IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
    ...
    Бях изненадан от резултата - "златната среда"
    Би било полезно всеки да си направи тест https://www.politicalcompass.org и го публикува в тази тема
    Ще се избегнат безполезни спорове ..
    Готино тестче, ето ме и мен

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

нормален си, какво му е изненадващото. Аз съм на съседното квадратче двясно . Всеки който е по края трябва да се лекува принудително
      И това вече сме го дискутирали по чуждите форуми тези от края също имат мнение

mWPCloud.com

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение

Бях изненадан от резултата - "златната среда"
        Би било полезно всеки да си направи тест https://www.politicalcompass.org и го публикува в тази тема
        Ще се избегнат безполезни спорове
        нормален си, какво му е изненадващото. Аз съм на съседното квадратче двясно . Всеки който е по края трябва да се лекува принудително
        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Бях изненадан от резултата - "златната среда"
          Ще се избегнат безполезни спорове

Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнение
          В България не се учи или поне не се учеще но политическия спектър не само ляво дясно ами е и авторитарно и либератрианско и се получава политическия компас
          Най популярния тест да се определи някой е https://www.politicalcompass.org

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
            Докъде стигна делото с боинга
            Ами Кровавий Петько и Беня Коломойски се изнизаха, а холандците вече не са холандци та, какво -нищо на трета, какво.

Коментар

• Докъде стигна делото с боинга

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
                Абре къде е путин, всичките му последни снимки все е сам, защо така прави този смел човек
                Оправи отрицателните цени и се загрижи за путин ли?? Между другото има на сайта им директен имейл и може да си комуникираш с путин директно. Проблемът е че не отговаря веднага , а в рамките на 2-5 дни

Коментар

• Абре къде е путин, всичките му последни снимки все е сам, защо така прави този смел човек

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                      Над 100 американци в болници, пили дезинфектанти по идея на Тръмп

.............................
                      Нищо необичайно - всеки народ си заслужава ръководителите.....
                      И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

Хехе, сега ще чуеш, че е фалшификат.

Абре къде е върховния космически главнокомандващ от Вагнер го търсят за някви закъснели....ъъъъ странно...ъъъъ долари, не рубли
                        Над 100 американци в болници, пили дезинфектанти по идея на Тръмп

10 от тях са погълнали белина

Думите на Доналд Тръмп от петък, когато на брифинг в Белия дом той предложи да се инжектира дезинфектант на болните от коронавирус, са довели до хоспитализирането на над 100 души в САЩ.

Само в Ню Йорк десетки хора са потърсили помощ, след като са погълнали дезинфектанти, пише dnes.bg.

Девет от случаите са на хора, които са погълнали бензалкониев хлорид, 10 са пили белина, а 11 са "предпочели" други препарати за домакинството, съобщи говорител на департамента за здраве и чистота на Ню Йорк.

Губернаторът на щата Мериленд - Лари Хоган - уточнява, че на спешния телефон са получени рекордно много обаждания на хора, които са се опитали да си инжектират дезинфектанти или да ги пият.

В щата Ню Йорк над 30 души са потърсили лекарска помощ със същите оплаквания. Десет от тях са погълнали белина, девет - дезинфектанти, а други десет са погълнали друг вид домакински почистващи препарати, съобщиха БНТ и Darik News. За сравнение - по същото време преди година, пациентите в токсикология са били 13 и при нито един от случаите не става дума за употреба на дезинфектант.

Причината е изказване на президента Доналд Тръмп, в което той предположи, че инжектирането на препарати за дезинфекция може да се използва в борбата с Covid-19.

По-късно Тръмп обяви, че е предложил подобно нещо саркастично, както и се е пошегувал, че слънчевата светлина също може да възпрепятства по-нататъшното разпространение на коронавируса.
                        Last edited by markov; 27.04.2020, 14:25.
                        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                          ...

Да бе И аз се чудя защо са ми дали от МВР-то паспорт на френски език
                          Хехе, сега ще чуеш, че е фалшификат.

Абре къде е върховния космически главнокомандващ от Вагнер го търсят за някви закъснели....ъъъъ странно...ъъъъ долари, не рубли

Коментар

Франция като Франция - живее се с кеф
                            Особено пък сега, при карантината Кеф
                            • сутрин птиците от съседната гора ни будят с песни
                            • наоколо вълшебна тишина
                            • синчето и снахата си работят от къщи, с ултра-бърз интернет, в къщата им в нашия двор
                            • внучетата тичат по двора (3000 м2), правят кръгчета с колелата, на люлките, на пързалката, на трамполина, скоро ще им приготвя басейна
                            • ние с барбаронка се радваме на цветята, на 6-те череши, 5-те ябълки, 3-те кайсии т т.н.
                            • за удоволствие правя и няколко нови програми за банката
                            • вечер в джакузито на терасата се любуваме на звездите
                            • пазаруваме на 2 седмици, кеф - няма коли, няма опашки
                            • и т.н.
                            Да не бъркаш къщата в Лясковец с Франция нали до вчера беше апартамент в центъра на Париж

Коментар

И как тая снимка доказва че това е твоя паспорт?

Коментар

... А, дали и те не се чудят?

Коментар

Working...
                                X