дебелото момче е аут от играта и много скоро ще се разбере. Дебеля е погнат отвън и бяга, както казаха много анализатори времето му изтече стана неудобен и сега разкешва. Ще получи некой друг милион и ще си седи в Дубай. Дебеля нека не се лъжем, че сам е станал толкоз дебел и силен и че зад него няма играчи.

Това са абсолютни глупости дето пишеш.. той продаде едни имоти и купи други, но за второто няма кой да ти каже, не яж доматите с колците. Дебелото момче / отдавна живее в чужбина/ седи и зад Слави, виж спада на дпс като абсолютна бройка и виж къде се наля, пишете тъпотия след тъпотия. Колкото и да изглежда странно не се разбира само с БСП в момента, като сменят Корнелия и там ще пусне корени.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                      Жалко Толкова обори и кочини има за чистене -
                      парламент, министерства, кметства, правосъдие, масмедии ...

Темата не касае Франция.
                      В България такива проблеми нямаме.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Смятам, че Слави е агресивен, ограничен, обременен, прост и неподходящ за сериозно управление популист, който не е в състояние да поеме държавното кормило.
                        +11111111

Коментар

• Това долу е по повод призивите за "стабилност" под крилото на Тиквата.

Д-р Цветеслава Гълъбова:
                          Стига с тази стабилност. Стабилни сме в първите места по смъртност, по бедност, по корупция. Ако цената на падането ни надолу в тези "престижни" класации е да бъдем нестабилни и да си извървим пътя до една истинска демокрация, ми нека сме нестабилни.
                          12 години водим битка за психиатрична реформа. Е, стабилни сме в непровеждането й. Не искам да съм стабилна, искам да се развивам, искам моите деца и внуци да бъдат щастливи тук - в Родината и да пътуват свободно по света.
                          Искам да им дам корени и криле!

Няма какво да се добави!

Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Обичам да чистя обори.
                            Жалко Толкова обори и кочини има за чистене -
                            парламент, министерства, кметства, правосъдие, масмедии ...

Коментар

• Идва от дълбоко вкорененото чувство за малоценност на този народ. А избиването на комплекса става с тупане в гърдите: "булгар, булгар!". Което пък предизвеква насмешка, погледнато отвън и още повече комплекс

От там идва и станното явление при много българи, нещо което почти не се наблюдава при други народи: гордостта от собствената си простотия и простащина

Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Аз в политика и рядко пиша, но моментът според мен изисква и да се пише и да се дискутира. Даже ще си позволя да споделя къде “чипът” е бъгав.
                              Много трудно признаваме чуждите успехи и достойнства. Много трудно понасяме чуждата интелигентност. Там някъде е заровено кучето.

Забелязъл ли си как американците при целия им фалш се радват на чуждия успех и тикат нагоре успешния. Това при нас ако го има е в малко количество и следва да се доразвие като качество.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Хм, не всеки има политически амбиции. Моите амбиции не са политически, но това не значи, че нямам мнение. Ако мнението ми Ви дразни, просто не го четете.

Същото мога и аз да Ви попитам. Вие защо не се кандидатирахте?

Между другото, оставете Алеко на мира. Знаете ли как нелепо умира Алеко? Качва се в един файтон на тогавашен политик, който води предизборна кампания и го убиват по погрешка считайки го за този политик платени убийци ...а спорът е бил заради общински мери. Тъжна история.

Толкова за политическите ни традиции ... дано успеем да налучкаме верния път.

Обичам да чистя обори.

Коментар

Working...
                                X