If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Буахахахахахаха!!!! Пък аз мислех, че Рассея и Сесесерето са били звезда на демокрацията засекогаш (поне ако трябва да съставям мнение по постовете на такива кат теб)...
Споко де, Тупето няма кой да го избере...
Това го слушам от една година - ама след около 8-9 месеца пак ще си говорим. Все още има милиони и милиони американци с неокончателно промити мозъци.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
"Путенчо" няма нужда от помощ, нито Русия. Напальон и Хитлер не можаха да победят Русия - ама жалкият нигър не е учил история на дървото !!!
Тръмп трябва да помогне на АМЕРИКА - да стане отново това, което е била преди 100 години - лидерът на света по законност, свобода и просперитет, а не лидер опиращ се само на страх, терор и подтисничество !!! Защото загубата на онази Америка е най-големият удар за света в последния век.
Буахахахахахаха!!!! Пък аз мислех, че Рассея и Сесесерето са били звезда на демокрацията засекогаш (поне ако трябва да съставям мнение по постовете на такива кат теб)...
Миличките те, надяват се недоразумението с тупето да помогне на Путенчо...
"Путенчо" няма нужда от помощ, нито Русия. Напальон и Хитлер не можаха да победят Русия - ама жалкият нигър не е учил история на дървото !!!
Тръмп трябва да помогне на АМЕРИКА - да стане отново това, което е била преди 100 години - лидерът на света по законност, свобода и просперитет, а не лидер опиращ се само на страх, терор и подтисничество !!! Защото загубата на онази Америка е най-големият удар за света в последния век.
Казах още преди година, а вие - присмивахте - след 9 месеца Обонго ще чуе "ТИ СИ УВОЛНЕН !!!! посред Овалният кабинет и после - марш обратно на дървото !!!
Казах още преди година, а вие - присмивахте - след 9 месеца Обонго ще чуе "ТИ СИ УВОЛНЕН !!!! посред Овалният кабинет и после - марш обратно на дървото !!!
Аз задавам простичък въпрос и той е представи доказателства че руската икономика е спаднала с 40%?Чакам доказателството?И още еди въпрос.Спадна ли американската икономика и с колко когато курса на долара от 2.40 кинта спадна на 1.25 лева?
Ми как да ти кажа, трудно се общува с теб. Свалям постоянно нивото на разговора, но още не съм намерил база на общо разбиране. И вече сериозно се съмнявам че няма как да достигна такава основа. Просто си недостижим от гледна точка на всякакви рационални аргументи. А всеки ирационален аргумент си е сам за себе си и е потънал тотално в субективизъм. А твоя субективизъм - е и той е неотразим
Аз задавам простичък въпрос и той е представи доказателства че руската икономика е спаднала с 40%?Чакам доказателството?И още еди въпрос.Спадна ли американската икономика и с колко когато курса на долара от 2.40 кинта спадна на 1.25 лева?
Ооо, ше плащате вие,
Бакшиша винаги бил булката в отношенията си с държвните служби. Ам в случая е справедливо да плащате повече данъци - бензина ви поеФтиня с близо леФ, газтта поеФтиня, а искате да вдигаге тарифите. Наглеци.
Ама той тоя с казината ше ви оправи. Не негго бакшишки номера не му минават.
Коментар