IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Аз ли съм рафиниран, бе, Маранде?
    Траков, изяж си ушите от яд! Аз също съм произведен в чин и надарен с почитното звание "рафиниран мерзавец". Признавам си директно, че когато вчера констатирах високата чест, която ти беше оказана от символното явлението маранди, залинях от завист.
    Е, има все пак справедливост на този свят! Статуквото беше възстановено, като допълнително имам лоша новина за теб. Освен "рафиниран мерзавец" съм проиведен и в анален лизач! На, пукни се, веч никогиж не мож ме стигна

Операцията е извършена по отдавна отработен начин, който апропо е практикуван от години. В 13,48 лицето се връща и прави промяна в поста си от 13,12. Доколкото чрез тази промяна ми е оказана висока чест, този път съм склонен да си затворя очите, ама да знаеш, че барбаронов вечно си ги върши подобни. Още в далечни, прединвесторски времена постоянно се случваха тези работи. Когато сгафи, излъже, хванат или нехванат, постоянно се връщаше назад за да си преправя постовете и без капка свян дори се позоваваше на новата редакция. Ако не подлежаха на поправка или беше изръсил нещо прекалено - оценка, обида, то тогава директно ги триеше. Бързо беше хванат, ама нито иронията, нито забележките, нито предупрежденията проработиха.
    Всичко това си продължава и тук и сега.
    Просто материалът е такъв! Материалът ме подканва да употребя и аз грозни думички, ама аз няма да го направя, защото направеното и изреченото характеризират далеч повече субекта.
    Ето, в историческите анали вече завинаги е записано, че в личностни спорове на политическа основа барбаронов употребява за опонентите си изрази като "рафиниран мерзавец" и "анален лизач". Това е изявен представител на висшите обществени слоеве на културна и просветена Франция!
    Просто красота!

Първоначално изпратено от [URL="https://forum.investor.bg/member/12827-barbaron"
    barbaron[/URL]] Рядкост са рафинираните меравци като руския "историк" на българската територия
    Само анал-лизатора, "почитател" на Kant, може да се мери с него

Last edited by barbaron; Вчера, 13:48.
    Приемливо Качеството на материала само по себе си не е аргумент. То не потвърждава автоматично правилността и верността на политически и исторически тези.
    При лошото качество, автоматичността работи почти безотказно по съответния начин.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
      ... Ако след това Цариград продължи да настоява и не го „обезсили“, както днес обезсилва друго свое решение, взето преди 332 години, той ще се окаже извън православния свят, тоест – ще напусне съборната Църква.
      Да ви таковам и църквите, и господите
      Живейте си в средновековието, кръстосано с робовладелския строй

Коментар

• https://terminal3.bg/baj-gano-na-res...nska-istorija/

„Гейс, говорете на български, в България сте, в България се говори на български“.
        С тези думи Волен Сидеров и свитата му гонят група чужденци от заведението "Къщата с часовника" в София където председателят на партия в управлението на страната пушил незаконно и свирил заедно с ромски оркестър.
        Публикуваме разказа на Ася Иванова, която води групата чужденци в ресторанта и не може да направи нищо, за да принуди ресторанта или българският народен представител да спазват закона.

Коментар

• 7| 22823|10.10.2018 Костадин Костадинов: Брутална далавера за 43 млн. във Варна, ”гениална” схема на Пеевски, Гергов и ГЕРБ

https://www.frognews.bg/inteviu/kost...rgov-gerb.html

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
            Говорителят на Украинска православна църква - Киевска патриаршия (УПЦ КП) Евстратий Зоря съобщи във Facebook, че Светият Синод на Вселенската патриаршия в Истанбул е решил да обяви за канонични смятаните досега за самопровъзгласили се Киевска патриаршия и Украинска автокефална православна църква.

По-рано от УПЦ е отправено искане до Константинополската патриашия и до вселенския патриарх Вартоломей да бъде издаден т.нар. томос за признаване на православна църква, независима от Московската патриаршия.

С днешното решение на практика се заявява, че акта, с който Руската православна църква и Московската патриаршия имат върховенство над УПЦ вече не е валиден и Украинска православна църква - Киевска патриаршия имат право на самостоятелно съществуване с всички признати канонични права.
            Поместните православни църкви ще бъдат принудени да отхвърлят решението на Цариград за Украйна

Дарявайки автокефалия на една нова „Украинска църква“, въпреки че в Украйна от 330 години съществува канонична и общопризната автономна православна църква, Цариград с един ход премахва автокефалията на всички поместни православни църкви, включително, разбира се, и на българската. Защото ако това решение не бъде отхвърлено незабавно, това ще значи, че всяка епархия, енория, както и коя да е група граждани в коя да е страна, които смятат себе си за православни, ще може да игнорира съществуващата там православна църква и да се обръща към Цариград с молба за някакъв вид „автономия“. Ето защо поместните православни църкви, ако желаят да останат църкви, ще бъдат принудени да отхвърлят днешното решение на Цариградския синод. Ако след това Цариград продължи да настоява и не го „обезсили“, както днес обезсилва друго свое решение, взето преди 332 години, той ще се окаже извън православния свят, тоест – ще напусне съборната Църква. Такъв случай историята на християнството вече познава.

Коментар

Говорителят на Украинска православна църква - Киевска патриаршия (УПЦ КП) Евстратий Зоря съобщи във Facebook, че Светият Синод на Вселенската патриаршия в Истанбул е решил да обяви за канонични смятаните досега за самопровъзгласили се Киевска патриаршия и Украинска автокефална православна църква.

По-рано от УПЦ е отправено искане до Константинополската патриашия и до вселенския патриарх Вартоломей да бъде издаден т.нар. томос за признаване на православна църква, независима от Московската патриаршия.

С днешното решение на практика се заявява, че акта, с който Руската православна църква и Московската патриаршия имат върховенство над УПЦ вече не е валиден и Украинска православна църква - Киевска патриаршия имат право на самостоятелно съществуване с всички признати канонични права.
              Барби , що дращиш глупости пак?
              тези неща се решават на вселенски събор от всички признати православни църкви. Не еднолично от Цариградската патриаршия. Това е разликата между православието и Католицизма. В православието всички патриарси са равни ........в католицизма има един - папа.
              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Това е юбилейна авария за рушняците.

Добре поне че космонавтите са живи.
                Чест и почитания, Фараоне!
                Това е правилното и човешко отношение - на първо място почит към живота! Американецът е невероятно симпатично момче, но няма причина животът на руснака да е по-евтин от американския. Напълно валидно е и твърдението с разменени места.
                Ще ми се да вярвам, че е някакъв вид символ и белег за ново начало, но не е още ясно!

Ако и Барбарона се присъедини, ще повярвам, че става дума за нещо ново.
                Ама надали! Мълчи ...
                Готов е на всичко - само и само да има повод да надуе тържествено фанфарите на |Танатос!

Коментар

На коя от всичките православни църкви на Украйна ?!

Коментар

• Говорителят на Украинска православна църква - Киевска патриаршия (УПЦ КП) Евстратий Зоря съобщи във Facebook, че Светият Синод на Вселенската патриаршия в Истанбул е решил да обяви за канонични смятаните досега за самопровъзгласили се Киевска патриаршия и Украинска автокефална православна църква.

Коментар

• Франция е обвинена в престъпления срещу човечеството

На 2 октомври в Международния наказателен съд е подадена жалба срещу Франция за престъпления срещу човечеството. Причината за това са ядрените опити, извършени в Полинезия, заяви във вторник пред ООН полинезийският сепаратистки лидер Оскар Темару, съобщава АФП.

"С голямо чувство за дълг и решителност, на 2 октомври ние подадохме жалба в Международния наказателен съд за престъпления срещу човечеството. Целта е да потърсим сметка на всички френски президенти от началото на ядрените опити срещу нашата страна", заяви Оскар Темару.

"За нас френските ядрени опити не са нищо друго, освен пряк резултат от колонизация. Противно на френските речи, ние не сме съгласявали да приемем тези опити, те ни бяха наложени с пряката заплаха от установяване на военно управление, ако откажем", добави Темару.

От 1966 до 1996 г. на атолите Муруроа и Фангатофа са извършени 193 френски ядрени опити, оказали влияние върху здравето на населението и на околната среда, припомня АФП. През 2010 г. е приет закон за изплащане на компенсации

Коментар

Барби не става ясно от поста ти това лични вещи ли са или на църквата- ако са лични, може би е укоримо/ неморално/, но не е престъпно деяние. Ако са на църквата- както предполагам, тогава няма никакъв проблем. И недей да ми пишеш че бил ченге и агент

Коментар

Сега пак американците ли пробиха дупка
                          http://www.europe1.fr/sciences/iss-d...ollage-3776324
                          Това е юбилейна авария за рушняците.

Добре поне че космонавтите са живи.
                          Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Аз ли съм рафиниран, бе, Маранде? Благодаря, досега се мислех за прост! Но не разбирам, версията, която се опитвам да изясня, теб какво ти пречи. Само подавам вариант за дъвчене, щото подобни неща рядко се разкриват. Но ти сериозно дълбаеш единствено в поръчани насоки. И що да съм руски историк? Защото смятам, че региона е зависим последните три столетия от Москва ли? Всеки нормален историк ще го потвърди, че е така. Вместо да попиваш и да се учиш, ти искаш да сме залупеняци като теб. Не ща!
                            ...маранде се пише с малка буква , щото е нарицателно , обида е ...

Коментар

Рядкост са рафинираните меравци като руския "историк" на българската територия
                              Само анал-лизатора, "почитател" на Kant, може да се мери с него
                              Аз ли съм рафиниран, бе, Маранде? Благодаря, досега се мислех за прост! Но не разбирам, версията, която се опитвам да изясня, теб какво ти пречи. Само подавам вариант за дъвчене, щото подобни неща рядко се разкриват. Но ти сериозно дълбаеш единствено в поръчани насоки. И що да съм руски историк? Защото смятам, че региона е зависим последните три столетия от Москва ли? Всеки нормален историк ще го потвърди, че е така. Вместо да попиваш и да се учиш, ти искаш да сме залупеняци като теб. Не ща!

Коментар

• Разследващ полицай: Разбирачи, като лешояди разнесохте костите на Виктория

Коментар

X