If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И накрая какво се получва, вместо да ми отговориш, на зададения въпрос, "какво Тръмп е могъл да направи?"
много ясно какво - КАНДИДАТИРА СЕ ЗА ВТОРИ МАНДАТ, НЕ СПИРА ДА ХВЪРЛЯ СЪТРУДНИЦИ НА КУЧЕТАТА И НЕ СПИРА ДА ОБВИНЯВА ВСИЧКИ И ВСИЧКО ЗА ТОВА, ЧЕ МУ ПРЕЧИ, но от него нищо не зависи нали Майки?!?
а КАНАРЧЕТАТА ВИКАТ ЕДИН ЧИТАВ ЧОВЕК
айде стига вече... МАРЕШКИ ПРЕЗИДЕНТ , а МАЙК ВИЦЕ
така май си говорим добре
мързи ме да пиша фермани.
за 4 години - не можа да оправи дефицита, не можа да оправи здравеопазване, не можа да направи америка велика отново.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Сега, тук ще направя едно разяснение, защо Тръмп играеше голф, докато Байдън беше провъзгласен от масмедиите за техен император.
В нощта на изборите Тръмп и неговият предизборен екип са се събрали в сградата на Айзенхауер, западно от Белия дом, за да наблюдават резултатите.
Там се помещава SCIF.
А какво е (SCIF) - Инструмент за чувствителна компартирана информация, използван от армейското разузнавателно подразделение за киберсигурност.
Едно от първите неща, които ще забележите, когато отворите следващият линк,
е лого на "Червеният замък".
Всички, които са били в сградата на "Айзенхауер" са наблюдавали измамата в реално време.
Те са виждали кои щати използват машините за гласуване, заредени с HAMMER & SCORECARD (Софтуер, разработен от ЦРУ за дистанционно манипулиране на чуждестранни избори.
Внимавайте за подобен софтуер в бъдещите избори и в България)
Д-р Чарли Уорд (валутен брокер и хотелски изпълнител - Trump Insider) описва разгръщането на тази операция "Sting", за да хване в капана участниците в кражбите на избори:
"Федералната национална гвардия държеше денонощно дежурство в поне 16 щата, за да залови тези чудовища.
Всички щати, участвали в момента на кражбата, са в списъка.
SCOTUS нареди всички бюлетини, получени след крайния срок в PA, да бъдат отделени от тези, получени навреме.
Ще има одит на бюлетините.
Преброяванията се извършват от същите хора/избирателни съвети, като при първото преброяване.
Одити се извършват от военни разследващи за измами.
Друго, което трябва да знаем е, че Републиканците контролират и двете камари на щатския конгрес на Пенсилвания.
Познайте кой контролира и двете камари на федералните законодателни органи в другите суинг щати?
Познахте ... Републиканци.
Ако бях някой от тези демоНкратични служители, замесени в тази колосална измама с изборите, веднага щях да потърся убежище в държава, от която няма възможност за екстрадиране."
Друго важно нещо, което искам да поясня е термина "Следете водата" или "Гледайте водата".
Много се хвърлиха бързо в конспирацията за "водните знаци".
Това до някъде е вярно.
Но "Следете водата" означава да се гледа в посоката към където е имало голямо струпване на подобни измами, засечени от SCIF.
Тук става въпрос за фразата използвана от Кю - BlackWATER, корабоплавателни пристанища, които основно се намират на ГОЛЕМИТЕ езера.
Така военният екип на Тръмп е разбрал откъде точно са се доставяли и разтоварвали фалшивите бюлетини от Китай.
През Канада и Големите езера.
Тук влиза вече и ролята на WATERMark, произведен от копирни машини "Xerox", които оставят специален воден знак или ролята на "Водният знак".
Понеже видях доста мои публикаци от тук, по други профили и сайтове дори, но без да цитира никой името ми -
Не държа да има линк връзка.
Но все пак е едно уважение.
И извинявайте, но не бъдете като Демонкратите.
Да откраднеш избори е същото, като да откраднеш чуждо мнение или констатация и да ги закачиш на гърдите си, като твои.
Изборите се провеждат от управителите на щатовете! ТОЧКА! Демократите държат конгреса и спъват промяна на законодателството! Какво не е ясно???
,,
И 1000 пъти да повториш, че е могъл да направи нещо, аз от теб не съм видял реално предложение!!! Защото да не се окаже, че ако дадеш такова, то да е законово НЕизпълнимо![/B]
Бихте ли разказали моля, от кой се държеше Конгреса първите две тръмповски години
пич, кога ще вземаш милиона за доказаните изборни измами?
освен да почна да залагам на избори и когато е срещу мен да пиша с дебели черни букви
тръмпи прави същото
Колега, ти някакви много сериозни висоти на елементаризма започна да гониш!
Много е жалко, да казваш, че аз пиша А или Б, защото видите ли съм бил заложил...
Ако твоята Вселена се върти около център - парите, то парите са само много малък и незначителен елемент от моята!
И накрая какво се получва, вместо да ми отговориш, на зададения въпрос, "какво Тръмп е могъл да направи?", за да видим като толкова ги усещаш нещата и имаш мнение, какво ти е родила главата. Отговор има ли? НЕ! Получавам единствено укор в "дебели черни букви"
Ей, това либерастията е опасно нещо!
Лъжат и крадат без капчица срам
Не говорим просто за политически популизъм, който се практикува от всички.
Класиците на едно определено философско и икономическо учение ще се окажат прави, че комунизмът ще се установи първо в най-развитата страна. Да, ще има някаква местна специфика и формата ще е особена, но в същността си пак ще е комунизъм.
Ако е знаел др. Лев Давидович, че цялата тази работа може да стане чрез бумаги, а не с пушки?!
В последна сметка ние си оставаме осъдени да не можем да вникнем в пълнота в събитията.
Неизбежно в един момент ще се наложи да ползваме медии и разни др. източници, а те ще ни излъжат без да им мигне окото.
Докато още е възможно, ползвайте и по-малки, алтернативни, независими (независими, независими, колко да са независими?!).
И мислете, мислете: Кой го прави, в чий интерес го прави и как го прави!?
В мига, в който усетите буквално с кожата си, че здравият разум е притиснат в ъгъла, отърсете се и си задайте един простичък въпрос: Как е възможно Д. Байдън да стане президент на Америка?!
Тук има нещо твърде голямо, което не е в ред!
Не е приемливо да се избере президент точно на САЩ с основен аргумент: мразя Тръмп и гласувам обратно и нищо друго няма значение!
Не е приемливо, след изчерпване на аргумента от предното изречение, да си добавим механично толкова гласове, колкото са ни необходими.
Един алтернативен източник н а информация:
Project Veritas James O’Keefe uncovers Post Office Election Fraud
James O'Keefe Films Democrat Election Fraud
Либерастията е новото име на циганията.Либераст и циганин са едно и също нещо
Въртяхме се ... и пак си стигнахме до големия въпрос:
If voting changed anything, they'd make it illegal.
Тази фраза е приписвана на различни хора и я има в разни версии, но при сходен смисъл.
Цялата човешка история е белязана от непрестанни опити на малки групи от хора (дори отделен индивид) да яхне огромното мнозинство.
Сложно е явлението!
Има и напълно обективни основания!
Явлението не издържа на етична критика, има други измерения.
Смислено е да се гледа все пак като някаква историческа тенденция.
Едно е било "гласуването" с голямата тояга, друго на агората, където свободните мъже са гласували с викове или със зърна, камъчета, съвсем друго е днес.
Все пак, в рамките на някакъв много дълъг исторически период, промени се констатират.
Обаче!!! При съвременните условия, при ползване на демократичен инструментариум и единствено силата на аргументите и убеждението, практически нищо не може да мръдне значително в рамките дори на средно и умерено дългосрочна перспектива.
Не аз с никакъв номер не ти излизам! Ти смяташ, че да си президент в САЩ, е като да си директор на наследения от баща ти завод и да може да си правиш каквито искаш! Като дете с играчките от чувала си! Тръмп не управлява в условията на диктатура! Ердоган, може да ти постави по 2ма с калашници до всяка урна и никой копче не може да му каже. просто, защото така си го е решил, да пазят бюлетините! Какво е могъл да направи Тръмп, за да обезпечи сигурността на изборите след като не той определя законодателството!
Изборите се провеждат от управителите на щатовете! ТОЧКА! Демократите държат конгреса и спъват промяна на законодателството! Какво не е ясно???
Като си толкова хитър, дай да видим, ако ти си на мястото на Тръмп какво според теб е могъл да направи? Айде да видим???Дай предложения???
И 1000 пъти да повториш, че е могъл да направи нещо, аз от теб не съм видял реално предложение!!! Защото да не се окаже, че ако дадеш такова, то да е законово НЕизпълнимо!
освен да почна да залагам на избори и когато е срещу мен да пиша с дебели черни букви
тръмпи прави същото
Това си го казвал в доста теми , поне по пет пъти . Със по няколко ника . Винаги след като започнат да издишат написаните с големи букви , но не с голямо съдържание , неща .
А борбата за правото да просветляваш четящите е направо неистова .
Матеев - 2
Матеев ?
Колега, сниши се малко!
Кво ще кажеш, а?!
Матеев завежда пчеларството, пастата за зъби, пипсовете и бойкоборисовската апологетика.
По международни въпроси и особено ако има намесени чужди езици, въобще не го търси!
Нали знаеш кои са най-строго презследваните престъпления и най-тежките закони - ФЕДЕРАЛНИТЕ.
Не ми излизай с номера, че най-влиятелният човек на планетата все някой му е срал в г;;;те
Поведението на Тръмп е поведение на егоцентрик , който не може да губи..тотално скъсал връзка с реалността.
Не е като нашия боеко - по-зле е.
Не аз с никакъв номер не ти излизам! Ти смяташ, че да си президент в САЩ, е като да си директор на наследения от баща ти завод и да може да си правиш каквито искаш! Като дете с играчките от чувала си! Тръмп не управлява в условията на диктатура! Ердоган, може да ти постави по 2ма с калашници до всяка урна и никой копче не може да му каже. просто, защото така си го е решил, да пазят бюлетините! Какво е могъл да направи Тръмп, за да обезпечи сигурността на изборите след като не той определя законодателството!
Като си толкова хитър, дай да видим, ако ти си на мястото на Тръмп какво според теб е могъл да направи? Айде да видим???Дай предложения???
И 1000 пъти да повториш, че е могъл да направи нещо, аз от теб не съм видял реално предложение!!! Защото да не се окаже, че ако дадеш такова, то да е законово НЕизпълнимо!
Начев, ако разрешиш да те цитирам, "независими, независими, колко да са независими". Тоя О'Кийф е спонсориран от Тръмп и е осъждан за взлом в офиса на демократска сенаторка: https://archive.thinkprogress.org/do...-e8fbdb48e16c/
Ама щом е на твойта, видеота с анонимници стават "алтернативен източник на информация" пък СНН - фейк нюз.
Приятно съм впечатлен от твоята трогателна ангажираност да изследваш биографията на г-н Кийфи.
Ти какво мислиш, че аз не знам, че всякаква информация носи рискове със себе си?!
И си рекох, я да видя какво викат медиите: написах electoral fraud и ... ела да видиш какво последва!
Търсачката ми даде голямо количество резултати, в които ако трябва да обобщим накратко, се казва:
- Тръмп е лош човек,
- той говори неверни неща,
- не дава никакви неоспорими доказателства,
- не му обръщайте внимание!
Подредили се там все едни тежки имена, смазват те с авторитета си (
Не нам тези!
Е, сорри, ама аз вярвам единствено и само на главата, която стои на собствените ми рамене (да не ти обяснявам, че и нея в отделни случаи я гледам със съмнение ), тъй че нямам необходимост от внушенията на големите казионни медии, че да формирам ясно и категорично отношение по темата:
- Тръмп е противоречива личност, в човешки план дори ми е неприятен, но този човек може да е президент на САЩ,
- Байдън е ужасен кандидат и въобще не става за перзидент!
След това започнах да правя малко по-софистикейтид търсения, започнаха да излизат разни резултатати.
Г-н Кийфи беше просто един от тях. Далеч не на първа страница, обаче!
А съдържанието е като за първа страница!
Това, което ви говоря, очевидно не ви интересува.
И при мен е така с вашите приказки!
Категоричен съм, че изборът е опорочен, резултатите са манипулирани и сме на прага на едно събитие, което е заредено с огромна експлозивна енергия и опасен потенциал.
Много си наивен!
Фалшифицирането на изборите в САЩ не става само защото има някаква дълбока държава и ЦРУ върти игрите!
Това се извършва от престъпната изборна машина на демократите в условията на една огромна федеративна държава!
Разсъждаваш като абсолютно дете!
Нали знаеш кои са най-строго презследваните престъпления и най-тежките закони - ФЕДЕРАЛНИТЕ.
Не ми излизай с номера, че най-влиятелният човек на планетата все някой му е срал в г;;;те
Поведението на Тръмп е поведение на егоцентрик , който не може да губи..тотално скъсал връзка с реалността.
Не е като нашия боеко - по-зле е.
Да, признавам че не издържа "логическата" ти проверка, след като съвсем "логически" изключи щатите които не ти отърват. Както казах "Ако печелим, всичко е наред. Ако другите печелят, особено с малко, значи е манипулация, доказателства ще се намерят".
А това какво ще допускаш ми е през оная. Като почнеш да ми плащаш, може да допускаш.
Нещо не разбирам, ти да не би да очакваш републиканците да се хванат да търсят манипулации в щатите, където печелят? Да се хванат демократите да търсят манипулации там, само да не вземат погрешка да си разкрият собствените
Да, признавам че не издържа "логическата" ти проверка, след като съвсем "логически" изключи щатите които не ти отърват. Както казах "Ако печелим, всичко е наред. Ако другите печелят, особено с малко, значи е манипулация, доказателства ще се намерят".
А това какво ще допускаш ми е през оная. Като почнеш да ми плащаш, може да допускаш.
Добре, колега,..... получава се омагьосан кръг вече на пост след пост, без съдържание...
Четящите да си преценят, коя логка струва и коя не! За мен темата е затворена вече!
Коментар