If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Айде от тая материя да разбирам малко повече от теб а, че докато бях в БГ съм писал софтуер за труд и работна заплата и за осигурителни каси. Аз ти пиша, че само пенсионното и здравното ти прави 40%, от което дори да вземеш 40% за работник са ти 16%, та тогава стигаш до данъка, където в интерес на истината от дохода вадиш личните осигуровки и облагаш с данък остатъка. А и плановете преди години бяха това съоношение 60%/40% да се изменя до достигането 50/50, ама от популистки интереси засега го удържат. А че здравното искат да го направят 12% , А че имаше и % гаранционен фонд и други такива. А часта на роботодателя да не я плаща всевишния - нали това излиза пак от същия джоб от който идва и заплатата ти. Тръгнал да ми говори за корпоративен данък, като е отворил дума за лични доходи . Приеми че има хора които знаят повече от интернет инфото, което прочиташ в многото си свободно време.
За работещи са същите осигурителните разходи: 60%/40% работодател/работник. Общо 30-31% ( за работник толкова идват някъде 13% ).
Плосък данък също ти е 10% и там.
Корпоративен данък обаче си спестил леко, че е 20% ли беше или 30%.
Пропрочети си малко, не си малък.
П.П. Обикновено така ти ги дават статистиките: Общи осигурителни плащания и после вече разбивката работодател/работник.
В случая изцепваш само дял работник.
От заплатата на БГ работник държавата прибира за данъци и осигуровки 22,9% ако заплатата е до 2600 лева. От там нагоре има само данък - 10%.
Корпоративния данък е 10% но з ада си вземеш печалбата трябват още 5% данък дивидент , на ЕТ пък направо данъка си е 15 % ....така че това с полския данък не е баш така за печалба от фирма ефективния данък си е 15 %
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Въпреки това без промени остават планираните разходи за отбраната, за подкрепа на селското стопанство, за изпълнение на международните задължения на Русия. Ще се изпълняват и всички социални задължения. Реализирането на част от новите проекти ще бъде отложено.
Другa мярка включва подготовката за създаването на банка за обслужване на лошите дългове.
--------------------------------------------
Последно има ли криза в Раша, понеже идол Хаяско казва, че има?
Или още не са ви сменили грамфонната плоча и скрибуцата на тази от преди година?
Кой лъже? Путин или БГ матрьошките?
П.П. Въпрос е за какво лъжете? Тук няма червени бабички, че да ви се вържат
смраднев, защо всеки който не харесва нещо в Пиндостан трябва да е в Москва?
А, ти защо си мислиш, че всеки, който не харесва Масква директно минава в графа пиндостанец? Можеш ли ми извади поне един пост досега, където да съм писал колко е секси в пиндостан, че станах от тях?
Като миньорите от "Робов Дол" имат купони а в магазина само рафтове и тоалетна артия.
Не си гледаме насрания гъз а клюкарим другите !!!
Коментираме къде искат да ни водят БГ матрьошките и това ли е стандарт, който искат да имат?
Масква няма да ви даде по-висок от този, който е при тях, а логично ще е по-нисък дори. Нали са самая "могучия" с наполовина население само за 25 години.
Не знам точно, а и се надявам да не ми се налага да научавам . А колкото за щастливите и безгрижно получаващи пари канадци - ще трябва да си поговориш с някой работещ канадец, да ти обясни за данъците и таксите , а за азиатския комунизъм - ами да почнем от там, че всичките вземания на държавата са 13% от доходите - да 13% които включват пенсионни, здравни и каквито се сетиш осигуровки плюс данък . А за БГ да ти напомня ли - 32% пенсионна осигуровка + 8% здравно + о боже прословутия плосък данък 10% - така че пак си преразгледай сметките за средните доходи .
Попрочети малко преди да се излагаш като форко.
За работещи са същите осигурителните разходи: 60%/40% работодател/работник. Общо 30-31% ( за работник толкова идват някъде 13% ).
Плосък данък също ти е 10% и там.
Корпоративен данък обаче си спестил леко, че е 20% ли беше или 30%.
Пропрочети си малко, не си малък.
П.П. Обикновено така ти ги дават статистиките: Общи осигурителни плащания и после вече разбивката работодател/работник.
Не знам точно, а и се надявам да не ми се налага да научавам . А колкото за щастливите и безгрижно получаващи пари канадци - ще трябва да си поговориш с някой работещ канадец, да ти обясни за данъците и таксите , а за азиатския комунизъм - ами да почнем от там, че всичките вземания на държавата са 13% от доходите - да 13% които включват пенсионни, здравни и каквито се сетиш осигуровки плюс данък . А за БГ да ти напомня ли - 32% пенсионна осигуровка + 8% здравно + о боже прословутия плосък данък 10% - така че пак си преразгледай сметките за средните доходи .
Естествено че е за определено време, като включва и допълнителни екстри - ежемесечно регистриране, като в съответните служби работят приоритетно цветнокожи заради болшинство от контингента им и когато видят бял там - му отдават необходимото "уважение"
Не каза за колко време
Но да кажем 1400 левас/месец за ловящи всеки ден риба. И това обезщетение преди това вероятно и него да включим към срок.
П.П. Раздуй сега пак за гадния капитализъм там и светлия комунизъм в Азия, че при тях средна заплата се води 27 хил. руплей/месец = 740 левас/месец.
Колко години ги гърбят, докато другите ходят да бият по един подпис месечно. за да получат едно и също?
И ти защо не си в Масква в крайна сметка, ами отиде там да те прецакват всеки ден гадните пиндоси?
Естествено че е за определено време, като включва и допълнителни екстри - ежемесечно регистриране, като в съответните служби работят приоритетно цветнокожи заради болшинство от контингента им и когато видят бял там - му отдават необходимото "уважение"
Точният термин е домакинство... Ма не му отваряй очите на тутурутката... хаха... На тоя смешко цялото му образование е от форумите... хаха... Не му изнасяй безплатни лекции. Остави го да пасе... хаха
Не съм питал теб, бре семпъл - а момчето.
ти първо научи разлика между сошъл и обезщетение за безработица, неграмотник
Коментар