If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Важно е да изкара на предвателното преброяване ( екситпол ), като Вова 128% и при крайното да се светне, че в манголска русия не само всички са гласували за него, ами даже са внелси 30% запас за каждъй случай
След мадагаскарец бай Тошя с редовните 99.99% на всеки кангрес, в момента само северна корея ме кефи - там клякат леко в луканките с 98.50%
Знам, че тези от окупираните кримчани, които живеят така по-близичко до Херсонска област, са облагодетелствани - могат да отидат пеша (разбира се минавайки две КПП-та) и да си напазаруват хранителни продукти в свободната част на Украйна... щото в окупиран Крим - ни храна, ни паре...
Знам, че тези от окупираните кримчани, които живеят така по-близичко до Херсонска област, са облагодетелствани - могат да отидат пеша (разбира се минавайки две КПП-та) и да си напазаруват хранителни продукти в свободната част на Украйна... щото в окупиран Крим - ни храна, ни паре...
Сторонники Башара Асада получили в сирийском парламенте 200 мест. Таким образом, члены партии БААС получили в Народном совете Сирии 80-процентное представительство, передают местные СМИ. Точная расстановка сил стала ясна после того, как избирком арабской республики обнародовал имена всех новых депутатов.
Выборы в парламент Сирии состоялись 13 апреля. За 250 мандатов боролись 3,5 тысячи кандидатов. Конкуренция составила 14 человек на место. Более семи тысяч избирательных участков работали на пять часов дольше изначально запланированного времени. Высший судебный комитет по выборам обосновывал это высокой явкой избирателей.
Работна група обсъжда евентуално участие на България в проекта за изграждане на терминал за втечнен природен газ на пристанището в Александруполис, до месец ще има яснота за параметрите. http://www.dnevnik.bg/biznes/compani...a_terminal_za/
Мъка, мъка сесерийска!
Нашите що не вземат да купят цялото пристанище,нали тече приватизация?
Работна група обсъжда евентуално участие на България в проекта за изграждане на терминал за втечнен природен газ на пристанището в Александруполис, до месец ще има яснота за параметрите. http://www.dnevnik.bg/biznes/compani...a_terminal_za/
Мъка, мъка сесерийска!
Дай боже да стане тази връзка, а подаръка кога ще дойде, имам в предвид от шаш корабче 300 000 тонно с газ, каква да е може и пропан бутан, като по калорична е по добре, но каквото да де обонго, та кога дата??? година??? век?
Коментар