Първоначално изпратено от Trakatrak
Разгледай мнение
Е, има все пак справедливост на този свят! Статуквото беше възстановено, като допълнително имам лоша новина за теб. Освен "рафиниран мерзавец" съм проиведен и в анален лизач! На, пукни се, веч никогиж не мож ме стигна

Операцията е извършена по отдавна отработен начин, който апропо е практикуван от години. В 13,48 лицето се връща и прави промяна в поста си от 13,12. Доколкото чрез тази промяна ми е оказана висока чест, този път съм склонен да си затворя очите, ама да знаеш, че барбаронов вечно си ги върши подобни. Още в далечни, прединвесторски времена постоянно се случваха тези работи. Когато сгафи, излъже, хванат или нехванат, постоянно се връщаше назад за да си преправя постовете и без капка свян дори се позоваваше на новата редакция. Ако не подлежаха на поправка или беше изръсил нещо прекалено - оценка, обида, то тогава директно ги триеше. Бързо беше хванат, ама нито иронията, нито забележките, нито предупрежденията проработиха.
Всичко това си продължава и тук и сега.
Просто материалът е такъв! Материалът ме подканва да употребя и аз грозни думички, ама аз няма да го направя, защото направеното и изреченото характеризират далеч повече субекта.
Ето, в историческите анали вече завинаги е записано, че в личностни спорове на политическа основа барбаронов употребява за опонентите си изрази като "рафиниран мерзавец" и "анален лизач". Това е изявен представител на висшите обществени слоеве на културна и просветена Франция!
Просто красота!
Първоначално изпратено от [URL="https://forum.investor.bg/member/12827-barbaron"
При лошото качество, автоматичността работи почти безотказно по съответния начин.
Коментар