Първоначално изпратено от power grid
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доналдът - ПРЕЗИДЕНТ !!!!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЕ сега ако под свиване на сърми разбираш да го убеди да спре да се снима по старчески цици . ами едва ли се е родилАма ако говорим за това да му срине икономика - ми не само се е родил ами и му я срива.
Коментар
-
Императорът
На руския народ му убягва този дребен факт - човек който вярва в бъдещето на страната си прави всичко възможно децата му да живеят в нея а не да емигрират на Запад. Все ще дойде деня в който и руския народ ще прозре тази елементарна истина и ще им каже да опразнят хотела в Кремъл.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеШайката от разбойници в Кремъл тази година може и да я изкара, но следващата вече ще са се покрили при децата на Запад.
Евтиният петрол е исторически шанс за Русия - да стане модерна държава с модерна икономика, а не да чака само на газ и слуз. През ВСВ, като са видели зор, руснаците са строили цели заводи на гола сибирска поляна за седмици. През студената война пак са видели зор - и са направили БОМБА, пръви пъкнали в Космосът и са запроизвеждали всичко, което им е нужно, но Западът е спрял да им продава. На руснакът трябва да му се пече кокенцето на анусът - и то постоянно - за да покаже на какво е способен.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеНе се е родил тоя дето мое да свие сърмите на Путин.Иначе за петрола а дано да е евтин сума ти години.Тамън ще видим кой ще фалира първи Русия или Кравария
Иначе най-напред ще гръмнат Чаршафосаните.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеЕдин нов Рейгън ще дойде добре за всички, освен за Кремъл...
А Рубио с кубинския му бакграунд и как да кажем, личното познаване на комунизма от съветски тип (прероден в путинославието днес)... мани-мани... лошо му се пише на великанчо...
Тука е същото - още един рейгън - и с Щатите е свършено. Точно при Рейгън СССР се срина, но и САЩ поставиха солидната основа на колосалните си днешни дългове. Сега са най-задлъжнялата държава някога... а Русия е един от основните и кредитори.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеНамразиха ги заради такива като Тръмп. Преди да изберат Буш целият свят обичаше американците. Сега хората са раздвоени.
Е, освен престъпниците, арапите, талибанците, латиносите на социални помощи и т.н. - пасмина.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеИмператорче, викаш ти, удари ли я някоя климакса, никакви ръководни постове!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеНе се е родил тоя дето мое да свие сърмите на Путин.Иначе за петрола а дано да е евтин сума ти години.Тамън ще видим кой ще фалира първи Русия или КраварияАма ако говорим за това да му срине икономика - ми не само се е родил ами и му я срива.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТцъ, ще има свиване на сърмите на Путинчо. И петрол по 10 долара за десетилетия
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеНамразиха ги заради такива като Тръмп. Преди да изберат Буш целият свят обичаше американците. Сега хората са раздвоени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеЕдин нов Рейгън ще дойде добре за всички, освен за Кремъл...
А Рубио с кубинския му бакграунд и как да кажем, личното познаване на комунизма от съветски тип (прероден в путинославието днес)... мани-мани... лошо му се пише на великанчо...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеДа не е луд да се кандидатира?
Коментар
Коментар