If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
От 1982 съм в "загнилата" Европа, казвате, че няколко кризи имало тук,
пък аз така и не почувствах кога са били тези кризи
А при вас и "братска" Русия как беше от 1982 досега,
под мъдрото ръководство на БКП/БСП/ДС и КПСС/КГБ/ФСБ ?
Много станаха мюсюлманите там, а тук си е партизански, ченгесарски, червен мафиозки кенеф.
Пу е виновен (метафорично).
От 1982 съм в "загнилата" Европа, казвате, че няколко кризи имало тук,
пък аз така и не почувствах кога са били тези кризи
А при вас и "братска" Русия как беше от 1982 досега,
под мъдрото ръководство на БКП/БСП/ДС и КПСС/КГБ/ФСБ ?
Изглежда, не си чул за тазвечершните терористични нападения в Хамбург, за онзи ден в Ница...Или си дърво. Човек се разтриса от дълбината на душата при такива зверски атентати, а ти не си почувствал?
- Вярно, дърво ще да си.
Впрочем, все още по германските затвори има няколко пенсионирани атентатори на Бадер-Майнхоф и Червените бригади... Добре е BND да ги наести и да потърси информация за каналите за финансиране и активиране... Мисля ще помогне да се стигне до поръчителя днес...
В техните очи не я подаряват.
Ще им се платят някакви капейки, някои ще бъдат назначени за губернатори или по дребни рибки в колониалната администрация...
Тайната война на САЩ
Имат ли право американските тайни служби да се разпореждат на чужда територия така, както в собствената си страна? Очевидно да - съдейки по последните разкрития на екип от германски журналисти.
Последните разкрития на "Зюддойче Цайтунг" и на Северногерманското радио (НДР) са доста парливи. От тях става ясно, че особено там, където са разположени американските военни бази в Германия, агенти на ЦРУ, Агенцията за национална сигурност (АНС), Сикрет Сървис и американското министерство на вътрешната сигурност са можели да работят абсолютно необезпокоявано - независимо, че се намират на територията на чужда държава. А и в Германия все още има 43 000 американски войници.
От разкритията на "Зюддойче Цайтунг" става ясно например, че от американските бази "Рамщайн" и "Щутгарт" са издавани заповеди за смъртоносни нападения с безпилотни самолети в Сомалия. Решението за акцията "Африком", задействана от германска територия, е било взето съвместно с германското правителство, казва Джон Гьоц - един от 20-те журналисти, които в продължение на две години са разследвали характера на подкрепата, оказвана от Германия на американските тайни служби и на американските военни.
Журналистическият екип публикува резултатите от своето разследване в серия от материали под общото заглавие "Тайната война". От тях става ясно, че сътрудници на американските тайни служби са имали значителни правомощия на редица възлови места: под техен контрол са се намирали контейнерите с товари по германските пристанища. Те са можели дори да определят кои товари да бъдат превозвани и кои - не.
Германското правителство е знаело какво се случва
От разкритията излиза също така, че германското правителство е издавало многобройни (над 200) специални разрешителни на американски фирми, натоварени от американското правителство да извършват деликатни поръчки в Германия. Сред тях, по данни на разследващите журналисти, е и разработката на софтуер, който с помощта на сателитно наблюдение създава поведенчески профили на определени хора.
... http://www.dw.com/bg/%D1%82%D0%B0%D0...%89/a-17242165
Нищо не си посочил!
Само някакви наложени клишета...
Кои са гнусните комуняги???
Кои са в днешното управление на Б-я?
Кои НЕ са?
Съмняваш ли се, че ще се блъсне в гърдите и ще рече "АЗ НЕ СЪМ!" ? /това, за комунягите. за управлението...май там и тези не го пускат, и там може да "не е"./
Нищо не си посочил!
Само някакви наложени клишета...
Кои са гнусните комуняги???
Кои са в днешното управление на Б-я?
Кои НЕ са?
А! Икзактли! Още сме в ръцете на същото зло, както казваха в един филм... Но когато изчезне изворът на злото, трябва да изчезнат и метастазите му у нас (разбирай в България и Европа)...
О, ти да не си помисли, че някой още ще се занимава с вехта шапка ... това беше, успокой се и се ориентирай към други начини да не мизерстваш
Не знам защо обръщам внимание на недоклатени стари моми, май са последни остатъци от джентълменство. Поправимо е, обаче. Старата чанта може и да е била лачена...някога. Ся предполагам, е яко демоде.
СТАРОТО СИ Е СТАРО
И Хитлер се бил борел, и Маккарти, сега в Турция Ердоган...А онова жълто династическо недоразумение, малкият Ким-Чо, няма кой да го ошамари. ТАМ е гнусен "комунизъм". И /о, чудесА!/ кучият син не е наш кучи син...а му се разминава. Що тей, уа? Бе що не идеш да ошамариш Ким-Ча, ами тук се плюмчиш?
Ще им се платят някакви капейки, някои ще бъдат назначени за губернатори или по дребни рибки в колониалната администрация...
И после ще ги гръмнат на улицата за предателство. Мечта!
...И Дохтурът се явява...как беше..."достоверен източник"?
Събрали ми се тролове, мрат от завист, какво друго да кажат? Пак да ви поканя, тогава, пуснете ме на прокуратурата, лошо няма. С регистрацията си тук съм приел, че администрацията при нужда ще предаде личните ми данни, има толкова народ, който лично ме знае, какво ви пука? ДЕЙСТВАЙТЕ.
- И се пригответе да платите, освен разноските по делото, компенсация за морални щети в размер на по 100 К бройка трол-жалбоподател. С кеф ще ги гушна.
Такива работи, "О, Мой Боже!"
О, ти да не си помисли, че някой още ще се занимава с вехта шапка ... това беше, успокой се и се ориентирай към други начини да не мизерстваш
Пффф...
Аз се боря срещу гнусни комуняги!
Няма да подарявате България на СССР.
Ето, посочих.
Ти?
Коментар