IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• https://www.investor.bg/ikonomika-i-...suvane-318946/

Ето нещо интересно, нерде ямбол, нереде стамбул. Много забавно еднакви цени хахаха, че пък само две оферити, че лекс бг и сиела, бизнеса им с машини за гласуване е явно доста добър... оффффффффффффф.

Между другото, вече е задължително електронното провеждане на обществени поръчки. Нагласянето им ще става по-трудно от до момента. Иначе това за ел. обществени поръчки дойде от препоръки на ЕС за борбата с корупцията.

Примката се затяга, ще пресъхне лапачката, дай боже скоро.

Барби, ако си вече на 77 е разбираемо, че живееш в друг свят, отдавна отминал, оставащ само за историците...
    Last edited by pepe1234; 30.12.2020, 22:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
      не беха ли те баннали вече за други заслуги?
      Много съм благодарен на модератора за банването ми за една седмица - не си губех времето с четене на глупостите ви
      А пък горкия модератор не разбра, че пиша не срещу нещастните българи, а срещу
      червената сган, която ги тероризира вече 77 години

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
        барби, може да е време да си смениш ника, че само спамиш темата, а и без това никой не те чете. Само като видя цетовете на дъгата из твоте писаници и пропускам. Апропо, не беха ли те баннали вече за други заслуги?
        Трябва да призная, че и аз с досада просто прескролвам постовете на тая латерна.

Стигнаха ми 5-10 от неговите комюникета а ла Big Brother (Le Grand Frère) за да разбера.

Коментар

• барби, може да е време да си смениш ника, че само спамиш темата, а и без това никой не те чете. Само като видя цетовете на дъгата из твоте писаници и пропускам. Апропо, не беха ли те баннали вече за други заслуги?

Коментар

• Biliana Ambareva

"Исках да съм сгрешила и искрено се надявах това време никога да не дойде. И сега ще се обърна към всички вас, които ме спрягахте за фен на ГЕРБ и ме питахте колко са ми платили! Вие, които в отговор на моите съмнения към Отровното трио поствахте на стената ми опроверженията на Минеков, който с подигравателев тон осмива "абсурдните" слухове, че щял да прави партия с Мая Манолова. Цитирам : "Няма да правя партия с Мая Манолова, да не се притесняват". Не липсваше и грубия наставнически тон, с който дълбоко възмутените от моето невежество ми обясняваха колко съм заблудена. Триото са водачи на гражданския протест, който е надпартиен и нямат никакво намерение нито да основават партия, нито да участват в политиката. Как не го проумяхте!? Те са просто водачи на протестиращия народ. Венсеремос! Аз не чета ли какво са казали и защо пиша глупости?

Днес "оправданието" на триото, на същите тия дето уж нямаше да правят партия е, че Христо Иванов и Слави Трифанов им отказали и само Мая се съгласила, щото "само на нея и стиска достатъчно да се изправи срещу всички"?! И сега с неудоволствие ще попитам АЗ КАЗАХ ЛИ ВИ?! Честито!!! Да ви е честита новата коалиция от бивши бесепари и отсвирени партийни "величия", сменили по няколко партии в бурната си политическа кариера! На хаирлия да е!"

Царчето, лудото Яне, станиШеф, болният Сидеров, спуканият Бареков и т.н. са на боклука,
            Бойко се готви за там,
            сега ще ви сервират Отровното трио с поразяващата уста
            Last edited by barbaron; 30.12.2020, 21:08.

Коментар

• http://www.bta.bg/bg/c/OF/id/2334452
              "Председателят на Гражданската платформа "Изправи се.БГ" Мая Манолова и адвокат Николай Хаджигенов от името на "Отровното трио" подписаха споразумение за общо явяване на изборите, съобщиха от "Изправи се.БГ".
              Фокусираме се върху драстично, безусловно повишаване на доходите и увеличаване на пенсиите, правосъдната реформа, подкрепата за бизнеса и ревизия на управлението, заявила Манолова. И добавила, че споразумението е за съвместни действия преди, по време и след изборите и за общи листи за явяване на парламентарните избори.
              По думите на адвокат Хаджигенов, подписаното обединение е началото на широка коалиция, всички срещу корупцията. Като е заявил, че няма да регистрират партия. " Единственият начин е да се обединим заедно в широка коалиция, всички срещу корупцията, защото срещу нас има един мастодонт, пълен с милиарди, с корупция, с много власт", допълнил още той.
              Манолова е подчертала още, че двете организации са се договорили за шест основни приоритета - осигуряване на честни избори, съвместно участие с общи листи на предстоящите избори, създаване на мнозинство, което да демонтира едноличния модел на Борисов, обща управленска платформа на базата на обявените от "Изправи се.БГ" 70 мерки, които ще бъдат допълнени.
              На въпрос от журналисти с чии мандат ще се явят на изборите, Манолова е отговорила, че предстоят допълнителни разговори за това, като уточни, че мандатоносителите ще бъдат партии извън статуквото на настоящето Народното събрание.
              По думите на Манолова се очаква през следващите седмици да се постигне споразумение и с "Има такъв народ" на Слави Трифонов и Демократична България за опазване на изборния процес от манипулации."
              Много интересно, от мен голямо браво за широката коалиция срещу корупцията. Интересното е, че няма да правят партия, ще бъдат издигнати и то от неприсъсваща в НС партия. Да видим, за правилното протичане на изботите ще работят заедно с да българия и има такъв народ, а дано и след това работят заедно и направят с тях една тройна коалиция срещу корупцията , амин. Дали ще им стигне, а дано и трите партии бсп и дпс и герб са извън властта.

Коментар

• Капитализма загнива

Коментар

• Американската антидопингова агенция (USADA) обяви, че атлетката Бренда Мартинес е дала положителен тест за забранено вещество, за което е установено, че е погълнато от нея неумишлено. Заради това тя няма да бъде наказвана за положителната си допинг проба.

"Това е шестият ни случай без вина за само една година, което означава, че още един спортист е несправедливо обвинен в нарушение и публично признат за поглъщане на забранено вещество от напълно невинен източник, като замърсени лекарства, месо или вода, въпреки че няма ефект върху представянето. USADA категорично възразява срещу това изискване съгласно правилата и ще продължи да настоява WADA да реформира системата, за да бъде по-справедлива за спортистите", каза изпълнителният директор на USADA Травис Тигарт.

33-годишната Мартинес е дала положителна допинг проба за хидрохлоротиазид по време на извънсъстезателен контрол на 10 сепември 2020 г.

A за братята уйлямс какво да кажем

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                    Аз мога да кажа. И да излъжа, както съм свикнал.
                    Разбира се, излъжи ни.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                      Някой ще каже ли че не помня, имаше ли санкции за кримския мост на руснаците
                      Аз мога да кажа.
                      Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Доста се изписа в последните месеци по темата Македония, но ми прави впечатление, че се пропуска единствения смислен аргумент против настоящата линия на българската политика - евентуалната радикализация на и без това разделеното македонско общество, ако им се наложи да почакат още 30 години, за да влязат в ЕС. Доколко е реалистичен подобен сценарий според вас, ако европейската перспектива на РСМ се отложи за неопределено време?

С “активирането” на Чехия и Словакия Македония се самоизвади от преговорния процес, демонстрирайки за пореден път саморазрушително поведение. От тук насетне въпросът е вътрешен за ЕС и макетата нямат думата по отблокирането на процеса, докато не се разберем с чехи и словаци. Ние за никъде не бързаме, а те едва ли са толкова мотивирани, за да борят евробюрокрацията и да спасяват македонизма. Патова ситуация, която говори повече от хиляди думи.

Коментар

• https://www.facebook.com/hristo.dabu...09601110708968 Христо Иванов

19 часа ·
                          Българският енергиен суверенитет е на трупчета
                          Българският енергиен суверенитет е на трупчета. За огромната лъжа, на която Борисов заложи оставането си на власт.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение

Написаното е вярно.Последните години са рекордни при добива на пшеница.Но на каква цена?Цената е че България превърна пшеницата в основна монокултура за сметка на зеленчукопроизводството .Няма баланс в общата картина .Поради дерективите от Брюксел насочвани от обилни субсидии точно за пшеницата ние станахме зависими за всички видове зеленчук като внос.От лук до домати.........А изнасяхме хиляди вагони и от двете навремето ......
                            в земеделието НЯМА такава добавена стойност както в IT .повярвай ! относно зърнените0=-ДА те са основния експортен продукт.защото пазари като Либия,Мароко,Египет и Бангладеш+Сомалия......там протеоновите продукти са ДЕЛИКАТЕС и ТРАДИЦИЯ.

Коментар

• Някой ще каже ли че не помня, имаше ли санкции за кримския мост на руснаците

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                                Мануела Малеева, Шкумбата... кой ли ще е следващия авторитет в имунологията, който ще цитирате с овчи възторг? Относно буса за кренвирши - фирмата го е предоставила безвъзмезно, с цел да помогне. Все ще се намерят специалисти, дето да мрънкат, че на автомобила трябвало да има изрисувани ваксини. За това ни е на този хал държавата - всеки разбира от всичко, но никой не си гледа неговата работа.
                                Шкумбата и той ли се оказа антиваксър.
                                То майтап, майтап, ама на гол тумбак.... дано не смени вицовете, ако го гепи вируса.
                                Last edited by precakanoto; 27.12.2020, 21:25.

Коментар

Working...
                                X