IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 24.08.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
    За да има поне привидна еднозначност в ползваните квалификации, трябва да се ползват 2 категории(вида) КОМУНЕТА
    1. ЗАПАДНИ комунета
    2. ИЗТОЧНИ комунета

Днешният ЕС в голямата палитра на действия се ръководи от Западни Комунета.
    Ооо, на запад не можеш да ги наричаш комундета. Разликата в развитието на държавите ясно показва къде има комундета.
    За разлика от родината на комундетата, западните държави не са фалирали през 10-15 години, а това в съчетание със сигурността която имаха доведе до изнежване.
    Ако ма един обикновен западняк му говориш за война, ядерное аружие, ще гледа на теб като на изкопаемо. За разлика от едни други, на север, за които да гръмнат няколко бомби е ежедневна тема, нещо като да кажеш 'абе много е жега'
    Но за западна Европа това са последствията от неглижиране на проблемите със сигурността, емиграцията, военното неравновесие със североизток от тях.
    Явно всяко нещо с времето си.
    Забелязвам също, че повечето от ръководителите на повечето източноевропейски държави са доста по-адекватни в сегашното положение от всичките си западни колеги.
    Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
      Помните ли как ко мо не та та се опитаха да ви излъжат, че в линка, който съм ви дал в поста ми от 20:54 часа, уж картите вдясно били от преди 50 години? Истината обаче е съвсем друга. В линка много ясно се вижда, че тези 2 карти вдясно не са от преди 50 години.
      Последен опит и се отказвам: Карти не съм гледал. И баба Меца няма да гледа, ако някой кре-тен дотам изкука, че да натисне копчето. И ти се е-бава ма-мата и на теб, и на ОМБ, и на импотехът. И на нормалните българи също. Всички /случайно/ оживели ще се молят някой да ги убие.
      В т.ч. и във щатите, и още, и още, и още, де що има НАТО.
      И извън, т.к. тръгне ли Облакът, цивилизацията изчезва.

До Сухото /ОМБ/:
      Личи си, кои работите с мафията.
      Което е най-голямата ирония за тази вечер /Иванча не го слагам, там е Трагедия/: точно вие да ...дуднете за измами и т.н. При мен нещата са документирани. И Инвесторът, предполагам, също - при поискване от прокуратурата - ще изведе и вашите данни, и всички архиви. Там всичко си пише.
      Такива работи, сухо лелче.
      Наздраве!

Коментар

Днес руска медия публикува статия, в която пише, че според Министерството на отбраната на Русия още един военнослужещ от Русия е загинал в Сирия. Според статията в Сирия са загинали 14 военнослужещи от Русия.

http://www.rbc.ru/politics/22/07/201...7947e0cb0d2754
        Дурачок ти изказваш съжаление или се радваш а паралелно същество .......

Коментар

• Днес руска медия публикува статия, в която пише, че според Министерството на отбраната на Русия още един военнослужещ от Русия е загинал в Сирия. Според статията в Сирия са загинали 14 военнослужещи от Русия.

http://www.rbc.ru/politics/22/07/201...7947e0cb0d2754

Коментар

• Помните ли как ко мо не та та се опитаха да ви излъжат, че в линка, който съм ви дал в поста ми от 20:54 часа, уж картите вдясно били от преди 50 години? Истината обаче е съвсем друга. В линка много ясно се вижда, че тези 2 карти вдясно не са от преди 50 години.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
              Измамнико, май всички източници са недостоверни, само ти си не разбран и онеправдан?

Никой няма да си губи времето с отрепка да я съди. Но може да пратим някои от поизгладнелите кандидат-мутрета от ГО да те наритат кат' бясно куче.
              И за мнооо-ооого по-малко пари.

Е той от два цитата се хвърля и премята, от две мутрета сигурно инфаркт ще получи хахаха
              Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                Важното е под чия шапка са тези бази, Иванчо. Уникални тъпанари има от всички "цветове", де да бяха само ко мо нета /тогава, с мед да ги намажеш/. Та, другите уникални тъпанари сигурно вярват че, ако нещо излезе от база на един от видовете ВС на ШАШ, рашките ще удрят само по такива бази.
                Информация на ушо: Ще опърлят наред. Включително и нас тук. Това, дето ти вярваш, че не си уникално тъп, е единствено някаква вяра. А всички вери са ирационални. "Убежденията" на маниаците не ги броим. Адолф Алоизович също е бил много, ама много убеден, че ще победи...
                Ти с дурачок не можеш да излезеш на глава....
                пуснал е карта от преди 50 години ...Чехословкия ,ГДР...
                човек когато е ударен от съдбата в главата ,никой не може да му помогне...
                живее в свой паралелен свят ...който и специалистите от Курило не могат да го извлечат...

Коментар

За да има поне привидна еднозначност в ползваните квалификации, трябва да се ползват 2 категории(вида) КОМУНЕТА
                  1. ЗАПАДНИ комунета
                  2. ИЗТОЧНИ комунета

+ 100

Коментар

Ко мо не та та май не са разбрали, че въоръжените сили на САЩ се делят на 5 клона (вида), които са:
                    1.United States Army - отговарят за сухопътните операции
                    2.Unitеd States Marine Corps - корпус на морската пехота на САЩ
                    3.United States Navy - военноморски сили на САЩ
                    4.United States Air Force - военновъздушни сили на САЩ
                    5.United States Coast Guard - брегова охрана на САЩ

Аз съм ви дал по-долу линк в поста ми днес от 20:54 часа, в който в дясно има 2 карти, на които се вижда къде е базата Рамщайн. Базата Рамщайн е база на военновъздушните сили на САЩ, а ко мо не та та сигурно не са я открили в линка, защото не са гледали картите, а са гледали само базите на United States Army, които са бази на сухопътните сили. В Германия има няколко бази на военновъздушните сили на САЩ.

Един мой познат казваше, че ко мо не та та са уникални тъпанари и казваше също, че ако те не бяха тъпанари нямаше да са ко мо не та.
                    Важното е под чия шапка са тези бази, Иванчо. Уникални тъпанари има от всички "цветове", де да бяха само ко мо нета /тогава, с мед да ги намажеш/. Та, другите уникални тъпанари сигурно вярват че, ако нещо излезе от база на един от видовете ВС на ШАШ, рашките ще удрят само по такива бази.
                    Информация на ушо: Ще опърлят наред. Включително и нас тук. Това, дето ти вярваш, че не си уникално тъп, е единствено някаква вяра. А всички вери са ирационални. "Убежденията" на маниаците не ги броим. Адолф Алоизович също е бил много, ама много убеден, че ще победи...

Коментар

• За да има поне привидна еднозначност в ползваните квалификации, трябва да се ползват 2 категории(вида) КОМУНЕТА
                      1. ЗАПАДНИ комунета
                      2. ИЗТОЧНИ комунета

Коментар

• Ко мо не та та май не са разбрали, че въоръжените сили на САЩ се делят на 5 клона (вида), които са:
                        1.United States Army - отговарят за сухопътните операции
                        2.Unitеd States Marine Corps - корпус на морската пехота на САЩ
                        3.United States Navy - военноморски сили на САЩ
                        4.United States Air Force - военновъздушни сили на САЩ
                        5.United States Coast Guard - брегова охрана на САЩ

Аз съм ви дал по-долу линк в поста ми днес от 20:54 часа и в този линк вдясно има 2 карти, на които се вижда къде е базата Рамщайн. Базата Рамщайн е база на военновъздушните сили на САЩ, а ко мо не та та сигурно не са я открили в линка, защото не са гледали картите, а са гледали само базите на United States Army, които са бази на сухопътните сили. В Германия има няколко бази на военновъздушните сили на САЩ.

Един мой познат казваше, че ко мо не та та са уникални тъпанари и казваше също, че ако те не бяха тъпанари нямаше да са ко мо не та.
                        Last edited by Ivan2015; 22.07.2016, 22:52.

Коментар

Проблемът е много по-сериозен, от атентатите тук и там...
                          Неслучайно бяха виковете срещу Оланд - "Убиец" ... някой не си върши работата, за да могат да се случват по този начин нещата
                          Търси се - Страх и увеличаване на контрола над гражданите
                          Пълно подчинение и изместване на погледа от икономическите проблеми

Тукашните НПО-тки това им е работата, да облъчват и търсят виновника там, където не е
                          Мдам. Имат си началства, опорни точки...

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                            Измамнико, май всички източници са недостоверни, само ти си не разбран и онеправдан?

Никой няма да си губи времето с отрепка да я съди.
                            Но може да пратим някои от поизгладнелите кандидат-мутрета от ГО да те наритат кат' бясно куче.

Подстрекателство, заплахи за здравето и живота, набеждаване...я да видим колко състава на престъпление може да изброим /документирано/ в думичките ти? Защо не продължиш?

Коментар

Изглежда, не си чул за тазвечершните терористични нападения в Мюнхен, за онзи ден в Ница...Или си дърво. Човек се разтриса от дълбината на душата при такива зверски атентати, а ти не си почувствал?
                              - Вярно, дърво ще да си.
                              Проблемът е много по-сериозен, от атентатите тук и там...
                              Неслучайно бяха виковете срещу Оланд - "Убиец" ... някой не си върши работата, за да могат да се случват по този начин нещата
                              Търси се - Страх и увеличаване на контрола над гражданите
                              Пълно подчинение и изместване на погледа от икономическите проблеми

Тукашните НПО-тки това им е работата, да облъчват и търсят виновника там, където не е

Коментар

...И Дохтурът се явява...как беше..."достоверен източник"?
                                Събрали ми се тролове, мрат от завист, какво друго да кажат? Пак да ви поканя, тогава, пуснете ме на прокуратурата, лошо няма. С регистрацията си тук съм приел, че администрацията при нужда ще предаде личните ми данни, има толкова народ, който лично ме знае, какво ви пука? ДЕЙСТВАЙТЕ.

- И се пригответе да платите, освен разноските по делото, компенсация за морални щети в размер на по 100 К бройка трол-жалбоподател. С кеф ще ги гушна.

Такива работи, "О, Мой Боже!"

Никой няма да си губи времето с отрепка да я съди. Но може да пратим някои от поизгладнелите кандидат-мутрета от ГО да те наритат кат' бясно куче.

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X