IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 24.08.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    И до ден днешен не всеки приема лафчето, че Гагарин е летял наистина. Съмненията се пораждат заради внезапната му кончина при полет, като версиите са две:
    - искали са да му затворят устата и да не се изпусне, че никога не е летял в космоса;
    - бил е пиян като свиня

Така или иначе и до ден днешен няма обяснение защо се е разбил като кифла при напълно чисто небе и с изправен самальот?

Та, за какъв "космос" може да се говори, като той не може да лети на земята на повече от 3000 метра, па какво остава за нагоре?
    Бат Марандей, ням идея, на какво точно се дължи, но МНОГО ти падна (и продължава) нивото...
    Може и да си праф.
    Гагарин, ако въобще е бил, то е бил посредствен пилот, който въобще не е виждал ракета. Каквито, предполагам че вече си разкрил, тогавашното СеСеСеРе ВЪОБЩЕ не е имало... ВСИЧКО е една лъжа...
    Виж, разбирам те.. трябва - работиш..
    съгласен съм - ЛЪЖА относно пилотираните полети в космоса сигурно има... и то не една.. Но тя е на друго място... Като въобще не визирам "кацането на луната"...
    Просто се чудя на деградацията... ама..
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
        Не си прави труда, не ми пука особено. Загубихте надпреварата, фалирахте, това ми стига. Моята цел е постигната. От там нататък само се забавлявам, а ти се пънеш и се връзваш.
        Каква надпревара е имало, че не се сещам?

Окупират ни 1944 година и ни изнасят всичките фабрики към колхозите. Тогава БГ разполага със 1000 собствени произведени самальота, а за сравнение УСА три години по-рано има едва 3 броя в армията си.

Затова БГ инженерите емигрират и правят днешната авиция в света, ама в УСА. Колхозниците няма как да имат авиация, защото няма луд българин да им я направи. Те само могат да крадат и да си приписват някакви басни за техни.

И карат БГ-то после да копа домати, щото и това не могат - и родните ко му не та по цял ден да обясняват колко секси е било при Тошу, вместо да правиш самальоти, да копаш домати за други
        Last edited by marandi; 13.04.2016, 12:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
          Такааа...
          Гледай сега. 12 април, е обявен за ден на космонафтиката, защото, на тази дата за първи път ракета, с човек на борда, (не многоуважавана маймуна. има държави, дето тия два вида са разделени ) напуска планетата Земя.

Ами така. Той е човекът, който е бил в ракетата от предния отговор.
          Та (ако успяваш да следиш мисълта ми) ако преди него, НИКОЙ не го правил, ТОЙ е ПЪРВИЯТ човек в космоса.
          (знам, че ти е сложничко, ама опитай да го разбереш)

Да, не ще и дума, добре си се подготвил.
          Имена.
          Години.
          Месеци дори..
          Макар и примитивна, но все пак аритметика..
          БРАВО.
          НО,
          Освен, че са кучета, ИМА НЕЩО ДРУГО, което обединява...
          Това нещо, е.. Че НЕ СА ХОРА...
          Ще отида и по-далеч...
          И маймуната НЕ Е ЧОВЕК.. ( в днешно, модерно време нещата не са толкова ясно разграничени, като тогава, но е било ТАКА. А дори и днес, в някои по-изостанали държави, маймуните не ги показват всеки ден по телевизията с дрехи, ами ги хранят с плодове и ги показват на децата в т.нар. зоологически градини... Ама това е друга тема... )
          Дали си разбрал връзката между нещата.. ? Разликите ?
          Нямам престаа... поне опитах.
          Не си прави труда, не ми пука особено. Загубихте надпреварата, фалирахте, това ми стига. Моята цел е постигната. От там нататък само се забавлявам, а ти се пънеш и се връзваш.
          The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
            И до ден днешен не всеки приема лафчето, че Гагарин е летял наистина. Съмненията се пораждат заради внезапната му кончина при полет, като версиите са две:
            - искали са да му затворят устата и да не се изпусне, че никога не е летял в космоса;
            - бил е пиян като свиня

Така или иначе и до ден днешен няма обяснение защо се е разбил като кифла при напълно чисто небе и с изправен самальот?

Та, за какъв "космос" може да се говори, като той не може да лети на земята на повече от 3000 метра, па какво остава за нагоре?
            Last edited by marandi; 13.04.2016, 12:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
              Защо 12 април е обявен за Световен ден на авиацията и космонавтиката в чест на първият пилотиран космически кораб с човек на борда преди 55 години?
              Такааа...
              Гледай сега. 12 април, е обявен за ден на космонафтиката, защото, на тази дата за първи път ракета, с човек на борда, (не многоуважавана маймуна. има държави, дето тия два вида са разделени ) напуска планетата Земя.
              Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
              И как така Юрий Гагарин е първият космонавт?
              Ами така. Той е човекът, който е бил в ракетата от предния отговор.
              Та (ако успяваш да следиш мисълта ми) ако преди него, НИКОЙ не го правил, ТОЙ е ПЪРВИЯТ човек в космоса.
              (знам, че ти е сложничко, ама опитай да го разбереш)
              Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
              При положение, че кучето Лайка лети в космоса три и половина години по-рано. А след това кучетата Белка и Стрелка, които са първите завърнали се от космоса живи. И шимпанзето Хам - първото човекоподобно същество, изведено в космоса повече от два месеца преди Гагарин.[/B]
              Да, не ще и дума, добре си се подготвил.
              Имена.
              Години.
              Месеци дори..
              Макар и примитивна, но все пак аритметика..
              БРАВО.
              НО,
              Освен, че са кучета, ИМА НЕЩО ДРУГО, което обединява...
              Това нещо, е.. Че НЕ СА ХОРА...
              Ще отида и по-далеч...
              И маймуната НЕ Е ЧОВЕК.. ( в днешно, модерно време нещата не са толкова ясно разграничени, като тогава, но е било ТАКА. А дори и днес, в някои по-изостанали държави, маймуните не ги показват всеки ден по телевизията с дрехи, ами ги хранят с плодове и ги показват на децата в т.нар. зоологически градини... Ама това е друга тема... )
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• А кога Боца с хапартамент в манголия? Защо пазарува само в Лондон, Париж и Манхатън?

Кога в Масква, Боцо? Уен? Когда?

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                  Ирина Бокова се представи слабо на изслушването в ООН http://investments.dir.bg/_wm/librar...shvaneto-v-oon

Имотната мацка, на която й се губеха 2 млн гущерос в хапартаменти

Коментар

• Ирина Бокова се представи слабо на изслушването в ООН http://investments.dir.bg/_wm/librar...shvaneto-v-oon

http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от vendetta89 Разгледай мнение
                      кво мислите за скандала с визите

готино е, че ЕС се застъпва за нас
                      Пацо от плевенската интелегенция е спецът по визите с УСА. Всеки ден питаше кога ще ни дадат, а то се оказа, че освен да се дава, можело и да се взема

Коментар

• кво мислите за скандала с визите

готино е, че ЕС се застъпва за нас

Коментар

• Барби,

Боца нема да се класира за никъде и не е нужно Инджев да лае.

Мяза ми като в стил: Ама в манголия има кал. Епаси "откритието". Питай Минджев, ама вярно ли в Манголия има кал?

И пак няма да разбререш какво ти се казва
                          Last edited by X_Y; 13.04.2016, 11:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                            Evgeny Mihaylov:
                            Ирина Бокова рече на слушателите в ООН:
                            "Аз съм от поколението, което се бореше за демокрация в България..." !!!???
                            Е, аз съм от поколението, което нарича това ЛЪЖА!"
                            ВСИЧКИ политиканстващи в България в момента са такива. Странно, че чак сега някои го откриват. Бягат като дявол от тамян от предварителните оставки, а, значи,
                            1.нито са чисти, ако ще и като бебета да са били,
                            2.нито са честни, ако ще някога да са вярвали, че са,
                            3.нито сами вярват, че декларацията била "нямала юридическа стойност" /иначе, защо ще бягат от един "необвързващ подпис"?/
                            Следователно,
                            4.Който от тях и да е на власт и който и да си тръгне, останат ли другите, гарантирано, качествена промяна няма да настъпи и разговорите /навсякъде в публичното пространство, защото, има едно непублично, на което е наложен стъклен похлупак и информационно ембарго/ са безсмислени.
                            Което е много жалко.

Коментар

• В долната сметка трябва да се има предвид, че не присъстват манголия, мамалигария, сърбелите, македоните и тураците.

Тогава вероятно ще наближите 1 млрд. ( около 1/6 от населението на земята ).

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                                А бе, повече сте от 6-7 милки - да кажем сте около 500 милки, някъде към най-голямата нация след чайниците и индийците и колкото цяла Африка и повече от Европа и Хамерика.

Някъде там сте към момента
                                Предлагам да окръглим на милиард, че по-лесно се смята.

Коментар

Working...
                                X