Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 24.08.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзов! Разгледай мнениеПффф...
Аз се боря срещу гнусни комуняги!
Няма да подарявате България на СССР.
Ето, посочих.
Ти?
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеА Европа какво я чака?
Верно сте зомбирани ...или твърде добри актьори
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеМи ей го.
Има много лесна и ефективна търсачка в сайта, лекомислено е да смяташ, че ще се иска много труд, за да ти лъснат схемите ...
Събрали ми се тролове, мрат от завист, какво друго да кажат? Пак да ви поканя, тогава, пуснете ме на прокуратурата, лошо няма. С регистрацията си тук съм приел, че администрацията при нужда ще предаде личните ми данни, има толкова народ, който лично ме знае, какво ви пука? ДЕЙСТВАЙТЕ.
- И се пригответе да платите, освен разноските по делото, компенсация за морални щети в размер на по 100 К бройка трол-жалбоподател. С кеф ще ги гушна.
Такива работи, "О, Мой Боже!"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзов! Разгледай мнениеЩе го наритат както преди. Глад, фалит, майдан.
Верно сте зомбирани ...или твърде добри актьори
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеЕвропа може и да не помни, но подобни на днешните атентати вършеха организации като Червените бригади, Червения октомври, Бадер-Майнхоф, ИРА, ЕТА, Сивите вълци и тем подобни. Дейността на всички се развиваше екстензивно през 70-те и 80-те, когато цивилизования свят мореше икономически Червената империя и ненадейно изчезна с рухването й.
Сега цивилизованият свят отново мори икономически Империята на злото и какво получава...
Явно някой се е сетил да извади старите наръчници на КГБ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеКаква е тази смешна листа, която си пуснал....дори Рамщайн липсва
Какво е Kaiserslautern Military Community
Yeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеКаква е тази смешна листа, която си пуснал....дори Рамщайн липсва
А някой да си мисли, че базите на НАТО в Германия не са под американско командване ....едва ли има
Може би, само английските бази в Германия са по......."самостоятелни"...
Затова Де Гол казва и отстоява - "в името на спасението на Франция от плановете на англо-американския блок" - вън американските бази
Кажи с една дума.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеА това май нещо не ти харесва, та си го пропуснала...
Я пак виж: Но явно вече има оценки, че само думички, макар и мазен поток от гнусни лъжи, явно не дава резултати и сега преминава към активни провокации. Убеден съм, че и зад дрогираното афганистанче във влака, и зад това днес по един или друг начин седи една структура, която се занимава със всичко - от зобане на посредствени атлети, до поставяне на литий в нечий чай, до взривяване на неудобни журналисти или пък отстрел на опозиционери пред Кремъл...
А после си затвори границата?
И какво да ти отговарям - ти си убеден...
Аз пък мисля, че ЦРУ не е по-слабо в подривните действия от КГБ...
Ако тръгнем да вадим списъци кой кога какво...първите ще си останат първи...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнениеПомните ли как ко мо не та та се опитаха да ви излъжат, че уж сега САЩ имали в Германия над 300 военни бази? Истината обаче е съвсем друга. В момента САЩ имат в Германия няколко пъти по-малко военни бази, отколкото ви казват ко мо не та та.
Един мой познат казваше, че целта на ко мо не та та е да ви излъжат.
https://en.wikipedia.org/wiki/List_o...ons_in_Germany
А някой да си мисли, че базите на НАТО в Германия не са под американско командване ....едва ли има
Може би, само английските бази в Германия са по......."самостоятелни"...
Затова Де Гол казва и отстоява - "в името на спасението на Франция от плановете на англо-американския блок" - вън американските бази
Коментар
-
Европа може и да не помни, но подобни на днешните атентати вършеха организации като Червените бригади, Червения октомври, Бадер-Майнхоф, ИРА, ЕТА, Сивите вълци и тем подобни. Дейността на всички се развиваше екстензивно през 70-те и 80-те, когато цивилизования свят мореше икономически Червената империя и ненадейно изчезна с рухването й.
Сега цивилизованият свят отново мори икономически Империята на злото и какво получава...
Явно някой се е сетил да извади старите наръчници на КГБ...
Коментар
-
Преди 2 дена руска медия публикува статия, в която пише, че в град Самара, който е в Русия, на 20 юли 2016г. в жилищен дом са открити телата на 4 души с признаци на насилствена смърт. Според статията четиримата загинали в Русия са от едно семейство и според една версия съпругът е убил 42-годишната си жена, убил също и двете си деца, които били съответно на 3 и 5 години, а след това се самоубил.
http://progorodsamara.ru/news/view/185532
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеНад 300 американски военни бази само в Германия и над 100хил. военнослужещи в тях
Спят ли?
Да не строят те новите джамии?
Явно, и войната на НАТО със Сърбия за нищо я нямаш
Едно ...талибанско създадено Косово - добра атестация за спокойствие на Балканите...
Първите мераци за война ...дойдоха скоро от Тереза Мей и мераците й за нова "ядрена надпревара"
Я пак виж: Но явно вече има оценки, че само думички, макар и мазен поток от гнусни лъжи, явно не дава резултати и сега преминава към активни провокации. Убеден съм, че и зад дрогираното афганистанче във влака, и зад това днес по един или друг начин седи една структура, която се занимава със всичко - от зобане на посредствени атлети, до поставяне на литий в нечий чай, до взривяване на неудобни журналисти или пък отстрел на опозиционери пред Кремъл...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеДа? И де го?
Ми ей го.
Има много лесна и ефективна търсачка в сайта, лекомислено е да смяташ, че ще се иска много труд, за да ти лъснат схемите ...
LANDLORD 31 27.05.2013, 19:52
Първоначално изпратено от Черкезов 27.05.2013, 16:11
Интересно, пирамидата е намерил начин във форума да си прави безплатни зарибявки на шаранчета
Е, аз предпочетох да пратя щерката на зелено училище отколкото да платя на пирамидата за един отточен канал!, който дори беше скрит от инвеститорите, само за посветени големи шарани!
Черкезов 07.05.2013, 16:16
Първоначално изпратено от supertrader
Не се заблуждавай на европейско ниво се произвежда Мерцедес - цените на суровините с които се прави са в пъти по ниски от тези тук в България, защото така е договорено
Пирамидата да вземе пример и да спре да се вайка колко лош е света и как няма инвеститори в родината!!!
Черкезов 15.09.2013, 22:13 Pyramid Засрами се човек и се извини! Направил си си профили в 10 форума и пишеш ли пишеш и все нещата отиват до твоите гига-тера уникални изобретения!
Черкезов 06.05.2013, 22:57
Първоначално изпратено от Prosperity
В квартала има 4-5 такива разправящи небивалици като теб Pyramid, само дето те си пият ракийката по цял ден в местната кръчма, а не седят по инвеститорските форуми. Тука няма кой да ти се върже друже
А преди като ме ръчкаше за пари беше по нисък от тревата и по мил от бившата ми съпруга, а тя беше много мила
Черкезов 06.05.2013, 21:55 Не ти ли омръзна да си правиш безплатна реклама тука с тези твой полезни модели, които са полезни само в твоята тимберица!
Нали ако беше създал нещо умно щяха хората да се избиват за него, а не да пишеш като гламав в този и още 10 форума в които търсиш рибки и шарани!!
Безсрамник
П.П.
Няма я вече мъжката дума като едно време
Куче влачи рейс му казват в такива ситуации!!
Истинските изобретатели по това време на ноща творят, те не се изявяват по безплатни форуми да се хвалят колко са велики и какво са измислили!!!
Черкезов 04.05.2013, 18:58
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
Пирамида, абе защо доктора те нарече измамник преди време?
Докторе, очаквам включване по тази интересна тема и от вас
Черкезов 05.05.2013, 20:08
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
Докторе верно ли е това?
Ама може ли такива работи?
... ако имаш 100К по добре ходи на рулетка да ги инвестираш
Yeah
Коментар
Коментар