Първоначално изпратено от dddd
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доналдът - ПРЕЗИДЕНТ !!!!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДори Путин обича Тръмп.
Те и русофобите обичат Путин. Нали той унищожи бъдещето на Русия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАма ние го виждаме
Коментар
-
power grid
Ще го добиват, къде ще ходят като кладенците в Сибир са дренажни и им ги направиха американски и канадски компании сондажите и ако не добиват дренажния сондаж има живот 7-8 години, през тях каквото добият това е . Може и да спрат да добиват но нефта ще си остане в земята. Проблема е че като остареят кладенците ако са си издействали изолация и тези компании не бъдат допуснати да им правят нови сондажи в Русия петрола ще трябва да се внася.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеКазвал съм ти много пъти да не говориш ей така все едно разговаряш с извънземните.Руснаците добиват рекордни количества нефт ма икономиката се сринала.Сигур го затварят в буркани за зимата.Има ли в момент в който ще разбереш че Русия може без отровните западни храни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеMа, Пеше, ти прочете ли статията?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТи нормален ли си? Руската икономика се срива с 40% за две години - имаш ли си идея изобщо какво представлява това. Гръцката се е сринала по малко от 2008. Така това нещо да ти говори за способностите на Другаря Путин. Или теб това не те интересува - като ти се покаже гол на кон и вече си готов всичко да направиш за него
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеНали знаеш че съм инженер и такива не вървят пред мен.Кажи ми нещо за дълговете на САЩ Германия Италия Гърция Португалия Франция Испания.....
Днес Путин сринал нефтения пазар добива рекорден.Утре фашагите кат му свалят санкциите и развеят бялото знаме ще има нова изненада руснаците няма да свалят санкциите....А лани ми разправяше небивалици за фалит на Русия
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеДнес Путин сринал нефтения пазар добива рекорден.Утре фашагите кат му свалят санкциите и развеят бялото знаме ще има нова изненада руснаците няма да свалят санкциите....А лани ми разправяше небивалици за фалит на Русия
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНе може ли да и продадем повече?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнението не се иска много да можеш да сравниш две числа
БВП Русия 2013 - 2.079 трилиона долара
БВП Русия 2015 - 1,235 трилиона долара
Ако те затруднява да сравниш тези две цифри представи си сега кое е повече да имаш два портокала или да имаш 1 портокал и едно парче от втория. така мисля че нещата вече би трябвало да са ти ясни. Ако не знаеш какво е това портокал - представи си го с ябълки
Днес Путин сринал нефтения пазар добива рекорден.Утре фашагите кат му свалят санкциите и развеят бялото знаме ще има нова изненада руснаците няма да свалят санкциите....А лани ми разправяше небивалици за фалит на Русия
Коментар
-
Императорът
Такива пари не бива да се дават - нито една стотинка, раздаването на такива пари е престъпление. За децата се грижат родители и това не може да се подпомогне с пари ! Ти как би се чувствал ако твоите родители те бяха създали за да вземат едни пари ? Това са мангалски социалистически простотии, манго социалягата и в семействата и връзките между хората иска да бръкне и те да са му подвластни.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеТи си гледай акциите не се занимавай с Руската икономика щото абер си нямаш по темата.
БВП Русия 2013 - 2.079 трилиона долара
БВП Русия 2015 - 1,235 трилиона долара
Ако те затруднява да сравниш тези две цифри представи си сега кое е повече да имаш два портокала или да имаш 1 портокал и едно парче от втория. така мисля че нещата вече би трябвало да са ти ясни. Ако не знаеш какво е това портокал - представи си го с ябълки
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеНищо не дава - три месечни заплати като за на Запад , иска да ги въди по заешки. Сега няма да има пари за умножаване.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар